Notice: Undefined variable: arrx in D:\xampp\htdocs\website\foodpoint\print.php on line 147

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 13:56:02
Quote Anchor link
Ik krijg deze 2 foutmeldingen: Notice: Undefined variable: arrx in D:\xampp\htdocs\website\foodpoint\print.php on line 147

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\xampp\htdocs\website\foodpoint\print.php on line 147

de code op line 147 is: foreach($arrx as $obj) {
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:19:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 14:02:17
Quote Anchor link
Waar komt $arrx vandaan?
Blijkbaar bestaat deze niet als je de foutmelding vertaalt.
De andere foutmelding is een kettingreactie op de ene.
Gewijzigd op 08/09/2020 14:03:13 door - Ariën -
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 14:03:24
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 14:02:17:
Waar komt $arrx vandaan?
Blijkbaar bestaat deze niet als je de foutmelding vertaalt.

Ik heb deze code gekregen van mijn stage. Zij hadden hem werkend en ik moest deze pagina aanpassen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 14:07:25
Quote Anchor link
Dan moeten we toch weten waar $arrx vandaan komt.
Anders wordt het erg lastig helpen ;-)
Gewijzigd op 08/09/2020 14:07:52 door - Ariën -
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 14:08:24
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 14:07:25:
Dan moeten we toch weten waar $arrx vandaan komt.
Anders wordt het erg lastig helpen ;-)


Ja haha dat snap ik. Ik zal even in de code kijken of het ergens anders nog staat.


Toevoeging op 08/09/2020 14:09:56:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
                if(isset($_GET["date"]) && $_GET["date"] != "all"){
                    
                    $date = $_GET["date"];                    
                        $sqlx = "SELECT
                        order_id,
                        start_date,
                        full_name,
                        phone,
                        email,
                        total,
                        details,
                        status
                        FROM
                        `food_point`
                        WHERE DATE(start_date) = '"
.$date."'  
                        AND status in (3)
                        ORDER BY order_id DESC
                        "
;
                }
else {
                        
                        $sqlx = "SELECT
                        order_id,        
                        start_date,
                        full_name,
                        phone,
                        email,
                        total,
                        details,
                        status
                        FROM
                            `food_point`
                        WHERE  (start_date BETWEEN DATE_FORMAT(CURDATE(), '%Y-%m-01') AND DATE_ADD(start_date, INTERVAL 1 MONTH)  )    
                        AND status in (3)"
;
                }

                
                
                
                //
                
                if ($resultx = mysqli_query($link, $sqlx)) {
                while ($objx = mysqli_fetch_object($resultx)) {    
                    $arrx[] = $objx;
                }

                
                
                
                
                foreach($arrx as $obj) {    
                    
                    
                    
            ?>


Misschien dat je hier wat aan hebt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 14:13:28
Quote Anchor link
Blijkbaar gaat je query niet goed, waardoor je array niet aangemaakt wordt.
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 14:16:56
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 14:13:28:
Blijkbaar gaat je query niet goed, waardoor je array niet aangemaakt wordt.

Weet jij waar dat het niet goed gaat? Sorry dat ik zoveel vraag haha, maar ik zit net in mijn 2e jaar van applicatie media ontwikkelaar en dit is mijn 1e stage. Dus vandaar dat ik niet alles goed snap haha.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 14:26:37
Quote Anchor link
Zet na je else-statement van je mysqli_query eens een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo mysqli_error($link);

Als de query niet slaagt wil je graag een error van je database zien.

Verder zou ik ook aanraden om mysqli_fetch_assoc i.p.v. mysqli_fetch_object te gebruiken. Met array's werkt het sneller, en mogelijk kan dit ook wel een bottle-neck zijn. Ik werk weinig met objecten in mysqli, en nu je dat in een array stopt kan dat mogelijk ook voor rare dingen zorgen.
Gewijzigd op 08/09/2020 14:32:39 door - Ariën -
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 14:36:56
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 14:26:37:
Zet na je else-statement van je mysqli_query eens een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo mysqli_error($link);

Als de query niet slaagt wil je graag een error van je database zien.

Verder zou ik ook aanraden om mysqli_fetch_assoc i.p.v. mysqli_fetch_object te gebruiken. Met array's werkt het sneller, en mogelijk kan dit ook wel een bottle-neck zijn. Ik werk weinig met objecten in mysqli, en nu je dat in een array stopt kan dat mogelijk ook voor rare dingen zorgen.

echo mysqli_error($link); ik heb dit naast else gezet alleen het helpt niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 14:39:35
Quote Anchor link
Hoe heb je dat dan neergezet? Laat je code eens zien?
Gewijzigd op 08/09/2020 14:40:01 door - Ariën -
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 14:43:50
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 14:39:35:
Hoe heb je dat dan neergezet? Laat je code eens zien?


