offset tussen 2 lng/lat waarden van +- 50 meter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developers gezocht die van complexe online vra

Vacature Omschrijving Een grote klant is opzoek naar enthousiaste PHP developers (junior/medior/senior). De organisatie waar jij komt te werken ontwikkelt en bouwt succesvolle oplossingen voor complexe online vraagstukken zoals performance, usability en conversion. Daarnaast zorgen zij voor externe systemen ingericht voor productbeheer, point-of-sales en voorraadbeheer koppelt de organisatie probleemloos aan op eigen Magento gebaseerde webshops. Het is een informele organisatie waar de communicatielijnen kort zijn. Functieomschrijving Met drupal 8 of ShopWare realiseert de organisatie prachtige frond-ends op dynamische data uit allerlei systemen. Je houdt je in deze organisatie bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van functionaliteiten van de applicaties

Bekijk vacature »

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/04/2017 09:39:07
Quote Anchor link
Bepaalde mensen kunnen aan registreren aan de hand van hun geolocatie.
Wanneer deze geolocatie exact hetzelfde is als een bestaand lid, dan wil ik deze 10-50 meter verschuizen, zodat ze beide goed te zien zijn via google maps.

Welke functie kan ik hiervoor gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/08/2019 20:14:24
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

05/04/2017 09:47:43
Quote Anchor link
Kun je dan niet beter een map marker met een counter gebruiken?

https://i.stack.imgur.com/y9My7.png

Dat is de standaardoplossing (dus bekend bij de meeste gebruikers) en voorkomt twee complicaties: dat je bij ver uitzoomen alsnog in de knoop komt en dat je iemand met zijn linker- en rechterbuurman alledrie over de hele buurt moet verspreiden.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/04/2017 10:12:24
Quote Anchor link
En die gebruik ik ook, (markerclusterer) maar als er 2 markers exact dezelfde locatie hebben, dan zie je de markers niet, alleen de teller. Er moet een offset zijn. Mijn lng/lat waarden komen van een database.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.