Online Betaling systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

08/02/2004 18:18:00
Quote Anchor link
Hoi ,

Ik heb een soort Advertentie site gemaakt maar zoek een script waarbij me site aangeeft dat de advertentie meer als 200 eurie vragen.

Zou er een script kunnen zijn die dan automatisch de melding geeft en evt door linkt naar die evt betaal pagina?

Wat Moet ik doen!!

Bedankt alvast Remco
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:20:07
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

08/02/2004 20:02:00
Quote Anchor link
Zoiets als ditte?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
$kosten
= $HTTP_POST_VARS['kosten'];

if ($kosten > '200')
{

echo 'Het kost meer dan 200 euro klik hier voor betaal';
}

else
{
echo 'Het kost minder dan 200 euro';
}

?>


<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $PHP_SELF; ?>
" method="post">
kosten: <input name="kosten" type="text" value=""> €<br>
<input type="submit">
</form>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

08/02/2004 20:03:00
Quote Anchor link
Ik vind de titel niet echt de lading dekken... Ik zat meer aan Secure-http met credit-cards en dergelijke te denken.. :D

Elwin

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 08/02/2004 20:13:00 door Elwin - Fratsloos
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

08/02/2004 20:10:00
Quote Anchor link
Ja ok, het was ook maar een ideetje :p
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

08/02/2004 20:15:00
Quote Anchor link
@Bart:
Dat was geen commentaar op jou hoor.. :D Meer eigenlijk op de vraag, want jouw script voldoet voor wat de TS vraagt... En of je nu een echo doet, een mail verstuurd of de buren wakker maakt in het midden van de nacht, dat maakt niet uit... Het gaat om die vergelijking!

Elwin

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 08/02/2004 20:15:00 door Elwin - Fratsloos
 

08/02/2004 20:17:00
Quote Anchor link
Dat als men de vraag prijds
 

08/02/2004 20:19:00
Quote Anchor link
Ging wat mis hier :=(

Maar wat ik bedoel is net zoiets als Marktplaats.nl als men daar boven de 200 eurie vraagt komen ze automatisch op een betaal pagina en daarna word die advertentie geplaatst Zo iets zoek ik !


Bedankt remco
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

08/02/2004 20:32:00
Quote Anchor link
Precies zoals er bij marktplaats gebeurt dus.

Dan maak je op een pagina een formulier met radiobuttons. Deze geef je een bepaalde waarde mee.

Voorbeeld:
<form name="form1" method="post" action="verwerk.php">
<input type="radio" name="hoogte" value="meer">
Boven de EUR 200,-<br>
<input type="radio" name="hoogte" value="minder">
Onder de EUR 200,-
</form>

Op de volgende pagina (verwerk.php) controleer je wat de waarde is en ga je daaran een actie doen.

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$hoogte
= $_POST['hoogte'];

if ($hoogte == "meer")
{

   // De advertentie is meer dan EUR 200, laat de betaalpagina zien
} else if ($hoogte == "minder") {
   // De advertentie is minder dan EUR 200, ga verder zoals je wilt...
}
?>


Elwin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.