Oefeningen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 17:55:14
Quote Anchor link
Hoi,

ik ben een beginnende phper en ik zoek graag oefeningen op beginnend niveau.
Ik heb al een aantal tutorials doorgelezen, dus een beetje kennis heb ik al opgedaan.

Iemand oefeningen/opdrachten?

Groet jerry
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:43:00
 
Julien Kulker

Julien Kulker

11/10/2011 17:59:03
Quote Anchor link
Voor school moest ik wel is opdrachten maken. Met een if/else of while loop.

http://imageshack.us/photo/my-images/256/oefenening.png/
Gewijzigd op 11/10/2011 18:01:58 door Julien Kulker
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 17:59:55
Quote Anchor link
Julien Kulker op 11/10/2011 17:59:03:
Voor school moest ik wel is opdrachten maken. Met een if/else of while loop.

Quote:
*
***
*****
*******
*********
*******
*****
***

*


Ja maar die if/else functie ken ik wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 18:29:37
Quote Anchor link
Ja, maar dit kan je niet alleen met een if-else bewerkstelligen. Dus nog best een zinnige opdracht.
 
- Mark -

- Mark -

11/10/2011 18:53:31
Quote Anchor link
Je hebt niet eens een if/else nodig. Dit kan natuurlijk op een hele hoop manieren worden opgelost.
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 20:00:59
Quote Anchor link
Is er niet een simpelere opdracht, want ik denk dat dit niet echt een beginners opdracht is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 20:02:51
Quote Anchor link
het is een leuke beginnersopdracht om je te kennis te maken met tellen in PHP.

Het is maar net wat je al weet? Als je nog niet weet hoe je een variabele moet toewijzen (voorbeeld) dan is dit geen makkelijk voorbeeld om mee te beginnen.
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 20:07:04
Quote Anchor link
Ik heb liever een ander voorbeeld. Dat is denk ik voor mij fijner.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 20:08:11
Quote Anchor link
Tot waar rijkt je kennis nu dan?
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 20:12:08
Quote Anchor link
formuliertje, if/else (met isset en empty en count), variabelen, ervaren met html, kleine session, POST/GET, wat superglobals, eigenlijk de basis zeg maar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 20:12:53
Quote Anchor link
Ga eerst maar eens de basis leren over het bouwen en afhandelen van een formulier.
 
Wouter J

Wouter J

11/10/2011 20:17:10
Quote Anchor link
Maak een gastenboek. Als die helemaal correct werkt maak je daaromheen een user systeem, als dat alles goed werkt kun je het uitbouwen tot een CMS systeem. Dat is altijd de stappenplan die ik aan beginners meegeef, maar zorg wel dat stap 1 helemaal goed is en klopt voordat je naar stap 2 gaat.

Wat simpele kennis opdrachten:
- Ga je eens verdiepen in operators (language.operators) zo kan je veel meer met if/else.
- Verdiep je eens in de for, while en foreach lopen.
- Ga wat dieper in op foutafhandeling (dit is immers de basis voor je script) en kijk bijv. naar function.error_log, set_error_handler, enz.

Een simpele opdracht:
- Maak een rekenmachine, met +, -, /, *, wortel, kwadraat, enz.
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 20:21:18
Quote Anchor link
Wouter J

is dat niet in één keer een hele grote stap, van gastenboek naar usersysteem?

Wel heel erg bedankt voor de moeite
 
Wouter J

Wouter J

11/10/2011 20:25:20
Quote Anchor link
Ik zeg niet naar usersysteem maar een usersysteem eromheen bouwen. Bijv. dat je alleen als je bent ingelogd een bericht kan maken en dat je die dan kunt aanpassen. En een usersysteem is niet heel ingewikkeld. Het is bij het inloggen opslaan in de DB en sessie dat iemand is ingelogd. Vervolgens per pagina kijken of hij nog steeds is ingelogd (door DB en sessie te controleren).
Het is vooral de beveiliging die het moeilijk maakt:
- Gebruik SALT en PEPPER + sha1 voor wachtwoorden
- Let op SQL injection
- Let op dat cookies en sessions aangepast kunnen worden
- enz.
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 20:26:44
Quote Anchor link
Oke bedankt!
 
PHP Scripter

PHP Scripter

11/10/2011 20:36:56
Quote Anchor link
TIP: Sla je sessies gecodeerd op!
 
- Mark -

- Mark -

12/10/2011 10:52:14
Quote Anchor link
Weet je ook hoe je met array's en lussen "for, foreach, while" werkt?
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 10:52:44
Quote Anchor link
Redelijk.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 11:01:25
Quote Anchor link
Verdiep je eens in array's, maak eens een multidimensionale array, en lees deze uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.