Oneindige laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »
Wouter Mister

Wouter Mister

19/02/2011 15:52:28
Quote Anchor link
He allemaal,

Ik heb mijn script af voor mijn php opdracht, maar nu loop ik met het probleem dat hij oneindig lang gaat laden, hij heeft ooit is gewerkt maar nu niet meer, maakt niet uit of ik het op school of thuis probeer. Heb ik ergens misschien iets verkeerd afgesloten dat hij daarom niet werkt?

Alvast bedankt, hier is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
class driehoek
{
  private $aantal;
  public function __construct($aantal)
  {
  
    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function setAantal($aantal)
  {

    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function vermenigvuldigAantal($factor)
  {

    $aantal = $factor * $this -> aantal;
    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function getAantal()
  {

    $aantal = $this -> aantal;
    return $aantal;
  }


 public function Tekendriehoek()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal + 1;
}


if ($startgetal > regel)
{

 $zijde = $regel;
  for($i=1;$i<=$zijde;$i++)
  {

    for($j=1;$j<=$zijde;$j++)
    {

      print("*");
    }

    print("<br />");
 
  }
 
}
}

 public function Driehoekje()
 {

 $regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}
}
}


public function Tekendriehoekomgekeerd()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal + 1;
}


$startgetal = $startgetal - 2;
while ($startgetal > 0)
{

for ($tel = 1 ; $tel <= $startgetal ; $tel++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal - 1;
}
}

 
 

public function getOppervlakte()
  {

    $oppervlakte = $this -> aantal * $this -> aantal * 0.5 + $this -> aantal * 0.5;
    return $oppervlakte;
  }

public function getOppervlakteomgekeerd()
  {

     $oppertje = $this -> aantal * $this -> aantal;
    return $oppertje;
  }

 
 
public function Opendriehoek()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 3;
print("*<br />");
print("* *<br />");
print("*");
while ($startgetal < $regel)
{

$pizza = $startgetal - 2;
 for ($teller = 1 ; $teller <= $pizza ; $teller++)
{

print("#");
}

print("*<br />");
print("*");
$startgetal = $startgetal + 1;
$pizza = $pizza + 1;
}

while ($startgetal = $regel)
{

$startgetal = $startgetal -1;
for ($tellen = 1 ; $tellen <= $startgetal ; $tellen++)
{

print("*");
}

print("<br /");
}
}
 
 }

$driehoek_1 = new driehoek(5);
print("Een driehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Driehoekje();
print("Het aantal sterretjes in de driehoek is: ".$driehoek_1 -> getOppervlakte()."<br />");
print("Hier zie je een half huis, dat bestaat uit een driehoek met een vierkantje<br />");
$driehoek_1 -> Tekendriehoek();
print("Een omgekeerde driehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Tekendriehoekomgekeerd();
print("Het aantal sterretjes in de driehoek is: ".$driehoek_1 -> getOppervlakteomgekeerd()."<br />");
print("Een opendriehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Opendriehoek();
?>
Gewijzigd op 20/02/2011 02:35:09 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 20:09:31
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

19/02/2011 16:24:23
Quote Anchor link
Kijk eerst even bij welke functie hij oneindig laad.
 

19/02/2011 16:28:42
Quote Anchor link
- Als je setters hebt, gebruik die dan ook.
- Zie operators, $this->aantal *= $factor. Houd je ook rekening met waardes als 0.3?
- Je kunt ook return $this->aantal doen.
- Inspringen maakt code duidelijker.
- In prinipe print / echo't een klasse niets.
- Als je begint bij 0 dan hoef je niet <= te gebruiken (is logischer).
- De eerste while in Tekendriehoek laat toch al een soort van driehoek zien?
- Onnodig variabelen kopiëren is nergens voor nodig.
- De functie Driehoekje is hetzelfde als Tekendriehoek?
- Tekendriehoekomgekeerd doet hetzelfde als Driehoekje als Tekendriehoek?
- $aantal gebruik jij niet als aantal, onhandige benaming.
- Volgens mij klopt de berekening.
- $pizza? Wees eens wat duidelijker.
- Opendriehoek is weer hetzelfde als hierboven?
- Opendriehoek bevat twee fouten?


Ik vind dit nou niet echt geweldig goede code, of OOP code.
 
Wouter Mister

Wouter Mister

19/02/2011 17:59:28
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/02/2011 16:28:42:
- Als je setters hebt, gebruik die dan ook.
- Zie operators, $this->aantal *= $factor. Houd je ook rekening met waardes als 0.3?
- Je kunt ook return $this->aantal doen.
- Inspringen maakt code duidelijker.
- In prinipe print / echo't een klasse niets.
- Als je begint bij 0 dan hoef je niet <= te gebruiken (is logischer).
- De eerste while in Tekendriehoek laat toch al een soort van driehoek zien?
- Onnodig variabelen kopiëren is nergens voor nodig.
- De functie Driehoekje is hetzelfde als Tekendriehoek?
- Tekendriehoekomgekeerd doet hetzelfde als Driehoekje als Tekendriehoek?
- $aantal gebruik jij niet als aantal, onhandige benaming.
- Volgens mij klopt de berekening.
- $pizza? Wees eens wat duidelijker.
- Opendriehoek is weer hetzelfde als hierboven?
- Opendriehoek bevat twee fouten?


Ik vind dit nou niet echt geweldig goede code, of OOP code.


Kijk, het is ook niet echt geweldig maar ik zal proberen uit te leggen wat alles doet:
Tekendriehoek doet:
*
**
***
***
***
***
(ligt er net aan wat voor waarde ik instel)
driehoekje doet:
*
**
***
en opendriehoek doet:
*
**
*#*
*##*
*****
en tekendriehoekomgekeerd doet:
*
**
***
**
*
En tjah, de benaming valt daar te laten, want met wie ik dit project doe geeft nogal vaak vage namen aan variabelenXD


Toevoeging op 19/02/2011 19:08:41:

Wel mensen bedankt voor jullie hulp, maar ik heb de fout gevondenXD was 1 regeltje vergeten.
 
B a s
Beheerder

B a s

19/02/2011 19:29:18
Quote Anchor link
Misschien dan even leuk om te vermelden wat het was?
 

19/02/2011 19:55:49
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 19/02/2011 19:29:18:
Misschien dan even leuk om te vermelden wat het was?


Als het goed is vergeet ie een paar keer de variabele die die while gebruikt op te hogen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.