Onbekende fout ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roy

Roy

06/04/2008 17:12:00
Quote Anchor link
hey ik ben bezig met een Online RPG maar ik krijg een fout bij de shop
namelijk
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/web8/43/96/51715496/htdocs/pixellife/pagina/shop.php on line 13
dan kijk ik op line 13 en zie dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$sl
= mysql_query("SELECT * FROM huis_kopen ORDER BY id DESC LIMIT 1000");
while($st = mysql_fetch_assoc($sl)){
?>


Mijn vraag dus, Wat is er mis mee.

Roy
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:32:12
 
Frank -

Frank -

06/04/2008 17:14:00
Quote Anchor link
De foutafhandeling ontbreekt. Jij neemt ten onrechte aan dat iedere query lukt én resultaten oplevert, vandaar dat nu de boel in het honderd loopt.

Foutafhandeling is de basis van een goed script. Zie de tutorials hoe je dat kunt aanpakken. or die() ga je in elk geval niet gebruiken.
 
Roy

Roy

06/04/2008 17:20:00
Quote Anchor link
Hoezo niet ?
 
GaMer B

GaMer B

06/04/2008 17:37:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 06.04.2008 17:20:
Hoezo niet ?

Als je een rekenfoutje maakt zeg je tegen jezelf toch ook niet ga dood? Want dan heb je er niks meer aan. Oftewel: Lees deze tutorial maar eens door.
 
Bas Matthee

Bas Matthee

07/04/2008 10:45:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 06.04.2008 17:20:
Als je een rekenfoutje maakt zeg je tegen jezelf toch ook niet ga dood?


Haha :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.