NS-API

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »
David Meijer

David Meijer

20/01/2013 18:01:59
Anchor link
Hallo allemaal,

Wie kan me helpen met me site http://bussenentreinenforum.nl/NS-API/index.php?station=Hn

Ik wil het zo hebben als http://vertrektijden.rijdendetreinen.nl/av/?stop=wd&stijl=tb&treinnummers=on of deze http://av.dennisscholing.nl/fullscreen.php?from=hn

Maar als ik zeg maar de afkorting gebruik op me site lukt het niet
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:08:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/01/2013 18:20:03
Anchor link
En livetrein.nl ;) ...

Heb je al een layout voor je AVoverzicht?
 
David Meijer

David Meijer

20/01/2013 18:24:19
Anchor link
Nee ik heb nog geen layout voor me AVoverzicht en ik weet ook niet hoe ik dat moet maken
Gewijzigd op 20/01/2013 18:29:39 door David Meijer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/01/2013 18:29:08
Anchor link
Leer HTML en CSS en vergeet eerst lastige zaken zoal PHP en APIs.
Dat komt later wel.
 
David Meijer

David Meijer

20/01/2013 18:32:14
Anchor link
ik weet wel hoe ik een HTML pagina moet aan maken met Frontpage http://bussenentreinenforum.nl heb ik zelf gemaakt en CSS hoe maak je dat
 
Arjan hazewinkel

arjan hazewinkel

20/01/2013 19:21:09
Anchor link
google staan heel veel tutorials over css. typ in "html + css"
 
David Meijer

David Meijer

20/01/2013 19:22:08
Anchor link
HTML maak ik zelf al via frontpage
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

20/01/2013 19:34:13
Anchor link
Het is veel beter om zelf HTML te schrijven ipv met een programma (cfr. Frontpage)... Je leert er trouwens heel wat mee bij, zodat je site er alleen maar beter van wordt!

Veel succces!

Greetz
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/01/2013 19:37:23
Anchor link
David Meijer op 20/01/2013 18:32:14:
ik weet wel hoe ik een HTML pagina moet aan maken met Frontpage

Frontpage is volgens mij al een paar jaar (ver)oud(erd) en niet erg geschikt om, tegenwoordig, nog websites mee te maken.

Als ik in de broncode kijk van de pagina zie ik een aantal zaken die niet goed gaan:
2x een body-tag; 1 is genoeg.
Ergens midden in een head-tag (open en sluiten) die er niet hoort.
 
David Meijer

David Meijer

20/01/2013 19:41:19
Anchor link
Misschien kan er iemand me daar mee helpen.
 
Wouter J

Wouter J

20/01/2013 19:45:16
Anchor link
Ja, gooi deze code weg. HTML code maak je zelf, je laat dit niet maken door een één of andere robot die denkt dat hij slim genoeg is om HTML te maken, dat is ie namelijk helemaal niet.

Denk even een maand niet aan dit project en ga zelf goed HTML en CSS leren door bijv. heel sceneone.nl door te lezen, 1 artikel per dag, per dag oefenen met het geen je tot dan toe hebt geleerd en pas dan verder gaan. Zodra je alles hebt doorlopen, alles kent en eindelijk genoeg weet van HTML en CSS begin je zoetjesaan weer aan dit project, je maakt je HTML en CSS, laat het door ons reviewen, doet wat met de antwoorden die je krijgt en dan open je weer eens dit topic om dit probleem op te lossen.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

20/01/2013 19:48:38
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/01/2013 14:58:10
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$context
= stream_context_create(array(
    'http' => array('header' => "Authorization: Basic " . base64_encode("[email protected]:" . $apipwd))
    ));

$xml = new SimpleXMLElement(file_get_contents('http://webservices.ns.nl/ns-api-avt?station=Hn', false, $context));
echo '<pre>';
var_dump($xml);
?>

Geeft gewoon een resultaat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2013 16:03:01
Anchor link
En met http://webservices.ns.nl/ns-api-stations-v2 kan je dan alle stations ophalen, zodat je die dan in je database of databestand kan opslaan.
 
David Meijer

David Meijer

28/01/2014 22:24:14
Anchor link
Hoe kan ik de verstoringen van de NS die via de deze site >>> http://www.ns.nl/storingen/index.rss naar me eigen site te doen. net zo als deze site >>>> http://www.rijdendetreinen.nl/storingen/7676-28-januari-2014-defecte-spoorbrug-alphen-a-d-rijn-utrecht-c
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

28/01/2014 22:26:04
Anchor link
Wilde gok: door het te parse van die rss link met simple xml in php
Gewijzigd op 28/01/2014 22:27:06 door Keizer Webdesign
 
David Meijer

David Meijer

28/01/2014 22:27:06
Anchor link
Maar ik weet niet precies hoe ik dat moet doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2014 22:28:44
Anchor link
Ik vraag me af waarom je dit blijft vragen? Lees anders eens je vorige topics terug. Daarin wordt prima uitgelegd hoe je iets moet uitlezen. ;-)

Anyway, met simplexml_load_file() zou je wel wat moeten kunnen doen. Je kan ook de API gebruiken, die geeft nog meer gegevens mee die je kan gebruiken. Maar ook die RSS zou al voldoende kunnen zijn. Het is net wat je maar wilt.

Verwijzing naar ander topic:
Verder is het onnodig om dit oude topic ophoog te schoppen gezien je al een ander topic hebt lopen. Dus we kunnen hier verder gaan:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/ns-api-en-php/89177/5/

Dit topic sluit ik voor het overzicht.


Toevoeging op 28/01/2014 23:12:35:

**klunk**
Gewijzigd op 28/01/2014 23:11:57 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.