Onverwacht resultaat volgorde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »
Jan Kila

Jan Kila

22/02/2020 15:31:52
Quote Anchor link
Dit is het resultaat van de huidige code: https://ibb.co/C6S0JH4
Dat wil ik niet. Ik wil dat de inhoud van een html file tussen de header en de footer komt te staan. Concreet betekent dat in het blauwe rood omrande vak.

Waarom de inhoud van de html file nu een beetje onderaan erbij bungelt is me een raadsel.
Heeft iemand een suggestie voor een oplossing?

Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
/Class homeController extends mainController
{
    public function index()
    {

        require __SITE_PATH.'/views/header.php';

        require __SITE_PATH.'/views/home_index.php';

        require __SITE_PATH.'/views/footer.php';
    }
}
    // Class indexControl
?>

Wat zie ik over het hoofd dat er voor zorgt dat de volgorde van executie wijzigt?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:28:45
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

22/02/2020 16:07:17
Quote Anchor link
De volgorde zal wel goed zijn. Ik vermoed dat je HTML een beetje gammel is, waardoor de browser zelf een paar sluit-tags (bijvoorbeeld </div>) invoegt om de boel weer kloppend te maken. Kijk eens naar de broncode (Firefox laat zelfs al met rode tags zien waar het volgens hem mis gaat). Of plaats de resulterende HTML hier of zet een demo online.
 
Jan Kila

Jan Kila

22/02/2020 16:37:01
Quote Anchor link
Dit is de HTML zoals aangemaakt met voornoemde code.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<html lang="en">
<head>
  <meta charset="UTF-8">
  <meta name="author" content="Jan H. Kila">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
  <title>Aleph-Design: Levensverhaal Jan H. Kila</title>
  <link rel="stylesheet" href="http://localhost:3000/assets/css/style.css">
  <script type="text/javascript" src="http://localhost:3000/assets/js/myScript.js"></script>
</head>

<body>
<div class="nav-bar">

  <div class="logo">
    <img src="http://localhost:3000/assets/images/img/aleph-logo.png" alt="">
  </div>

  <a class="active" href="http://localhost:3000/home">Home</a>

 <div class="drop-down">
    <button class="drop-button">
      <a class="" href="http://localhost:3000/story">Levensverhaal<span>?</span></a>
    </button>
    <div class="dropdown-content">
      <a href="">&nbsp;0 tot &nbsp;7 jaar</a>
      <a href="">&nbsp;7 tot 14 jaar</a>
      <a href="">14 tot 21 jaar</a>
      <a href="">21 tot 28 jaar</a>
      <a href="">28 tot 35 jaar</a>
      <a href="">35 tot 42 jaar</a>
      <a href="">42 tot 49 jaar</a>
      <a href="">49 tot 56 jaar</a>
      <a href="">56 tot 63 jaar</a>
      <a href="">63 tot 70 jaar</a>
      <a href="">70 tot 77 jaar</a>
      <a href="">77 tot 84 jaar</a>
      <a href="">84 tot 91 jaar</a>
      <a href="">Alle Verhalen</a>
    </div>
  </div><!-- class dropdown -->

  <a class="" href="http://localhost:3000/memory">Memory</a>

  <div class="drop-down">
    <button class="drop-button">
     <a class="" href="http://localhost:3000/project">Projecten<span>?</span></a>
    </button>
    <div class="dropdown-content">
      <a href="http://localhost:3000/printer">3D-Print</a>
      <a href="http://localhost:3000/app/init-mvc.php">MVC-app</a>
      <a href="http://localhost:3000/app/init-klok.php">Torenklok</a>
      <a href="http://localhost:3000/app/init-cnc.php">CNC</a>
    </div>
  </div><!-- class dropdown -->

  <a class="" href="http://localhost:3000/contact">Bericht</a>

</div><!-- class nav-bar -->

<div class="content-wrapper">

  <h1></h1>

    <div class="mail-wrapper">
        <div class="mail-content">
            <div class="mail-field">
                <label>Uw e-mail adres:</label>
                <input type="text" id="em13l">
            </div>
            <div class="text-field">
                <label>Uw bericht:</label>
                <textarea rows="5" cols="50" id="t3kst"></textarea>
            </div>
            <div class="submit-button">
                <input type="submit" value="Versturen" onclick="postData()">
            </div>
            <div class="msg-field">
                <!--<div id="status"></div>-->
                <div id="response"></div>
            </div>
        </div>
    </div>

</div><!-- content-wrapper -->

<div class="footer">
    (C) Footer
</div>

</body></html>

Ik zie geen vreemde dingen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/02/2020 17:14:46
Quote Anchor link
en je CSS ?
 
