Notities toevoegen zonder refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben bezig met een systeem en ik wil bij clienten notities kunnen toevoegen dit normaal gesproken geen propleem, maar ik wil niet dat de pagina niet refresht maar wel dat de info wordt weg geschreven naar de database en direct ook wordt ingeladen bij de overige notities, zijn hier al bestaande scripts voor?

Zoals bijvoorbeeld op hyves...

Groet,

Jeroen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:29:41
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Dat zal lastig worden want PHP is server side en daar zal je een refresh voor nodig hebben. Je zou AJAX kunnen gebruiken volgens mij.
Misschien schiet je hier iets mee op => http://woork.blogspot.com/2008/02/using-prototypejs-to-add-record-into.html

ik heb geen idee of dit is wat je zoekt...

Anders als dit het niet is, Kan je op www.google.nl even zoeken.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 11:22:00
Quote Anchor link
Je kent de hyves krabbels tog wel?,, je wanneer je een krabbel verzend, wordt de krabbel direct in de lijst erbij gezet zonderdat de pagina, refresht
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:30:00
Quote Anchor link
Quote:
Je kent de hyves krabbels tog wel?


Om eerlijk te zijn nee. Ik ben niet zo weg van dat hyven etc...

Waarom zou je geen refresh willen hebben? Is toch niks mis mee?
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 11:32:00
Quote Anchor link
ik werk met tabs, en als ik dan refresh komt hij weer helemaal bij de eerste tab te staan...
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:48:00
 

10/04/2009 14:28:00
Quote Anchor link
Ajax is inderdaad de manier om dit te doen. Je verstuurt de ingevulde data als POST of GET (via Ajax) naar een PHP script. Vervolgens verwerkt dit script de input, en geeft een respons terug in bijvoorbeeld XML, JSON of gewoon platte tekst. Met javascript kan je dit vervolgens weer verwerken en zo kan je een hele pagina veranderen zonder één enkele refresh.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Heb jij hiervoor toevallig een voorbeeld scriptje??
 

10/04/2009 15:57:00
Quote Anchor link
Nee, maar er staat een prima tutorial op het volgende adres:
http://www.w3schools.com/Ajax/Default.Asp
 
Mar cel

Mar cel

10/04/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Kijk hier is naar.

http://phptuts.nl/view/44/
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Heey dankje!
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Helaas,, hij doet et niet,, ik krijg netjes de invul pagina,, maar als je wegklikt of op tab drukt doet hij het niet:(
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

10/04/2009 16:50:00
Quote Anchor link
En wat zegt firebug dan? Firefox Add-on Firebug
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:54:00
Quote Anchor link
die geeft de volgende melding:

Json is not defined
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 18:13:00
Quote Anchor link
Moet ik nog dingen installeren op mijn windows server 2003? ik draai namelijk iis6

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Mar cel

Mar cel

10/04/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Normaal doet hij het gewoon hoor, check het voorbeeld maar.

http://phptuts.nl/script_sources/memo.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Ik heb die van http://nettuts.com/tutorials/javascript-ajax/submit-a-form-without-page-refresh-using-jquery

Nu wil ik na dat hij hem heeft verzonden en is goedgekeurt een andere pagina in laden, ik heb nu het volgende, maaar dat werkt niet, want dan krijg ik alleen het woordje test met het plaatje tezien, de link url is goed...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
$(function() {
  $('.error').hide();
  $('input.text-input').css({backgroundColor:"#FFFFFF"});
  $('input.text-input').focus(function(){
    $(this).css({backgroundColor:"#FFDDAA"});
  });
  $('input.text-input').blur(function(){
    $(this).css({backgroundColor:"#FFFFFF"});
  });

  $(".button").click(function() {
        // validate and process form
        // first hide any error messages
    $('.error').hide();
    

      var name = $("input#name").val();
        if (name == "") {
      $("label#name_error").show();
      $("input#name").focus();
      return false;
    }
        var email = $("input#email").val();
        if (email == "") {
      $("label#email_error").show();
      $("input#email").focus();
      return false;
    }
    
        var dataString = 'name='+ name + '&email=' + email;
        var clientnr = $("input#clientnr").val();
        //alert (dataString);return false;
        
        $.ajax({
      type: "POST",
      url: "bin/process.php",
      data: dataString,
      success: function() {
        $('#contact_form').html("<div id='message'></div>");
        $('#message').load("../notitie_toevoegen.php&clientnr=" + clientnr + "")
        .append("<p>test</p>")
        .hide()
        .fadeIn(1500, function() {
          $('#message').append("<img id='checkmark' src='images/check.png' />");
        });
      }
     });
    return false;
    });
});
runOnLoad(function(){
  $("input#name").select().focus();
});
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 21:44:00
Quote Anchor link
anyone?

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Martijn Versluis

Martijn Versluis

11/04/2009 21:53:00
Quote Anchor link
Je doet niets met de geladen data... http://docs.jquery.com/Ajax/jQuery.get
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Versluis
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 22:06:00
Quote Anchor link
maar hoe kan ik die complete pagina, inladen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.