Notice: Use of undefined constant

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel Koonen

Michel Koonen

29/12/2016 14:52:44
Quote Anchor link
I.v.m computer crash mijn xampp geupdate naar laatste versie.

Bij 't draaien van mijn php scripts krijg ik de volgende errors:

Bij een while loop haal ik de volgende string op:

while ($row= mysql_fetch_array($result))
{
$thisartist_id = $row[artist_id];
etc etc.
}


en komt ie met een hele berg notices, waaronder de volgende:

Notice: Use of undefined constant artist_id - assumed 'artist_id'

Hoe los ik dit goed op?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 19:43:37
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2016 15:07:13
Quote Anchor link
$row[artist_id] mist zijn quotjes: $row['artist_id'].
 
Michel Koonen

Michel Koonen

29/12/2016 15:09:51
Quote Anchor link
thks ! Ik zie ook dat ie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? niet meer toestaat en 't nu [code]<?php moet zijn :-)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2016 15:10:53
Quote Anchor link
Is ook gewoon beter om te gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/12/2016 15:13:00
Quote Anchor link
- SanThe - op 29/12/2016 15:10:53:
Is ook gewoon beter om te gebruiken.

Vertel ;-)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2016 15:16:51
Quote Anchor link
Werkt namelijk altijd en de korte versie niet altijd.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/12/2016 15:28:00
Quote Anchor link
Misschien beter vanwege compatibiliteit inderdaad.

@Michel als je bent geupdate naar de laatste versie van XAMPP werken de mysql_-functies dan uberhaupt nog? :)

Je gebruikt dan waarschijnlijk versie 5.X? Als het goed is krijg je dan wanneer je mysql_-functies gebruikt deprecated meldingen.

Ik zou zeggen, maak van dit moment gebruik om mysqli/PDO eens te verkennen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.