omzetscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »
Marco

Marco

30/06/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Weet iemand of er een php code is die in foldernamen op de server de _ weghaalt en daar een spatie van maakt?

Alvast bedankt voor de hulp :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:00:57
 
GaMer B

GaMer B

30/06/2007 21:37:00
Quote Anchor link
Str_replace() en ftp_rename() kunnen je wel helpen.
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

30/06/2007 22:04:00
Quote Anchor link
Het zou handiger zijn als je er een voorbeeld bij geeft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$string
= 'een_php_file.php';
$string = str_replace("_"," ",$string);
echo $string;
?>


Uitkomst is dan 'een php file.php'
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

30/06/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Zou je er misschien een voorbeeldje bij kunnen geven hoe je het wilt... ?

Groetjes...
Andere Marco
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

30/06/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 30.06.2007 22:06:
Zou je er misschien een voorbeeldje bij kunnen geven hoe je het wilt... ?

Groetjes...
Andere Marco


Het voorbeeld van Iltar lijkt me toch vrij duidelijk? je geeft de string een bepaalde waarde, haalt hem door str_replace(), en weergeeft de de string vervolgens dmv de echo ""
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

30/06/2007 22:22:00
Quote Anchor link
Sneeuwvlok schreef op 30.06.2007 22:16:
Marco schreef op 30.06.2007 22:06:
Zou je er misschien een voorbeeldje bij kunnen geven hoe je het wilt... ?

Groetjes...
Andere Marco


Het voorbeeld van Iltar lijkt me toch vrij duidelijk? je geeft de string een bepaalde waarde, haalt hem door str_replace(), en weergeeft de de string vervolgens dmv de echo ""


Ja die is ook duidelijk genoeg maar maby doelde hij elders op......
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

30/06/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Je kan doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$handle
= opendir(".");

while($file = readdir($handle))
{

    $file = str_replace("_"," ",$file);
    echo $file."<br />\n";
}

closedir($handle);
?>
 
Marco

Marco

30/06/2007 23:08:00
Quote Anchor link
Zoiets heb ik inderdaad nodig, maar het is de bedoeling dat hij dat ook met sub directories doet...

Moet namelijk zo'n 1000 directories van de_ ontdoen...
 
Jan geen

Jan geen

30/06/2007 23:56:00
Quote Anchor link
denk dat je dat met recursie moet gaan werken. heb zo snel even geen voorbeeld...
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

01/07/2007 01:12:00
Quote Anchor link
Dan raad ik je aan om de rename() functie of, ftp_rename() (dacht ik) te gebruiken, zon voorbeeld kan ik niet geven, ik heb ze zelf nog niet gebruikt.

Je kan een functie maken die hetvolgende doet:

kijkt of het een array is, zoja, kijk of er een array in zit, zoja, voer deze functie uit met een array die net gevonden is, terwijl deze returned word naar het rename script.
 
Jan geen

Jan geen

01/07/2007 09:48:00
Quote Anchor link
Je moet er wel even goed aan denken dat je eerst goed test voor je gaat renamen, als je iets verkeerd doet kunnen er ook verkeerde mappen worden gewijzigd.
 

01/07/2007 12:20:00
Quote Anchor link
Ho kijk uit, voordat je dit doet, controleer wat voor besturingssysteem er op je server staat. Je brengt jezelf heftig in de problemen als het een UNIX achtige betrefd, deze kunnen heel slecht overweg met spaties in bestands/map namen.

Alleen windows kan dit aan maar zelfs dan zeg ik dat spaties niet thuishoren op het www.
 
Marco

Marco

01/07/2007 18:56:00
Quote Anchor link
Dit script had ik al:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$map
= './images/upload/07_Juli/';

if(@$dir = opendir($map)) {

    while (false !== ($file = readdir($dir)) ) {
        if (is_file($map.$file)) {
            if (strtolower(end(explode('.',$file))) == 'jpg') {
                rename($map.$file, $map.substr($file, 0, -4).'.png');
            }
        }
    }
}

?>


Alleen is deze om files te hernoemen ipv folders...
 
Marco

Marco

02/07/2007 18:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$map
= './test/';

if(@$dir = opendir($map)) {

    while (false !== ($file = readdir($dir)) ) {
        if (is_file($map.$file)) {
            if (strtolower(end(explode('.',$file))) == '_') {
                rename($map.$file, $map.substr($file, 0, -4).' ');
            }
        }
    }
}

?>



Volgens mij klopt dit niet, iemand misschien een idee om dit file rename script om te zetten naar een directory rename script...

Zal het nog even verder proberen te verduidelijken...

Ik heb 2200 mappen waar underscores in zitten, al deze underscores moeten vervangen worden door een spatie....

Met de hand echt niet te doen...

Dus vandaar dat ik jullie hulp vraag...

Onderstaande heb ik gevonden, maar daar ik niet genoeg weet van PHP op dit gebied de vraag of jullie weten of dit goedis of niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
function dir_replace ($search, $replace, $dirname, $recursive = true) {
        $dir = opendir($dirname);
        while ($file = readdir($dir)) {
            if ($file != '.' && $file != '..') {
                if (is_dir($dirname.'/'.$file)) {
                    if ($recursive) {
                        dir_replace($search, $replace, $dirname.'/'.$file);
                    }
                }
else {
                    file_replace($search, $replace, $dirname.'/'.$file);
                }
            }
        }
    }

?>


Alvast bedankt voor de genomen moeite
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
M Ypma

M Ypma

02/07/2007 18:15:00
Quote Anchor link
@de Marco
Niet bumpen binnen 24 uur, er zit een edit knopje
 
Marco

Marco

02/07/2007 18:22:00
Quote Anchor link
47 minuten te vroeg....sorry, niet op gelet...
 
Marco

Marco

03/07/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een werkende directory find and replace script

Echter, kan iemand mij helpen waardoor dit script ook de submappen controleert en aanpast?

Hier is het script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?
error_reporting(E_ALL);

function
dir_replace ($search, $replace, $dirname, $recursive = true) {
$dir = opendir($dirname);
while ($file = readdir($dir)) {
if ($file != '.' && $file != '..') {
if (is_dir($dirname.'/'.$file)) {
rename( $dirname.'/'.$file, dir_rename( $dirname.'/'.$file, $search, $replace ) );
if ($recursive) {
dir_replace($search, $replace, dir_rename( $dirname.'/'.$file, $search, $replace ));
}
}
}
}
}


function
dir_rename( $subject, $search = '_', $replace = ' ' )
{

return str_replace( $search, $replace, $subject );
}


dir_replace('_', ' ', '.');
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.