} else { echo mysqli_error($link);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 14:48:51
Quote Anchor link
Hmm... dat is wel apart.

Pas je object eens aan naar assoc, zoals ik al eerder aangaf?
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 14:50:30
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 14:48:51:
Hmm... dat is wel apart.

Pas je object eens aan naar assoc, zoals ik al eerder aangaf?


Heb ik gelijk gedaan met dat andere, geeft ook geen succes :/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 14:54:00
Quote Anchor link
Maak voor je while anders je array eens aan met dit:

$arrx = [];
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 14:58:43
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 14:54:00:
Maak voor je while anders je array eens aan met dit:

$arrx = [];


Welke bedoel je daarmee?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 14:59:32
Quote Anchor link
Die code voor je while() plaatsen.
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 15:04:34
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 14:59:32:
Die code voor je while() plaatsen.


Maakt ook geen verschil.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 15:06:58
Quote Anchor link
Da's wel raar, want dan zou je array in ieder geval moeten bestaan.
Laat je hele relevante code eens zien?
Gewijzigd op 08/09/2020 15:07:29 door - Ariën -
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 15:08:25
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 15:06:58:
Da's wel raar, want dan zou je array in ieder geval moeten bestaan.
Laat je hele relevante code eens zien?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
<?php
// Initialize the session
session_start();

// Check if the user is logged in, if not then redirect him to login page
if (!isset($_SESSION["loggedin"]) || $_SESSION["loggedin"] !== true) {
    header("location: login.php");
    exit;
}

?>

<?php
// Include config file
require_once "config.php";
?>

<style>
    .flex-fill {
        flex: 1
    }

    .my-custom-scrollbar {
        position: relative;
        height: 1200px;
        overflow: auto;
    }

    .table-wrapper-scroll-y {
        display: block;
    }
</style>
<?php include('header.php'); ?>
<nav class="navbar navbar-expand-lg navbar-dark bg-dark">
    <a class="navbar-brand" href="#"></a>
    <button class="navbar-toggler" type="button" data-toggle="collapse" data-target="#navbarSupportedContent"
            aria-controls="navbarSupportedContent" aria-expanded="false" aria-label="Toggle navigation">
        <span class="navbar-toggler-icon"></span>
    </button>
    <div class="collapse navbar-collapse" id="navbarSupportedContent">
        <ul class="navbar-nav mr-auto">
            <li class="nav-item active">
                <a class="nav-link" href="https://development.chimostapas.nl/foodpoint/">Chimostapas <span
                            class="sr-only">(current)</span></a>
                            
            </li>
            <li class="nav-item active">
              
                            <a class="nav-link" href="welcome.php">Home <span
                            class="sr-only">(current)</span></a>
            </li>
        </ul>
        <ul class="nav navbar-nav flex-fill justify-content-center">
            <li class="nav-item"><a class="nav-link" href="#"><strong
                            class="text-white">Welkom <?php echo ucfirst(htmlspecialchars($_SESSION["user_login"])); ?></strong></a>
            </li>
        </ul>
        <form class="form-inline my-2 my-lg-0">
            <a href="logout.php" class="btn btn-danger">Log uit</a>
        </form>
    </div>
</nav>
<div class="container mb-5" style="margin-top:30px">

    <form method="POST" action="" class="form-horizontal" >
    <div class="btn-group btn-block mb-4">
      <button class="btn btn-dark dropdown-toggle" type="button" id="dropdownMenuButton" data-toggle="dropdown" aria-haspopup="true" aria-expanded="false">
        Select Date
      </button>
      <div class="dropdown-menu" aria-labelledby="dropdownMenuButton">
      <a class="dropdown-item" href="?date=all">All</a>
        <?php
                $sql
= "SELECT
                        distinct(date(start_date)) as sd
                        FROM `food_point`                         
                        WHERE(start_date BETWEEN DATE_FORMAT(CURDATE(), '%Y-%m-01') AND DATE_ADD(start_date, INTERVAL 1 MONTH)  )
                        AND status in (3)
                        order by sd"
;
                if ($result = mysqli_query($link, $sql)) {
                while ($obj = mysqli_fetch_object($result)) {    
        ?>

