Oneindige laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »
Wouter Mister

Wouter Mister

19/02/2011 15:52:28
Quote Anchor link
He allemaal,

Ik heb mijn script af voor mijn php opdracht, maar nu loop ik met het probleem dat hij oneindig lang gaat laden, hij heeft ooit is gewerkt maar nu niet meer, maakt niet uit of ik het op school of thuis probeer. Heb ik ergens misschien iets verkeerd afgesloten dat hij daarom niet werkt?

Alvast bedankt, hier is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
class driehoek
{
  private $aantal;
  public function __construct($aantal)
  {
  
    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function setAantal($aantal)
  {

    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function vermenigvuldigAantal($factor)
  {

    $aantal = $factor * $this -> aantal;
    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function getAantal()
  {

    $aantal = $this -> aantal;
    return $aantal;
  }


 public function Tekendriehoek()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal + 1;
}


if ($startgetal > regel)
{

 $zijde = $regel;
  for($i=1;$i<=$zijde;$i++)
  {

    for($j=1;$j<=$zijde;$j++)
    {

      print("*");
    }

    print("<br />");
 
  }
 
}
}

 public function Driehoekje()
 {

 $regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}
}
}


public function Tekendriehoekomgekeerd()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal + 1;
}


$startgetal = $startgetal - 2;
while ($startgetal > 0)
{

for ($tel = 1 ; $tel <= $startgetal ; $tel++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal - 1;
}
}

 
 

public function getOppervlakte()
  {

    $oppervlakte = $this -> aantal * $this -> aantal * 0.5 + $this -> aantal * 0.5;
    return $oppervlakte;
  }

public function getOppervlakteomgekeerd()
  {

     $oppertje = $this -> aantal * $this -> aantal;
    return $oppertje;
  }

 
 
public function Opendriehoek()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 3;
print("*<br />");
print("* *<br />");
print("*");
while ($startgetal < $regel)
{

$pizza = $startgetal - 2;
 for ($teller = 1 ; $teller <= $pizza ; $teller++)
{

print("#");
}

print("*<br />");
print("*");
$startgetal = $startgetal + 1;
$pizza = $pizza + 1;
}

while ($startgetal = $regel)
{

$startgetal = $startgetal -1;
for ($tellen = 1 ; $tellen <= $startgetal ; $tellen++)
{

print("*");
}

print("<br /");
}
}
 
 }

$driehoek_1 = new driehoek(5);
print("Een driehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Driehoekje();
print("Het aantal sterretjes in de driehoek is: ".$driehoek_1 -> getOppervlakte()."<br />");
print("Hier zie je een half huis, dat bestaat uit een driehoek met een vierkantje<br />");
$driehoek_1 -> Tekendriehoek();
print("Een omgekeerde driehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Tekendriehoekomgekeerd();
print("Het aantal sterretjes in de driehoek is: ".$driehoek_1 -> getOppervlakteomgekeerd()."<br />");
print("Een opendriehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Opendriehoek();
?>
Gewijzigd op 20/02/2011 02:35:09 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:25:27
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

19/02/2011 16:24:23
Quote Anchor link
Kijk eerst even bij welke functie hij oneindig laad.
 

19/02/2011 16:28:42
Quote Anchor link
- Als je setters hebt, gebruik die dan ook.
- Zie operators, $this->aantal *= $factor. Houd je ook rekening met waardes als 0.3?
- Je kunt ook return $this->aantal doen.
- Inspringen maakt code duidelijker.
- In prinipe print / echo't een klasse niets.
- Als je begint bij 0 dan hoef je niet <= te gebruiken (is logischer).
- De eerste while in Tekendriehoek laat toch al een soort van driehoek zien?
- Onnodig variabelen kopiëren is nergens voor nodig.
- De functie Driehoekje is hetzelfde als Tekendriehoek?
- Tekendriehoekomgekeerd doet hetzelfde als Driehoekje als Tekendriehoek?
- $aantal gebruik jij niet als aantal, onhandige benaming.
- Volgens mij klopt de berekening.
- $pizza? Wees eens wat duidelijker.
- Opendriehoek is weer hetzelfde als hierboven?
- Opendriehoek bevat twee fouten?


Ik vind dit nou niet echt geweldig goede code, of OOP code.
 
Wouter Mister

Wouter Mister

19/02/2011 17:59:28
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/02/2011 16:28:42:
- Als je setters hebt, gebruik die dan ook.
- Zie operators, $this->aantal *= $factor. Houd je ook rekening met waardes als 0.3?
- Je kunt ook return $this->aantal doen.
- Inspringen maakt code duidelijker.
- In prinipe print / echo't een klasse niets.
- Als je begint bij 0 dan hoef je niet <= te gebruiken (is logischer).
- De eerste while in Tekendriehoek laat toch al een soort van driehoek zien?
- Onnodig variabelen kopiëren is nergens voor nodig.
- De functie Driehoekje is hetzelfde als Tekendriehoek?
- Tekendriehoekomgekeerd doet hetzelfde als Driehoekje als Tekendriehoek?
- $aantal gebruik jij niet als aantal, onhandige benaming.
- Volgens mij klopt de berekening.
- $pizza? Wees eens wat duidelijker.
- Opendriehoek is weer hetzelfde als hierboven?
- Opendriehoek bevat twee fouten?


Ik vind dit nou niet echt geweldig goede code, of OOP code.


Kijk, het is ook niet echt geweldig maar ik zal proberen uit te leggen wat alles doet:
Tekendriehoek doet:
*
**
***
***
***
***
(ligt er net aan wat voor waarde ik instel)
driehoekje doet:
*
**
***
en opendriehoek doet:
*
**
*#*
*##*
*****
en tekendriehoekomgekeerd doet:
*
**
***
**
*
En tjah, de benaming valt daar te laten, want met wie ik dit project doe geeft nogal vaak vage namen aan variabelenXD


Toevoeging op 19/02/2011 19:08:41:

Wel mensen bedankt voor jullie hulp, maar ik heb de fout gevondenXD was 1 regeltje vergeten.
 
B a s
Beheerder

B a s

19/02/2011 19:29:18
Quote Anchor link
Misschien dan even leuk om te vermelden wat het was?
 

19/02/2011 19:55:49
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 19/02/2011 19:29:18:
Misschien dan even leuk om te vermelden wat het was?


Als het goed is vergeet ie een paar keer de variabele die die while gebruikt op te hogen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.