Online gaming

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nic Lens

Nic Lens

14/07/2010 14:50:40
Quote Anchor link
Hallo,

Welke ervaren programmeur heeft zin om een online gaming site te maken.

De vergoeding is een aandeel in het bedrijf.

Voor vragen kan je mij altijd mailen op [email protected]

Met vriendelijke groet,

Younoe

zorg ervoor dat je vacature conform de criteria is. Duidelijke werkzaamheden omschrijving ontbreekt.[/modedit]
Gewijzigd op 14/07/2010 15:29:44 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:29:16
 
- Mark -

- Mark -

14/07/2010 14:57:51
Quote Anchor link
Ik gok dat je zo'n text based spelletje bedoeld?
 
Victor Php

Victor Php

14/07/2010 15:11:51
Quote Anchor link
Of een crime.. xD
 
Cornel van der Heiden

Cornel van der Heiden

14/07/2010 15:14:52
Quote Anchor link
Ok. Welk bedrijf, hoe groot is dat bedrijf? Of moet je dat bedrijf zelf gaan ontwikkelen door er een online game voor te bouwen?

Dus stel: ik steek 25 uur in het bouwen van zo'n game, en geen hond komt ernaar kijken. Wat heb ik er dan aan?

Cornel
 
Victor Php

Victor Php

14/07/2010 15:17:44
Quote Anchor link
@Nic

Hiervoor moet je toch denk ik wel even in de buidel tasten
Zoals Cornel al zei: Ik steek 25 uur in het bouwen en er komt niemand kijken?
Wat heb ik er dan aan?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/07/2010 15:33:20
Quote Anchor link
Aandeel?, aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid? Dit is natuurlijk op vele manieren op te vatten.

1. Als het een bedrijf is wil je dan wel aan een onbekend persoon het aandeel weg geven en voor hoeveel procent?
2. wat is de meer waarde van dit aandeel dan bijvoorbeeld alleen me naam onder de colofon die nog niet eens de helft op zo een website leest
3. Wat als het gehackt wordt o.i.d.?
4. Een ervaren iemand? die dit gratis doet? en slecht voor een aandeel in het bedrijf als het al een bedrijf is?

Edit:

wat is jou eigen kennis met PHP/MySQL en alle andere benodigde scripting talen? En wat ga jij doen? Of wordt de programmeur slechts "gebruikt" voor het maken van jou website en daarna zelf de eer op strijken?



Lees tevens even mijn edit in je post en werk dit even bij?
Gewijzigd op 14/07/2010 15:35:42 door Bas IJzelendoorn
 
Niels K

Niels K

14/07/2010 18:04:33
Quote Anchor link
25 uur?

Maak daar het dubbele of het driedubbele van, als je een goed georganiseerde game wilt hebben dan...
 
Jordy nvt

Jordy nvt

14/07/2010 18:33:26
Quote Anchor link
Haha, 25 uur. Dat gaat dus echt nooit lukken he! Mag je wel een aardig iemand kunnen vinden als ie er dan 5 jaar in wil steken...,
 
Niels K

Niels K

14/07/2010 18:39:04
Quote Anchor link
5 jaar is ook overdreven.. als je een goed framework gebruikt en behoorlijk wat ervaring hebt zoals de TS ook vraagt moet je het wel in 100 kunnen doen.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

14/07/2010 18:51:29
Quote Anchor link
100 uur???!!! Nou, ik weet niet wat voor flutspel je dan krijgt. Of je moet er 30 programmeurs aan zetten....
 
Niels K

Niels K

14/07/2010 19:02:09
Quote Anchor link
"100 uur???!!! Nou, ik weet niet wat voor flutspel je dan krijgt."

Dat ligt aan de programmeur zelf..

Je kunt beter zeggen

0 € ???!!! Nou, ik weet niet wat voor flutspel je dan krijgt.. Want dit topic gaat natuurlijk nergens over, iemand anders opdraaien voor iets waar jij denkt ( Want dat is natuurlijk nog helemaal niet zeker ) later geld voor gaat verdienen
 
Jordy nvt

Jordy nvt

14/07/2010 19:08:20
Quote Anchor link
Inderdaad tweede stuk helemaal mee eens.

Ik ga er natuurlijk geen probleem van maken:-), maar je hebt serieus een bovenmenselijke super krachtige robotprogrammeur nodig wil je in 100 uur een klikspel willen maken dat in theorie zou kunnen concurreren met tribalwars of travian oid.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/07/2010 19:17:46
Quote Anchor link
Letten we wel op dat we de TS eerst zelf laten reageren voordat we van alles en nog wat gaan suggereren? We weten natuurlijk niet of:

- er een budget voor is.
- hoeveel tijd het in beslag gaat nemen.
- wat het aandeel inhoud.
- wat voor soort spel het moet worden.
- welke codering er wordt gevraagd
- Deadline

en noem maar op.
 
Niels K

Niels K

14/07/2010 19:34:49
Quote Anchor link
"tribalwars of travian oid."

Ja oke, zo ver had ik niet gedacht, ik dacht meer aan een 'simpel' crime spelletje
 
Victor Php

Victor Php

14/07/2010 20:08:20
Quote Anchor link
Ik denk dat de TS gewoon moet gaan leren en leren en nog es leren.
En uiteindelijk kan hij het zelf..
Want gewoon het idee neerzetten en de andere het werk laten doen, werkt 'volgens mij' ook niet.
 
Niels K

Niels K

14/07/2010 20:11:09
Quote Anchor link
"En uiteindelijk kan hij het zelf.."

Na een hele lange tijd ja. Een online browser game is heel lastig om te maken. Tenminste als je het goed wilt doen..
 
Jordy nvt

Jordy nvt

14/07/2010 20:28:49
Quote Anchor link
Inderdaad, en ik geloof ook dat als de TS de leider wil zijn, dat ze maar naast elkaar moeten gaan wonen oid. Want er zijn echt zoveel dingen nodig die ze onderling moeten bespreken. Over de aanpak etc.
 
Niels K

Niels K

14/07/2010 20:31:39
Quote Anchor link
Inderdaad..

Dit is trouwens een goede blog om te lezen

http://development.blog.markkazemier.nl/category/browser-based-games/
 
Cornel van der Heiden

Cornel van der Heiden

14/07/2010 23:23:50
Quote Anchor link
Heeft die TS nog wel zin om te reageren?? Met zoveel commentaar:P
 
Victor Php

Victor Php

15/07/2010 11:34:05
Quote Anchor link
Volgens mij verwacht hij bergen met mailtjes.
Hij heeft nog geen een keer gereageerd op vragen.
 
Tristan nvt

Tristan nvt

15/07/2010 12:11:49
Quote Anchor link
Jordy nvt op 14/07/2010 19:08:20:
dat in theorie zou kunnen concurreren met tribalwars of travian oid.


Alsof dat in één keer zo geschreven/geworden is als het nu is... Je moet ergens beginnen en met 100 uur heb ik echt wel de basis van een fatsoenlijk spel in elkaar zitten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.