Jan R

Jan R

22/02/2020 18:53:12
Quote Anchor link
Jan Kila op 22/02/2020 16:37:01:
Ik zie geen vreemde dingen.


Er is zelfs geen doctype +2 andere fouten en 2 warnings volgens w3c
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

22/02/2020 19:47:32
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 22/02/2020 17:14:46:
en je CSS ?

HTML ziet er inderdaad redelijk goed uit. Iets in je CSS met float, waardoor de ene <div> boven de andere komt?
 
Jan Kila

Jan Kila

22/02/2020 22:46:07
Quote Anchor link
Geen float's in CSS, ik gebruik flexbox.
De HTML is een kopie van de paginabron, de DOCTYPE vergeten mee te kopiëren.
Wat zijn de twee andere fouten? Zo weet ik nog niks.

De ene div boven de andere; ik zou het niet weten maar kijk er naar.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2020 07:36:30
 
Jan Kila

Jan Kila

23/02/2020 13:45:51
Quote Anchor link
@ SanThe
Quote:
Error: The element a must not appear as a descendant of the button element.
From line 22, column 7; to line 22, column 53
n">? <a class="" href="http://localhost:3000/story">Levens

OK, dat maakt het helder.

Maar... aangezien dit in de header zit, het eerste stukje code, lijkt me dat geen oorzaak van m'n probleem.
Of zie ik dat verkeerd?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/02/2020 14:32:30
Quote Anchor link
Als je de HTML-broncode van de geladen pagina bekijkt (Ctrl-U in je browser), en daar staat alles in de goede volgorde, dan zit er ofwel een fout in je HTML-syntax, of jouw CSS gaat schuiven met elementen.

Wat als je je pagina eens laadt zonder je stylesheet? Staat dan wel alles (visueel) in de goede volgorde? Met deze strategie elimineer je in één keer het halve zoekgebied, zodat je sneller kunt inzoomen op het daadwerkelijke probleem.

Mogelijk is een van de "containers" te groot, zodat deze andere content uit de weg drukt ofzo. Ook via de developer tools (F12 functietoets) kun je mogelijk met de zogenaamde element inspector snel op (visueel) onderzoek uitgaan wat er precies aan de hand is?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

23/02/2020 17:23:55
Quote Anchor link
Plak je CSS er eens bij (of nog beter: zet een versie online - kunnen we live meekijken).
 
Jan Kila

Jan Kila

24/02/2020 11:23:47
Quote Anchor link
Thomas,
Dank voor de suggesties, maar... die had ik al bedacht en dat bracht mij bij een tot dusver onverdacht stukje HTML/CSS.
De div met de class="content-wrapper' heb ik in eerste instantie geen hoogte gegeven. Die div blijkt erg weerbarstig om zijn hoogte aan te passen aan z'n inhoud. Iets wat ik wel van hem verwacht.
Ik heb het nu opgelost door een CSS regeltje toe te voegen:
height: calc(100vh - 110px);
Iedereen dank voor het meedenken.
Gewijzigd op 24/02/2020 11:27:12 door Jan Kila
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/02/2020 16:18:48
Quote Anchor link
Er zijn meerdere manieren om een div de maximale hoogte (van het omvattende element) te geven en -wat je waarschijnlijk uiteindelijk hiermee wilt bereiken- de footer aan de bodem te plakken.

Je zou bijvoorbeeld de footer op kunnen nemen in de voet van de wrapper door deze absoluut te positioneren ten opzichte van deze wrapper. Je hoeft dan enkel te zorgen dat de wrapper wat ruimte overlaat voor de footer en dat de wrapper zelf de maximale hoogte bestrijkt. Dit hangt verder niet af van de hoeveelheid andere content in deze wrapper.

Het bovenstaande, waarbij je de hoogte uitrekent, mag dan werken, maar misschien is dat een beetje een kunstgreep.
 
Jan Kila

Jan Kila

24/02/2020 16:29:24
Quote Anchor link
Quote:
maar misschien is dat een beetje een kunstgreep.

Dat is toch bijna alles in het leven.
Het is opgelost en ik vind het verder wel prima zo.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.