Oneindige laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »
Wouter Mister

Wouter Mister

19/02/2011 15:52:28
Quote Anchor link
He allemaal,

Ik heb mijn script af voor mijn php opdracht, maar nu loop ik met het probleem dat hij oneindig lang gaat laden, hij heeft ooit is gewerkt maar nu niet meer, maakt niet uit of ik het op school of thuis probeer. Heb ik ergens misschien iets verkeerd afgesloten dat hij daarom niet werkt?

Alvast bedankt, hier is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
class driehoek
{
  private $aantal;
  public function __construct($aantal)
  {
  
    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function setAantal($aantal)
  {

    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function vermenigvuldigAantal($factor)
  {

    $aantal = $factor * $this -> aantal;
    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function getAantal()
  {

    $aantal = $this -> aantal;
    return $aantal;
  }


 public function Tekendriehoek()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal + 1;
}


if ($startgetal > regel)
{

 $zijde = $regel;
  for($i=1;$i<=$zijde;$i++)
  {

    for($j=1;$j<=$zijde;$j++)
    {

      print("*");
    }

    print("<br />");
 
  }
 
}
}

 public function Driehoekje()
 {

 $regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}
}
}


public function Tekendriehoekomgekeerd()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal + 1;
}


$startgetal = $startgetal - 2;
while ($startgetal > 0)
{

for ($tel = 1 ; $tel <= $startgetal ; $tel++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal - 1;
}
}

 
 

public function getOppervlakte()
  {

    $oppervlakte = $this -> aantal * $this -> aantal * 0.5 + $this -> aantal * 0.5;
    return $oppervlakte;
  }

public function getOppervlakteomgekeerd()
  {

     $oppertje = $this -> aantal * $this -> aantal;
    return $oppertje;
  }

 
 
public function Opendriehoek()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 3;
print("*<br />");
print("* *<br />");
print("*");
while ($startgetal < $regel)
{

$pizza = $startgetal - 2;
 for ($teller = 1 ; $teller <= $pizza ; $teller++)
{

print("#");
}

print("*<br />");
print("*");
$startgetal = $startgetal + 1;
$pizza = $pizza + 1;
}

while ($startgetal = $regel)
{

$startgetal = $startgetal -1;
for ($tellen = 1 ; $tellen <= $startgetal ; $tellen++)
{

print("*");
}

print("<br /");
}
}
 
 }

$driehoek_1 = new driehoek(5);
print("Een driehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Driehoekje();
print("Het aantal sterretjes in de driehoek is: ".$driehoek_1 -> getOppervlakte()."<br />");
print("Hier zie je een half huis, dat bestaat uit een driehoek met een vierkantje<br />");
$driehoek_1 -> Tekendriehoek();
print("Een omgekeerde driehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Tekendriehoekomgekeerd();
print("Het aantal sterretjes in de driehoek is: ".$driehoek_1 -> getOppervlakteomgekeerd()."<br />");
print("Een opendriehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Opendriehoek();
?>
Gewijzigd op 20/02/2011 02:35:09 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:37:29
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

19/02/2011 16:24:23
Quote Anchor link
Kijk eerst even bij welke functie hij oneindig laad.
 

19/02/2011 16:28:42
Quote Anchor link
- Als je setters hebt, gebruik die dan ook.
- Zie operators, $this->aantal *= $factor. Houd je ook rekening met waardes als 0.3?
- Je kunt ook return $this->aantal doen.
- Inspringen maakt code duidelijker.
- In prinipe print / echo't een klasse niets.
- Als je begint bij 0 dan hoef je niet <= te gebruiken (is logischer).
- De eerste while in Tekendriehoek laat toch al een soort van driehoek zien?
- Onnodig variabelen kopiëren is nergens voor nodig.
- De functie Driehoekje is hetzelfde als Tekendriehoek?
- Tekendriehoekomgekeerd doet hetzelfde als Driehoekje als Tekendriehoek?
- $aantal gebruik jij niet als aantal, onhandige benaming.
- Volgens mij klopt de berekening.
- $pizza? Wees eens wat duidelijker.
- Opendriehoek is weer hetzelfde als hierboven?
- Opendriehoek bevat twee fouten?


Ik vind dit nou niet echt geweldig goede code, of OOP code.
 
Wouter Mister

Wouter Mister

19/02/2011 17:59:28
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/02/2011 16:28:42:
- Als je setters hebt, gebruik die dan ook.
- Zie operators, $this->aantal *= $factor. Houd je ook rekening met waardes als 0.3?
- Je kunt ook return $this->aantal doen.
- Inspringen maakt code duidelijker.
- In prinipe print / echo't een klasse niets.
- Als je begint bij 0 dan hoef je niet <= te gebruiken (is logischer).
- De eerste while in Tekendriehoek laat toch al een soort van driehoek zien?
- Onnodig variabelen kopiëren is nergens voor nodig.
- De functie Driehoekje is hetzelfde als Tekendriehoek?
- Tekendriehoekomgekeerd doet hetzelfde als Driehoekje als Tekendriehoek?
- $aantal gebruik jij niet als aantal, onhandige benaming.
- Volgens mij klopt de berekening.
- $pizza? Wees eens wat duidelijker.
- Opendriehoek is weer hetzelfde als hierboven?
- Opendriehoek bevat twee fouten?


Ik vind dit nou niet echt geweldig goede code, of OOP code.


Kijk, het is ook niet echt geweldig maar ik zal proberen uit te leggen wat alles doet:
Tekendriehoek doet:
*
**
***
***
***
***
(ligt er net aan wat voor waarde ik instel)
driehoekje doet:
*
**
***
en opendriehoek doet:
*
**
*#*
*##*
*****
en tekendriehoekomgekeerd doet:
*
**
***
**
*
En tjah, de benaming valt daar te laten, want met wie ik dit project doe geeft nogal vaak vage namen aan variabelenXD


Toevoeging op 19/02/2011 19:08:41:

Wel mensen bedankt voor jullie hulp, maar ik heb de fout gevondenXD was 1 regeltje vergeten.
 
B a s
Beheerder

B a s

19/02/2011 19:29:18
Quote Anchor link
Misschien dan even leuk om te vermelden wat het was?
 

19/02/2011 19:55:49
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 19/02/2011 19:29:18:
Misschien dan even leuk om te vermelden wat het was?


Als het goed is vergeet ie een paar keer de variabele die die while gebruikt op te hogen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.