        <a class="dropdown-item" href="?date=<?php  echo  $obj->sd; ?>">
        <?php  echo  date("d F Y",strtotime($obj->sd)); ?>
        <?php  //echo  $obj->sd; ?>
        </a>
        <?php } ?>
        <?php } ?>
      </div>
    </div>
    </form>
    
    <div class="table-wrapper-scroll-y my-custom-scrollbar">
        <table class="table table-bordered">
            <thead>
            <tr class="row m-0">
                <th class="d-inline-block col-3">Order</th>
                <th class="d-inline-block col-6">Order details</th>
                <th class="d-inline-block col-3">Status</th>
            </tr>
            </thead>
            <tbody>
            <?php
                if(isset($_GET["date"]) && $_GET["date"] != "all"){
                    
                    $date = $_GET["date"];                    
                        $sqlx = "SELECT
                        order_id,
                        start_date,
                        full_name,
                        phone,
                        email,
                        total,
                        details,
                        status
                        FROM
                        `food_point`
                        WHERE DATE(start_date) = '"
.$date."'  
                        AND status in (3)
                        ORDER BY order_id DESC
                        "
;
                }
else { echo mysqli_error($link);
                        
                        $sqlx = "SELECT
                        order_id,        
                        start_date,
                        full_name,
                        phone,
                        email,
                        total,
                        details,
                        status
                        FROM
                            `food_point`
                        WHERE  (start_date BETWEEN DATE_FORMAT(CURDATE(), '%Y-%m-01') AND DATE_ADD(start_date, INTERVAL 1 MONTH)  )    
                        AND status in (3)"
;
                }

                
                
                
                //
                
                if ($resultx = mysqli_query($link, $sqlx)) {
                    $arrx = [];while ($objx = mysqli_fetch_assoc($resultx)) {    
                    $arrx[] = $objx;
                }

                
                
                
                
                foreach($arrX as $obj) {    
                    
                    
                    
            ?>

            <form action="#" >
                <tr class="row m-0
                <?php if($obj->status == '1'){ echo 'bg-info'; } elseif($obj->status == '2') { echo 'bg-danger'; } else {  echo ''; } ?>
                " >
                    <td class="d-inline-block col-3">
                        <div><?php  echo  date("d F Y H:i:s",strtotime($obj->start_date)); ?></div>
                        <div><?php  echo $obj->full_name; ?></div>
                        <div><?php  echo $obj->phone; ?></div>
                        <div><?php  echo $obj->email; ?></div>
                    </td>
                    <td class="d-inline-block col-6">
                        <?php  
                            $details
= json_decode($obj->details);
                            foreach($details->items as $item){
                                foreach($item->extras as $extra){
                                    ?>

                                    <div class="row">
                                        <div class="col">
                                            <?php echo $extra->quantity; ?>x <?php echo $extra->title; ?>
                                        </div>    
                                        <div class="col text-center">
                                            P/s : 1
                                        </div>
                                        <div class="col text-right">
                                            <?php $total = $extra->quantity; ?>
                                            <?php echo 'Total: €'. $total; ?>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <?php
                                    
                                }
                            }
                                
                        ?>
        
                    <hr />
                    <div class="row">
                      <div class="col">
                        Totaal:
                      </div>
                      <div class="col text-right">
                         <?php  echo $obj->total; ?>
                      </div>
                    </div>
                    </td>
                    <td class="d-inline-block col-3">
                        <div class="form-group">
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="1" type="radio" id="gridCheck1"
                                <?php if($obj->status == '1'){ echo 'checked'; } else { ''; } ?>
                                >
                                <label class="form-check-label" for="gridCheck1">
                                    Koude producten
                                </label>
                            </div>
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="2" type="radio" id="gridCheck2"
                                <?php if($obj->status == '2'){ echo 'checked'; } else { ''; } ?>
                                >
                                <label class="form-check-label" for="gridCheck2">
                                    Warme producten
                                </label>
                            </div>
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="3" type="radio" id="gridCheck3"
                                <?php if($obj->status == '3'){ echo 'checked'; } else { ''; } ?>
                                >
                                <label class="form-check-label" for="gridCheck3">
                                    Print nummer
                                </label>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="form-group">
                            <button  onclick="closeOrder(<?php  echo $obj->order_id; ?>)" class="btn btn-dark">Verwijder bestelling</button>
                        </div>
                    </td>
                </tr>
            </form>
            <?php } ?>
                        <?php } ?>            
            </tbody>
        </table>
    </div>
</div>
<?php include('footer.php'); ?>


Edit:
Gelukkig hebben we code-tags


Toevoeging op 08/09/2020 15:13:58:

