Onverwacht resultaat volgorde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »
Jan Kila

Jan Kila

22/02/2020 15:31:52
Quote Anchor link
Dit is het resultaat van de huidige code: https://ibb.co/C6S0JH4
Dat wil ik niet. Ik wil dat de inhoud van een html file tussen de header en de footer komt te staan. Concreet betekent dat in het blauwe rood omrande vak.

Waarom de inhoud van de html file nu een beetje onderaan erbij bungelt is me een raadsel.
Heeft iemand een suggestie voor een oplossing?

Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
/Class homeController extends mainController
{
    public function index()
    {

        require __SITE_PATH.'/views/header.php';

        require __SITE_PATH.'/views/home_index.php';

        require __SITE_PATH.'/views/footer.php';
    }
}
    // Class indexControl
?>

Wat zie ik over het hoofd dat er voor zorgt dat de volgorde van executie wijzigt?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:31:04
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

22/02/2020 16:07:17
Quote Anchor link
De volgorde zal wel goed zijn. Ik vermoed dat je HTML een beetje gammel is, waardoor de browser zelf een paar sluit-tags (bijvoorbeeld </div>) invoegt om de boel weer kloppend te maken. Kijk eens naar de broncode (Firefox laat zelfs al met rode tags zien waar het volgens hem mis gaat). Of plaats de resulterende HTML hier of zet een demo online.
 
Jan Kila

Jan Kila

22/02/2020 16:37:01
Quote Anchor link
Dit is de HTML zoals aangemaakt met voornoemde code.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<html lang="en">
<head>
  <meta charset="UTF-8">
  <meta name="author" content="Jan H. Kila">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
  <title>Aleph-Design: Levensverhaal Jan H. Kila</title>
  <link rel="stylesheet" href="http://localhost:3000/assets/css/style.css">
  <script type="text/javascript" src="http://localhost:3000/assets/js/myScript.js"></script>
</head>

<body>
<div class="nav-bar">

  <div class="logo">
    <img src="http://localhost:3000/assets/images/img/aleph-logo.png" alt="">
  </div>

  <a class="active" href="http://localhost:3000/home">Home</a>

 <div class="drop-down">
    <button class="drop-button">
      <a class="" href="http://localhost:3000/story">Levensverhaal<span>?</span></a>
    </button>
    <div class="dropdown-content">
      <a href="">&nbsp;0 tot &nbsp;7 jaar</a>
      <a href="">&nbsp;7 tot 14 jaar</a>
      <a href="">14 tot 21 jaar</a>
      <a href="">21 tot 28 jaar</a>
      <a href="">28 tot 35 jaar</a>
      <a href="">35 tot 42 jaar</a>
      <a href="">42 tot 49 jaar</a>
      <a href="">49 tot 56 jaar</a>
      <a href="">56 tot 63 jaar</a>
      <a href="">63 tot 70 jaar</a>
      <a href="">70 tot 77 jaar</a>
      <a href="">77 tot 84 jaar</a>
      <a href="">84 tot 91 jaar</a>
      <a href="">Alle Verhalen</a>
    </div>
  </div><!-- class dropdown -->

  <a class="" href="http://localhost:3000/memory">Memory</a>

  <div class="drop-down">
    <button class="drop-button">
     <a class="" href="http://localhost:3000/project">Projecten<span>?</span></a>
    </button>
    <div class="dropdown-content">
      <a href="http://localhost:3000/printer">3D-Print</a>
      <a href="http://localhost:3000/app/init-mvc.php">MVC-app</a>
      <a href="http://localhost:3000/app/init-klok.php">Torenklok</a>
      <a href="http://localhost:3000/app/init-cnc.php">CNC</a>
    </div>
  </div><!-- class dropdown -->

  <a class="" href="http://localhost:3000/contact">Bericht</a>

</div><!-- class nav-bar -->

<div class="content-wrapper">

  <h1></h1>

    <div class="mail-wrapper">
        <div class="mail-content">
            <div class="mail-field">
                <label>Uw e-mail adres:</label>
                <input type="text" id="em13l">
            </div>
            <div class="text-field">
                <label>Uw bericht:</label>
                <textarea rows="5" cols="50" id="t3kst"></textarea>
            </div>
            <div class="submit-button">
                <input type="submit" value="Versturen" onclick="postData()">
            </div>
            <div class="msg-field">
                <!--<div id="status"></div>-->
                <div id="response"></div>
            </div>
        </div>
    </div>

</div><!-- content-wrapper -->

<div class="footer">
    (C) Footer
</div>

</body></html>

Ik zie geen vreemde dingen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/02/2020 17:14:46
Quote Anchor link
en je CSS ?
 
