offset tussen 2 lng/lat waarden van +- 50 meter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Ontwikkelaar Shopware 2.600 - 4.000

Functieomschrijving PHP Software Ontwikkelaar Shopware 2.600 - 4.000 Shopware Developer Voor de vacature als PHP Software Ontwikkelaar Utrecht Shopware ga je het volgende doen: Ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van nieuwe backendtoepassingen zoals API’s, integraties en webshops op basis van Shopware; Testen en verbeteren van bestaande toepassingen binnen Shopware; Vertalen van business en functionele wensen van klanten naar concrete technische oplossingen; Voeren van overleg met front end developers, functioneel ontwerpers en andere specialisten omtrent het ontwerpen van een systeem of toepassing; Communicatie met de klant over inhoudelijke zaken, voortgang van je werk en nieuwe mogelijkheden voor optimalisatie van de systemen.

Bekijk vacature »

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/04/2017 09:39:07
Quote Anchor link
Bepaalde mensen kunnen aan registreren aan de hand van hun geolocatie.
Wanneer deze geolocatie exact hetzelfde is als een bestaand lid, dan wil ik deze 10-50 meter verschuizen, zodat ze beide goed te zien zijn via google maps.

Welke functie kan ik hiervoor gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

22/02/2019 14:41:38
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

05/04/2017 09:47:43
Quote Anchor link
Kun je dan niet beter een map marker met een counter gebruiken?

https://i.stack.imgur.com/y9My7.png

Dat is de standaardoplossing (dus bekend bij de meeste gebruikers) en voorkomt twee complicaties: dat je bij ver uitzoomen alsnog in de knoop komt en dat je iemand met zijn linker- en rechterbuurman alledrie over de hele buurt moet verspreiden.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/04/2017 10:12:24
Quote Anchor link
En die gebruik ik ook, (markerclusterer) maar als er 2 markers exact dezelfde locatie hebben, dan zie je de markers niet, alleen de teller. Er moet een offset zijn. Mijn lng/lat waarden komen van een database.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.