Omnikassa Rabobank

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »
T W

T W

23/10/2016 15:21:26
Quote Anchor link
Beste mensen,
Inmiddels worden we al kaal doordat we onze haren uit het hoofd aan het trekken zijn van, pfff wat doen we verkeerd.

We zijn met ideal van de rabobank Omnikassa bezig.
Het invoeren / vullen van de test omgeving gaat helemaal goed maar, zodra we voor de echte activering gaan gaat het mis.
Zo kregen we deze melding: Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de webwinkel.

Diverse malen op nieuw installeert.. telkens de zelfde melding.
via https://www.ideal-checkout.nl/support/configuratie-wizard ook aangepast en deze in ideal.php gezet.

maar wat we ook doen... niets werkt zoals het zou moeten zijn.

Het betreft de webwinkel: http://www.l e v e n d e n a t u u r punt/winkel/
de naam even met spatie uit elkaar gezet...

Weet iemand hoe dit op de juiste manier bewerkt moet worden.

Hoor graag tips...
Groet, TW
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:54:46
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/10/2016 16:32:33
Quote Anchor link
Een foutmelding als 'Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de webwinkel.' geeft de developer natuurlijk niet de informatie die hij nodig heeft. Het is heel goed mogelijk dat er een log bestand is waarin je meer informatie kunt vinden. Zo niet dan wil ik je aanraden om contact op te zoeken met de Rabobank.
 
T W

T W

23/10/2016 16:38:37
Quote Anchor link
Beste Frank,

Ik kan mij voorstellen dat de info beknopt is maar, welke info zou ik dan moeten geven laat het maar weten... een log bestand kan ik niet direct vinden..

TW
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2016 16:42:21
Quote Anchor link
Komt die melding uit je eigen source?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/10/2016 16:42:21
Quote Anchor link
Werk je met een PHP library die de rabobank je aangewezen heeft of werk je misschien met een plugin voor wordpress of een ander systeem?
 
T W

T W

23/10/2016 16:54:17
Quote Anchor link
Beste Ariën en Frank,

de plugin komt hiervan: https://www.ideal-checkout.nl/plug-ins/free-plugins/wordpress-woocommerce

Versie: WooCommerce 2.1.1 - Latest

deze uitgepakt en de twee bestanden via ftp ge-upload.

dus geen plugin via wordpress want dat werk met deze plugin van ideal checkout niet. als alleen via ftp.

TW
 
Ivo P

Ivo P

23/10/2016 20:53:59
Quote Anchor link
maar lees ik nu goed dat de test wel goed liep, maar op de live server niet?

Wat is het verschil tussen beide omgevingen (php-versie, ipadres etc)?

Heb je de certificaten op order op beide servers?
 
T W

T W

23/10/2016 22:22:59
Quote Anchor link
Beste Ivo,

De test verliep geheel goed. maar na de test moet men de gegevens ( de officiële ) weer invullen en dan moet de installatie officieel worden, dan gaat het dus mis.

Op de oude site werkte ideal eerst wel maar er is nu een nieuwe site, in wordpress gemaakt en nu werkt het niet meer.

de certificaten moet goed zijn naar mijn mening... maar maandag maar naar de bank bellen.. we weten het nu ook niet meer.. we hebben echt van alles geprobeerd. niets werkte..

TW.
 
Ivo P

Ivo P

23/10/2016 23:18:56
Quote Anchor link
Daarvoor heb je nu juist de test-omgeving. Als daar alles werkt, dan moet het niet meer zijn dan de scripts kopieren, de settings aanpassen naar de productie omgeving.

Heb je de scripts zelf gemaakt, of is het een standaard wp plugin?

Ga vooral na wat de verschillen zijn tussen je test- en je productie omgeving.

Vooral de php-versie, path en OS moeten toch wel minimaal gelijk zijn.
 