Jan R

Jan R

22/02/2020 18:53:12
Quote Anchor link
Jan Kila op 22/02/2020 16:37:01:
Ik zie geen vreemde dingen.


Er is zelfs geen doctype +2 andere fouten en 2 warnings volgens w3c
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

22/02/2020 19:47:32
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 22/02/2020 17:14:46:
en je CSS ?

HTML ziet er inderdaad redelijk goed uit. Iets in je CSS met float, waardoor de ene <div> boven de andere komt?
 
Jan Kila

Jan Kila

22/02/2020 22:46:07
Quote Anchor link
Geen float's in CSS, ik gebruik flexbox.
De HTML is een kopie van de paginabron, de DOCTYPE vergeten mee te kopiëren.
Wat zijn de twee andere fouten? Zo weet ik nog niks.

De ene div boven de andere; ik zou het niet weten maar kijk er naar.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2020 07:36:30
 
Jan Kila

Jan Kila

23/02/2020 13:45:51
Quote Anchor link
@ SanThe
Quote:
Error: The element a must not appear as a descendant of the button element.
From line 22, column 7; to line 22, column 53
n">? <a class="" href="http://localhost:3000/story">Levens

OK, dat maakt het helder.

Maar... aangezien dit in de header zit, het eerste stukje code, lijkt me dat geen oorzaak van m'n probleem.
Of zie ik dat verkeerd?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/02/2020 14:32:30
Quote Anchor link
Als je de HTML-broncode van de geladen pagina bekijkt (Ctrl-U in je browser), en daar staat alles in de goede volgorde, dan zit er ofwel een fout in je HTML-syntax, of jouw CSS gaat schuiven met elementen.

Wat als je je pagina eens laadt zonder je stylesheet? Staat dan wel alles (visueel) in de goede volgorde? Met deze strategie elimineer je in één keer het halve zoekgebied, zodat je sneller kunt inzoomen op het daadwerkelijke probleem.

Mogelijk is een van de "containers" te groot, zodat deze andere content uit de weg drukt ofzo. Ook via de developer tools (F12 functietoets) kun je mogelijk met de zogenaamde element inspector snel op (visueel) onderzoek uitgaan wat er precies aan de hand is?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

23/02/2020 17:23:55
Quote Anchor link
Plak je CSS er eens bij (of nog beter: zet een versie online - kunnen we live meekijken).
 
Jan Kila

Jan Kila

24/02/2020 11:23:47
Quote Anchor link
Thomas,
Dank voor de suggesties, maar... die had ik al bedacht en dat bracht mij bij een tot dusver onverdacht stukje HTML/CSS.
De div met de class="content-wrapper' heb ik in eerste instantie geen hoogte gegeven. Die div blijkt erg weerbarstig om zijn hoogte aan te passen aan z'n inhoud. Iets wat ik wel van hem verwacht.
Ik heb het nu opgelost door een CSS regeltje toe te voegen:
height: calc(100vh - 110px);
Iedereen dank voor het meedenken.
Gewijzigd op 24/02/2020 11:27:12 door Jan Kila
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/02/2020 16:18:48
Quote Anchor link
Er zijn meerdere manieren om een div de maximale hoogte (van het omvattende element) te geven en -wat je waarschijnlijk uiteindelijk hiermee wilt bereiken- de footer aan de bodem te plakken.

Je zou bijvoorbeeld de footer op kunnen nemen in de voet van de wrapper door deze absoluut te positioneren ten opzichte van deze wrapper. Je hoeft dan enkel te zorgen dat de wrapper wat ruimte overlaat voor de footer en dat de wrapper zelf de maximale hoogte bestrijkt. Dit hangt verder niet af van de hoeveelheid andere content in deze wrapper.

Het bovenstaande, waarbij je de hoogte uitrekent, mag dan werken, maar misschien is dat een beetje een kunstgreep.
 
Jan Kila

Jan Kila

24/02/2020 16:29:24
Quote Anchor link
Quote:
maar misschien is dat een beetje een kunstgreep.

Dat is toch bijna alles in het leven.
Het is opgelost en ik vind het verder wel prima zo.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.