Marvin groothuis op 08/09/2020 15:08:25:
- Ariën - op 08/09/2020 15:06:58:
Da's wel raar, want dan zou je array in ieder geval moeten bestaan.
Laat je hele relevante code eens zien?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
<?php
// Initialize the session
session_start();

// Check if the user is logged in, if not then redirect him to login page
if (!isset($_SESSION["loggedin"]) || $_SESSION["loggedin"] !== true) {
    header("location: login.php");
    exit;
}

?>

<?php
// Include config file
require_once "config.php";
?>

<style>
    .flex-fill {
        flex: 1
    }

    .my-custom-scrollbar {
        position: relative;
        height: 1200px;
        overflow: auto;
    }

    .table-wrapper-scroll-y {
        display: block;
    }
</style>
<?php include('header.php'); ?>
<nav class="navbar navbar-expand-lg navbar-dark bg-dark">
    <a class="navbar-brand" href="#"></a>
    <button class="navbar-toggler" type="button" data-toggle="collapse" data-target="#navbarSupportedContent"
            aria-controls="navbarSupportedContent" aria-expanded="false" aria-label="Toggle navigation">
        <span class="navbar-toggler-icon"></span>
    </button>
    <div class="collapse navbar-collapse" id="navbarSupportedContent">
        <ul class="navbar-nav mr-auto">
            <li class="nav-item active">
                <a class="nav-link" href="https://development.chimostapas.nl/foodpoint/">Chimostapas <span
                            class="sr-only">(current)</span></a>
                            
            </li>
            <li class="nav-item active">
              
                            <a class="nav-link" href="welcome.php">Home <span
                            class="sr-only">(current)</span></a>
            </li>
        </ul>
        <ul class="nav navbar-nav flex-fill justify-content-center">
            <li class="nav-item"><a class="nav-link" href="#"><strong
                            class="text-white">Welkom <?php echo ucfirst(htmlspecialchars($_SESSION["user_login"])); ?></strong></a>
            </li>
        </ul>
        <form class="form-inline my-2 my-lg-0">
            <a href="logout.php" class="btn btn-danger">Log uit</a>
        </form>
    </div>
</nav>
<div class="container mb-5" style="margin-top:30px">

    <form method="POST" action="" class="form-horizontal" >
    <div class="btn-group btn-block mb-4">
      <button class="btn btn-dark dropdown-toggle" type="button" id="dropdownMenuButton" data-toggle="dropdown" aria-haspopup="true" aria-expanded="false">
        Select Date
      </button>
      <div class="dropdown-menu" aria-labelledby="dropdownMenuButton">
      <a class="dropdown-item" href="?date=all">All</a>
        <?php
                $sql
= "SELECT
                        distinct(date(start_date)) as sd
                        FROM `food_point`                         
                        WHERE(start_date BETWEEN DATE_FORMAT(CURDATE(), '%Y-%m-01') AND DATE_ADD(start_date, INTERVAL 1 MONTH)  )
                        AND status in (3)
                        order by sd"
;
                if ($result = mysqli_query($link, $sql)) {
                while ($obj = mysqli_fetch_object($result)) {    
        ?>

        <a class="dropdown-item" href="?date=<?php  echo  $obj->sd; ?>">
        <?php  echo  date("d F Y",strtotime($obj->sd)); ?>
        <?php  //echo  $obj->sd; ?>
        </a>
        <?php } ?>
        <?php } ?>
      </div>
    </div>
    </form>
    
    <div class="table-wrapper-scroll-y my-custom-scrollbar">
        <table class="table table-bordered">
            <thead>
            <tr class="row m-0">
                <th class="d-inline-block col-3">Order</th>
                <th class="d-inline-block col-6">Order details</th>
                <th class="d-inline-block col-3">Status</th>
            </tr>
            </thead>
            <tbody>
            <?php
                if(isset($_GET["date"]) && $_GET["date"] != "all"){
                    
                    $date = $_GET["date"];                    
                        $sqlx = "SELECT
                        order_id,
                        start_date,
                        full_name,
                        phone,
                        email,
                        total,
                        details,
                        status
                        FROM
                        `food_point`
                        WHERE DATE(start_date) = '"
.$date."'  
                        AND status in (3)
                        ORDER BY order_id DESC
                        "
;
                }
else { echo mysqli_error($link);
                        
                        $sqlx = "SELECT
                        order_id,        
                        start_date,
                        full_name,
                        phone,
                        email,
                        total,
                        details,
                        status
                        FROM
                            `food_point`
                        WHERE  (start_date BETWEEN DATE_FORMAT(CURDATE(), '%Y-%m-01') AND DATE_ADD(start_date, INTERVAL 1 MONTH)  )    
                        AND status in (3)"
;
                }

