Onverwacht Query resultaat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »
Pipo Clown

Pipo Clown

03/02/2015 16:49:53
Quote Anchor link
Ik heb de volgende query:

Quote:
$q = 'SELECT MAX(week) as laatste FROM uren_2015
WHERE id_gebruiker = '.$_SESSION['id'].' AND gesloten = 1
LIMIT 1';

$r = mysqli_query($my_connection,$q) or die(mysqli_error($my_connection));
$aantal = mysqli_num_rows($r);


Ik weet 100% zeker dat er in de hele tabel geen enkel record voor komt met de waarde "1" voor "gesloten".

Toch krijg ik steeds een één terug voor het aantal gevonden records.
Heeft dit iets te maken met de MAX() functie ? Met de Limit 1 ?

Ik zou graag gewoon een aantal van nul terug krijgen wanneer er geen enkel record voldoet aan de WHERE voorwaarden.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:42:13
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/02/2015 16:58:04
Quote Anchor link
Misschien gedraagt de query zich wel zoals je zou verwachten als je GROUP BY id_gebruiker oid gebruikt ipv LIMIT? In dat geval krijg je wss geen resultaten als niet aan de voorwaarden is voldaan.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 17:09:49
Quote Anchor link
Max is een aggregate functie die inderdaad één rij terug zal geven indien je de bijhorende GROUP BY achterwege laat.
Waarschijnlijk heeft laatste dan een waarde NULL? LIMIT heeft dan ook geen toegevoegde waarde. Ik denk dat je toch gewoon de ene rij die hij teruggeeft moet fetchen en dan de waarde van laatste moet vergelijken.
 
Pipo Clown

Pipo Clown

03/02/2015 19:10:21
Quote Anchor link
Ik ben begonnen om de limit weg te halen aangeien de MAX() nooit meer dan één record terug zal geven.

Het is mij nog niet geheel duidelijk waarom/waardoor maar door toevoeging van GROUP BY werkt het wel naar behoren.

Bedankt voor het meedenken.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/02/2015 21:36:50
Quote Anchor link
Een aggregate functie zonder group by geeft altijd 1 record terug, dus de limit heeft sowieso geen zin.
Maar als je een group by doet op een kolom waarvan de waarde niet bestaat in de tabel, valt er niets te groeperen dus krijg je nul riecords.

Je kan dit een beetje vergelijken met left joins, als je aggegrate functies hebt op een tabel na de left join, krijg bij allemaal (behalve count) NULL.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.