T W

T W

24/10/2016 21:36:21
Quote Anchor link
Beste Ivo,

De test omgeving werkt helemaal goed maar zodra de originele gegevens worden ingevoerd en drukt op opslaan dan wil dat niet.. Ik weet zeker dat de gegevens goed zijn ( komen van de bank)
Het script is niet zelf gemaakt.. is een plugin van ideal-checkout.nl

Het verschil in de test en de productie is dat het niet wil opslaan

Dit laatste begrijp ik niet zo goed..Vooral de php-versie, path en OS moeten toch wel minimaal gelijk zijn.
Maar als je bedoeld dat via notepad de gegevens ook aangepast kunnen worden en weer uploaden via ftp.. ook dat heeft plaatsgevonden .. maar het werkt helaas niet allemaal at we geprobeerd hebben.

TW
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/10/2016 21:55:44
Quote Anchor link
Maar, komt die foutmelding uit de source? In dat geval kan je eenvoudig achterhalen waarom je die melding krijgt.
 
T W

T W

24/10/2016 22:11:00
Quote Anchor link
Beste Ariën,

ik weet nu niet meer waar ik moet kijken of moet zoeken... het lijkt wel of de installatie niet mag slagen.

vandaag diverse keren de installatie verwijderd en weer opnieuw er op gezet (via ftp) maar we komen telkens niet verder... het zal zeker iets kleins zijn en we zien wat over het hoofd maar.. de moet zak je zo wel in de schoenen ;-)
Ook ideal-checkout.nl geeft aan dat het zo gepiept is... ook heb ik de provider een berichtje gestuurd maar dat is niet aan hum om dit op te lossen...

Eerst maar een nachtje weer slapen

TW
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/10/2016 22:20:12
Quote Anchor link
Een beetje editor kan in een heel project zoeken naar een bepaald stukje tekst.
Het valt te proberen, tenzij de tekst door de bank zelf uitgespuugd wordt via de API.
 
T W

T W

25/10/2016 13:16:17
Quote Anchor link
Beste Ariën,

Ik heb naar alle mogelijkheden gekeken maar mijn kennis reikt niet voldoende om eerlijk te zijn.

De test omgeving werkt telkens goed maar zodra de originele gegevens worden ingevoerd en zodra er op de knop opslaan geklikt word dan gaat het niet verder. en bij verder dan komt er in de webwinkel een foutmelding.

Bij de testbestellingen komen alle mailtjes van de testbestelling binnen... tot zo ver werkt alles...

Maar dus niet zodra je de originele gegevens worden ingevoerd gaat het niet meer verder.
Ook in de configuration de zaken aangepast en weer ge upload ... maar ook dat werkt niet zoals beschreven staat.

Is er misschien iemand die ons wil helpen en nakijken wat we over het hoofd zien..

Wij komen zo geen stap verder.


Groet, TW
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2016 13:21:31
Quote Anchor link
Je weet dus niet of die foutmelding in het script voorkomt of bij de bank vandaan?
Gewijzigd op 25/10/2016 13:24:57 door - Ariën -
 
T W

T W

25/10/2016 13:27:55
Quote Anchor link
Nee dat kan ik niet zien of weet niet waar dat te vinden is. het vreemde is dat alle testen goed werken dus dan zou je denken dat het gewoon geactiveerd kan worden. De bank gegevens zijn ook goed ingevoerd ...


Toevoeging op 25/10/2016 13:48:19:

We gaan nu eerst nog 1 optie proberen...
 
T W

T W

28/10/2016 14:16:45
Quote Anchor link
LS,

Het probleem is opgelost.

We hebben afgelopen Dinsdag de Rabo Omnikassa gebeld. Ze hebben het getest en kwamen tot de conclusie dat het niet werkte... ;-) er zat bij Omnikassa een fout maar dat konden ze niet meteen verhelpen. we zouden per mail op de hoogte gehouden worden. In de mail stond dat het mogelijk pas vrijdag opgelost zou zijn. En jawel.. rond 14 uur vandaag werkt het netjes... Er stond geen melding van welk probleem het was... dat is dan wel weer jammer...
Wil ieder bedanken voor de reacties.
Groet, TW
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.