Notice: Undefined variable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »
Une2008

une2008

09/02/2006 21:32:00
Quote Anchor link
Hoe komt dat ik zo iets te zien krijg bijna elke keer als ik een pagina van php wil bekijken???


Notice: Undefined variable: jemysql in C:\Server\Apache2\htdocs\tes.php on line 4
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:49:36
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 21:35:00
Quote Anchor link
Ergens in je script wordt $jemysql gebruikt, maar deze variable is niet geset...
 
Une2008

une2008

09/02/2006 21:54:00
Quote Anchor link
maar deze variable is niet geset...


hoe bedoel je, wat moet ik doen om het niet meer te vertonen.
 
Frank -

Frank -

09/02/2006 21:57:00
Quote Anchor link
Je kunt je script beginnen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$jemysql
= ''; // variabele is geset, maar heeft geen inhoud

?>


Of met de functie isset() controleren of de variabele wel bestaat. In alle gevallen moet je controleren of de inhoud wel aan jouw eisen voldoet.
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:01:00
Quote Anchor link
sorry maar kan je het beter uit legge of zeggen wat ik moet doen want ik weet echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel weinig van PHP niks eigelijk !


maar ik maal nieuwe pagina en tis weer zelfde

Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in C:\Server\Apache2\htdocs\foto.php on line 28


???

wat moet ik doen
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 22:05:00
Quote Anchor link
Tutorials doornemen over PHP.... (:
De oplossing van Frank zou trouwens perfect moeten werken... (:
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:09:00
Quote Anchor link
ja klopt ik heb nog eens heel goed gelezen en gedaan en nu toon die da niet meer !!


Ik heb nog een vraag en dat is belangrijker ik wil die een pagina maken met table

Links Midden Rechts


ik weet echt niet waar ik aan moet beginnen dus als je kan uitleggen of je weet een link die de oplossing van mijn vraga heeft mag je altijd laten weten dank u wel
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 22:16:00
Quote Anchor link
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td>Links</td>
<td>Midden</td>
<td>Rechts</td>
</tr>
</table>

http://www.w3schools.com/ (:
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:19:00
Quote Anchor link
Dus ik neem aan dat gelijk in HTML is oke met html kan ik wel werken maar nu is volgende in html paginas was een probleem ik moest elke keer als ik een link op eerste index toevoegde moest ik het in alle andere paginas zelfde doen anders was het in andere paginas niet te zien dus ik had gehoort dat in PHP alleen maar op een plaats moet invullen en dat het in andere paginas auto gemaakt wordt!!!


dank u voor de link
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/02/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Ja dat kan idd omdat je maar een pagina maakt in php of je menu in de DB zet. Maar zoals Rafeal en Frank al zeiden:
Lees en leer eerst een iets over PHP.
Koop een boek volg wat online cursussen.

Je hebt er later alleen maar voordeel van
Suc6 Klaasjan
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/02/2006 22:22:00
Quote Anchor link
CSS tut 2
CSS tut 3
Niet met tabellen, maar des te beter...

@Rafael:
Ik lees de pagina, ik refresh en opeens heb je een andere avatar :P Was grappig effect.. Dacht even dat ik op andere pagina terecht was gekomen..
Gewijzigd op 09/02/2006 22:23:00 door Willem Jan Z
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:28:00
Quote Anchor link
Nu dat wij bezig zijn ik heb eigelijk de programmas volgens deze link geistalleerd

http://www.i-cey.net/handleidingen/apache-php-mysql.htm

maar nu is mijn vraag in welke map moet ik beginnen met de paginas te maken en hoe kan ik ze online zette ik heb een server bij https://www.b-one.net/ ik zal de twee linken opslaan en door lezen. dank u
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Quote:
@Rafael:
Ik lees de pagina, ik refresh en opeens heb je een andere avatar :P Was grappig effect.. Dacht even dat ik op andere pagina terecht was gekomen..


M'n oude zat dus nog in de cache bij u (: Ik wissel regelmatig af (;

Quote:
maar nu is mijn vraag in welke map moet ik beginnen met de paginas te maken en hoe kan ik ze online zette ik heb een server bij https://www.b-one.net/ ik zal de twee linken opslaan en door lezen. dank u


Als je een server hebt, maw, webspace gehuurd in jouw geval, kan je verbinden naar hun ftp, via de gegevens die zij je verschaffen. Je website is dan te bereiken, via de domeinnaam die je er wss bijgekocht hebt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.