Number of results

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Pla

Koen Pla

19/06/2011 18:09:09
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Ik zit met een "vermoedelijk" klein probleempje, namelijk ik wil als resultaat krijgen het aantal gevonden records op de statement:
Quote:
if ($tijd_now >= $start_tijd and $tijd_now <= $eind_tijd) {


Kan iemand me hierbij helpen aub?

Alvast bedankt voor alle hulp,
Koen

Hier is mijn code:
-----------------------------------------
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
include 'connect.php';
$query="SELECT * FROM welkom";
if (!($temp = mysql_query($query,$connection)))
showerror();
while ($welkom = mysql_fetch_array($temp))

{


$start_tijd = $welkom ['start_tijd'];
$eind_tijd = $welkom ['eind_tijd'];
$tijd_now = date("H:i");
$date_now = date("d-m-Y");
}


if ($tijd_now >= $start_tijd and $tijd_now <= $eind_tijd) {

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:36:11
 
Roel H

Roel H

19/06/2011 18:12:38
Quote Anchor link
Doe het anders via mysql rekenen, zo kun snel laten zein hoeveel records je hebt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.