Notice: Undefined variable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Une2008

une2008

09/02/2006 21:32:00
Quote Anchor link
Hoe komt dat ik zo iets te zien krijg bijna elke keer als ik een pagina van php wil bekijken???


Notice: Undefined variable: jemysql in C:\Server\Apache2\htdocs\tes.php on line 4
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:08:11
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 21:35:00
Quote Anchor link
Ergens in je script wordt $jemysql gebruikt, maar deze variable is niet geset...
 
Une2008

une2008

09/02/2006 21:54:00
Quote Anchor link
maar deze variable is niet geset...


hoe bedoel je, wat moet ik doen om het niet meer te vertonen.
 
Frank -

Frank -

09/02/2006 21:57:00
Quote Anchor link
Je kunt je script beginnen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$jemysql
= ''; // variabele is geset, maar heeft geen inhoud

?>


Of met de functie isset() controleren of de variabele wel bestaat. In alle gevallen moet je controleren of de inhoud wel aan jouw eisen voldoet.
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:01:00
Quote Anchor link
sorry maar kan je het beter uit legge of zeggen wat ik moet doen want ik weet echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel weinig van PHP niks eigelijk !


maar ik maal nieuwe pagina en tis weer zelfde

Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in C:\Server\Apache2\htdocs\foto.php on line 28


???

wat moet ik doen
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 22:05:00
Quote Anchor link
Tutorials doornemen over PHP.... (:
De oplossing van Frank zou trouwens perfect moeten werken... (:
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:09:00
Quote Anchor link
ja klopt ik heb nog eens heel goed gelezen en gedaan en nu toon die da niet meer !!


Ik heb nog een vraag en dat is belangrijker ik wil die een pagina maken met table

Links Midden Rechts


ik weet echt niet waar ik aan moet beginnen dus als je kan uitleggen of je weet een link die de oplossing van mijn vraga heeft mag je altijd laten weten dank u wel
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 22:16:00
Quote Anchor link
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td>Links</td>
<td>Midden</td>
<td>Rechts</td>
</tr>
</table>

http://www.w3schools.com/ (:
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:19:00
Quote Anchor link
Dus ik neem aan dat gelijk in HTML is oke met html kan ik wel werken maar nu is volgende in html paginas was een probleem ik moest elke keer als ik een link op eerste index toevoegde moest ik het in alle andere paginas zelfde doen anders was het in andere paginas niet te zien dus ik had gehoort dat in PHP alleen maar op een plaats moet invullen en dat het in andere paginas auto gemaakt wordt!!!


dank u voor de link
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/02/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Ja dat kan idd omdat je maar een pagina maakt in php of je menu in de DB zet. Maar zoals Rafeal en Frank al zeiden:
Lees en leer eerst een iets over PHP.
Koop een boek volg wat online cursussen.

Je hebt er later alleen maar voordeel van
Suc6 Klaasjan
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/02/2006 22:22:00
Quote Anchor link
CSS tut 2
CSS tut 3
Niet met tabellen, maar des te beter...

@Rafael:
Ik lees de pagina, ik refresh en opeens heb je een andere avatar :P Was grappig effect.. Dacht even dat ik op andere pagina terecht was gekomen..
Gewijzigd op 09/02/2006 22:23:00 door Willem Jan Z
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:28:00
Quote Anchor link
Nu dat wij bezig zijn ik heb eigelijk de programmas volgens deze link geistalleerd

http://www.i-cey.net/handleidingen/apache-php-mysql.htm

maar nu is mijn vraag in welke map moet ik beginnen met de paginas te maken en hoe kan ik ze online zette ik heb een server bij https://www.b-one.net/ ik zal de twee linken opslaan en door lezen. dank u
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Quote:
@Rafael:
Ik lees de pagina, ik refresh en opeens heb je een andere avatar :P Was grappig effect.. Dacht even dat ik op andere pagina terecht was gekomen..


M'n oude zat dus nog in de cache bij u (: Ik wissel regelmatig af (;

Quote:
maar nu is mijn vraag in welke map moet ik beginnen met de paginas te maken en hoe kan ik ze online zette ik heb een server bij https://www.b-one.net/ ik zal de twee linken opslaan en door lezen. dank u


Als je een server hebt, maw, webspace gehuurd in jouw geval, kan je verbinden naar hun ftp, via de gegevens die zij je verschaffen. Je website is dan te bereiken, via de domeinnaam die je er wss bijgekocht hebt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.