Onbekend getal (12) enkel bij formulier.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dendeze ikke

dendeze ikke

03/04/2013 18:58:59
Quote Anchor link
Hallo,

Ik bemerk op de site waar ik aan bezig ben dat er een getal komt te staan bij de invoer formulieren. Op geen andere pagina komt dit tevoorschijn.

Hier een stukje uit broncode waarover het gaat:
</div><!-- navigation ends-->
<div id="content">

12
<div id="formulier">
-------------------------------------------------
En dit kreeg ik met de developer tool van chroom
//*[@id="content"]/text()
het rare is dat ik dit niet kan terug vinden !
Weet iemand hier raad mee?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:11:44
 
Tim S

Tim S

03/04/2013 19:08:02
Quote Anchor link
Hoe wordt je formulier gemaakt, door php of gewoon handmatig? Als er php aan te pas komt kan je dat even posten.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

03/04/2013 19:21:00
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 03/04/2013 19:08:02:
Hoe wordt je formulier gemaakt, door php of gewoon handmatig? Als er php aan te pas komt kan je dat even posten.


Het formulier word aangemaakt op deze manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<form name="formulier" onsubmit="return formulierTest(this);" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <label <?php if(isset($fout['text']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Naam:</label>
        <input type="text" id="naam" name="naam" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($naam)) { echo stripslashes($naam); } ?>" /><br />

de controle gebeurt in php.

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 03/04/2013 20:10:00 door Bas IJzelendoorn
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

03/04/2013 19:23:32
Quote Anchor link
Hey dendeze,

Misschien een heel stom idee hoor!
Maar probeer eens een 'find all' te doen op '12' om te kijken of het programma wat je gebruikt iets kan vinden.

Ik heb het zelf namelijk ook wel eens dat er ineens ergens heel willekeurig iets staat, maar dan heb ik per ongelijk in mijn haast toetsen ingedrukt terwijl mijn cursor ergens heel vreemd stond en dus iets neerzet.
Waardoor het nu heel lastig te vinden kan zijn!

Gr. Robert
 
Tim S

Tim S

03/04/2013 19:26:26
Quote Anchor link
Ja het zo lastig te zeggen waar dit vandaan komt, je kan even vergelijken wat er aan deze pagina anders is dan aan de andere pagina's. Haal bijvoorbeeld het formulier even weg om te kijken of het dan wel goed gaat.

Als je code niet te groot is stel ik voor de hele pagina te posten.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

03/04/2013 19:53:19
Quote Anchor link
Robert Wazzaa op 03/04/2013 19:23:32:
Hey dendeze,

Misschien een heel stom idee hoor!
Maar probeer eens een 'find all' te doen op '12' om te kijken of het programma wat je gebruikt iets kan vinden.

Ik heb het zelf namelijk ook wel eens dat er ineens ergens heel willekeurig iets staat, maar dan heb ik per ongelijk in mijn haast toetsen ingedrukt terwijl mijn cursor ergens heel vreemd stond en dus iets neerzet.
Waardoor het nu heel lastig te vinden kan zijn!

Gr. Robert


Hallo Robert,
Heb net alle files door gecheckt en niets te vinden. Dus hopelijk weet iemand nog iets anders.

Thx

Toevoeging op 03/04/2013 19:57:10:

Tim Slootweg op 03/04/2013 19:26:26:
Ja het zo lastig te zeggen waar dit vandaan komt, je kan even vergelijken wat er aan deze pagina anders is dan aan de andere pagina's. Haal bijvoorbeeld het formulier even weg om te kijken of het dan wel goed gaat.

Als je code niet te groot is stel ik voor de hele pagina te posten.

Hoi Tim,

Als ik de pagina leeg haal, is het ook verdwenen. Dus zit het duidelijk in het formulier.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/04/2013 20:04:57
Quote Anchor link
Aangezien de 12 lijkt te staan voor je id=formulier, hoeft het toch niet in het formulier te zitten?

Je formulier/pagina in delen opbouwen. Kijk wanneer (=waar) die 12 in het scherm verschijnt.
Je weet dan op welke regel(s) je het moet zoeken ipv een heel bestand controleren.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

03/04/2013 20:22:01
Quote Anchor link
Misschien heeft dit er iets mee te maken? Het gaat over die 12 dus !
childNodes: NodeList[0]
data: "????? 12 ? "
firstChild: null
lastChild: null
length: 21
localName: null
namespaceURI: null
nextSibling: div#formulier
nodeName: "#text"
nodeType: 3
nodeValue: "????? 12 ? "
ownerDocument: document
parentElement: div#content
parentNode: div#content
prefix: null
previousSibling: null
textContent: "????? 12 ? "
wholeText: "????? 12 ? "
__proto__: Text

Toevoeging op 03/04/2013 20:22:16:
Gewijzigd op 03/04/2013 20:23:08 door dendeze ikke
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

03/04/2013 20:23:31
Quote Anchor link
Het lijkt wel alsof je een functie gebruikt ( in een ander bestand ) welke de 12 neerzet.
Kun je niet een keer echt ALLE code plaatsen?

Gr. Robert
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

03/04/2013 20:48:35
Quote Anchor link
Robert Wazzaa op 03/04/2013 20:23:31:
Het lijkt wel alsof je een functie gebruikt ( in een ander bestand ) welke de 12 neerzet.
Kun je niet een keer echt ALLE code plaatsen?

Gr. Robert


Bedankt voor de tip Robert.
Het zit idd in de een functie, en dan wel om deze regel:
$is_url = ereg("^(http://|https://|ftp://|ftps://)", $source);
Dus nu moet ik nog weten hoe ik deze ereg omzet in preg_match

Thx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.