Onderwerpen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jelte

jelte

26/10/2005 19:36:00
Quote Anchor link
ik wil graag weer iets et bouwen ehbben in php kunnen jullie me helpen met een idee.?

1.het moet wel voor noobie zin hoa
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:52:00
 

26/10/2005 19:37:00
Quote Anchor link
email formulier ? tip
mail();
 

26/10/2005 19:39:00
Quote Anchor link
probeer eens een gastenboekje te bouwen met simpele query's etc
 
Jelte

jelte

26/10/2005 19:49:00
Quote Anchor link
dat ehb ik al gedaan:$
 
Jelmer -

Jelmer -

26/10/2005 19:57:00
Quote Anchor link
Probeer iets te maken waar mensen (of jijzelf) wat aan hebben. Dat is goed voor de motivatie tijdens het maken.
Ik bijvoorbeeld ben nu bezig met het maken van een script waarmee je andere scripts makkelijk zou moeten kunnen installeren.

Ik heb bijvoorbeeld nog behoefte aan een plugin-api voor scripts, maar ik denk dat dat niet in de categorie noobie valt.
 
Jelte

jelte

26/10/2005 19:58:00
Quote Anchor link
MAAR WAT HEB IK ZELF NODIG DAN ..:S lol bedankt voord e info..denk het ook niet
 
Jelte

jelte

26/10/2005 20:17:00
Quote Anchor link
iederen mag nogsteeds onderwrrpen posten;)
 

26/10/2005 20:23:00
Quote Anchor link
en zelf al zou je me het ontzeggen, ik doe het toch :p


uhm. uhm. maak een mini-site met een mini-admin systeem
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/10/2005 20:33:00
Quote Anchor link
Effies iets wat van m'n hart moet van mijn kant gezien de aandacht die Jeltje wenst.

@ Jeltje : je had jezelf bij me aangemeld voor het volgen van een cursus php echter zoals je op het registratieformulier kon lezen diende je wel je geboortedatum op te geven en hier had je een of ander leuke, lollige kreet neergezet. Dit gaf als gevolg dat je acount bij mij is verwijderd en dus niet werkt.

Dus ben je terdege serieus dan gewoon registreren en kan je daar het basis materiaal en opdrachten volgen en maken!!!
 
Jelte

jelte

26/10/2005 20:40:00
Quote Anchor link
Wahahahha Ubervetjes But..waarom wil ej em bgdatum weten? ... vindt niet erg ofso maak wel nieuwe ..maareom moet dat zo nodig een geboorte datum zit er een minimun leeftijd aan ofso
 
Thijs X

Thijs X

26/10/2005 20:52:00
Quote Anchor link
Hmm wat dacht je van een goeie tuturial voor GD beginners. Werd laatst nog om gevraagt hier op t forum.
Of goeie UBB parser met alles erop en eraan
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/10/2005 22:07:00
Quote Anchor link
Wat mis je dan aan de UBB parser die hier al bij de scripts staat?
 
Thijs X

Thijs X

26/10/2005 23:04:00
Quote Anchor link
Willem-Jan waar staat hier een UBB parser? Met de zoekfunctie kan ik niks vinde
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 01:56:00
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:07:00
Quote Anchor link
Ah idd je hebt gelijk, maar via de zoekfunctie van PHPHulp is hij niet te vinden maar ik zal eens even bekijken wat daar nog aan mist
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:13:00
Quote Anchor link
Jij ook zo laat nog wakker joh :P
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:17:00
Quote Anchor link
haha altijd :P Kom net tot leven ;)
maar nog wat ideen om die UBB parser van PHPHulp wat uit te breiden:

- Offtopic
- Google
- Screenshot ( Dat je een screenshot van een plaatje kan doen zodat niet hele plaatje erop komt)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:21:00
Quote Anchor link
Thumbnails bedoel je...

Vind ik een goeie...

Offtopic: Als extra optie dan... Lijkt me niet voor iedereen echt nuttig, ik zou het niet willen op mijn forum..

En wat bedoel je met Google?
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:25:00
Quote Anchor link
Ja thumbnails ja.
Ja offtopic gewoon als extra optie voor de mensen die het wel gebruiken ;)

Met google gewoon dat je bijv er is weer een noob die te lui is om zelf op google te zoeken

Spreekt voor zich :P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:33:00
Quote Anchor link
En wat komt er dan tevoorschijn?
De link naar de google functie?

Zie het nut nog steeds niet zo..
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:34:00
Quote Anchor link
Nou misgien iets voor PHP functies?
is_dir
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.