                
                
                
                //
                
                if ($resultx = mysqli_query($link, $sqlx)) {
                    $arrx = [];while ($objx = mysqli_fetch_assoc($resultx)) {    
                    $arrx[] = $objx;
                }

                
                
                
                
                foreach($arrX as $obj) {    
                    
                    
                    
            ?>

            <form action="#" >
                <tr class="row m-0
                <?php if($obj->status == '1'){ echo 'bg-info'; } elseif($obj->status == '2') { echo 'bg-danger'; } else {  echo ''; } ?>
                " >
                    <td class="d-inline-block col-3">
                        <div><?php  echo  date("d F Y H:i:s",strtotime($obj->start_date)); ?></div>
                        <div><?php  echo $obj->full_name; ?></div>
                        <div><?php  echo $obj->phone; ?></div>
                        <div><?php  echo $obj->email; ?></div>
                    </td>
                    <td class="d-inline-block col-6">
                        <?php  
                            $details
= json_decode($obj->details);
                            foreach($details->items as $item){
                                foreach($item->extras as $extra){
                                    ?>

                                    <div class="row">
                                        <div class="col">
                                            <?php echo $extra->quantity; ?>x <?php echo $extra->title; ?>
                                        </div>    
                                        <div class="col text-center">
                                            P/s : 1
                                        </div>
                                        <div class="col text-right">
                                            <?php $total = $extra->quantity; ?>
                                            <?php echo 'Total: €'. $total; ?>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <?php
                                    
                                }
                            }
                                
                        ?>
        
                    <hr />
                    <div class="row">
                      <div class="col">
                        Totaal:
                      </div>
                      <div class="col text-right">
                         <?php  echo $obj->total; ?>
                      </div>
                    </div>
                    </td>
                    <td class="d-inline-block col-3">
                        <div class="form-group">
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="1" type="radio" id="gridCheck1"
                                <?php if($obj->status == '1'){ echo 'checked'; } else { ''; } ?>
                                >
                                <label class="form-check-label" for="gridCheck1">
                                    Koude producten
                                </label>
                            </div>
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="2" type="radio" id="gridCheck2"
                                <?php if($obj->status == '2'){ echo 'checked'; } else { ''; } ?>
                                >
                                <label class="form-check-label" for="gridCheck2">
                                    Warme producten
                                </label>
                            </div>
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="3" type="radio" id="gridCheck3"
                                <?php if($obj->status == '3'){ echo 'checked'; } else { ''; } ?>
                                >
                                <label class="form-check-label" for="gridCheck3">
                                    Print nummer
                                </label>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="form-group">
                            <button  onclick="closeOrder(<?php  echo $obj->order_id; ?>)" class="btn btn-dark">Verwijder bestelling</button>
                        </div>
                    </td>
                </tr>
            </form>
            <?php } ?>
                        <?php } ?>            
            </tbody>
        </table>
    </div>
</div>
<?php include('footer.php'); ?>


Edit:
Gelukkig hebben we code-tags


Owhh sorry haha, ik ben ondertussen ook bezig met een ander deel van die pagina dus deed het even snel tussen door.
Gewijzigd op 08/09/2020 15:10:28 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2020 15:15:11
Quote Anchor link
Jeetje, wat een brei aan code, zonder goede inspringing, en een hoop plekken waar opeens PHP-blokken spontaan worden geopend en gesloten. Hier mag wel wat aan verbeterd worden :-P

En die echo mysqli_error($link); staat op de verkeerde plek. Die wil je juist plaatsen als else van je if-statement van je mysqli_query, en dat is de laatste statement van je code dus.

Als je nou goede structuur hebt, dan heb je ook meteen een goed overzicht.
Ik heb een vermoeden dat je query ergens spaak loopt.
Gewijzigd op 08/09/2020 15:19:14 door - Ariën -
 
Marvin groothuis

marvin groothuis

08/09/2020 15:19:25
Quote Anchor link
- Ariën - op 08/09/2020 15:15:11:
Jeetje, wat een brei aan code, zonder goede inspringing, en een hoop plekken waar opeens PHP-blokken spontaan worden geopend en gesloten. Hier mag wel wat aan verbeterd worden :-P

En die echo mysqli_error($link); staat op de verkeerde plek. Die wil je juist plaatsen als else van je if-statement van je mysqli_query, en dat is de laatste statement van je code dus.



Haha ja klopt, ik heb deze code ook niet zelf geschreven ;P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.