OOP form test

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Zero XT

Zero XT

22/01/2008 22:00:00
Quote Anchor link
Ik kreeg die error ook nadat ik de waardes had veranderd van het form
Letterlijke error:

Er is getamperd met de veldwaarden van het formulier. De waarde dipshit mag niet voorkomen.


Jan Koehoorn, 2 dingen:

1:
Ik zou een limiet op de inputvelden zetten met maxlength="" en die met strlen() checken of er niet met het forum getamperd is zoals u het wilt noemen haha

2:
Ik heb in alle inputvelden dit gezet:

<div style="height:800px; width=800px; background-color:#FF0000"></div>

Site werd beetje misvormd toen ik op submit verzenden klikte.
Kan je voorkomen door strip_tags() te gebruiken.


Voor de rest is het een prima form!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:31:21
 
Richard de Boer

Richard de Boer

22/01/2008 22:03:00
Quote Anchor link
Onderstaand het resultaat:

Array
(
[naam] => Richard
[adres] => joke smitstraat 45
[woonplaats] => Coevorden
[nieuwsbrief] => nieuwsbrief_ontvangen
[fruit] => banaan
[vechtsporten] => Array
(
[0] => judo
)

[geslacht] => Array
(
[0] => man
)

[voorwaarden] => voorwaarden
)


Groet Rieksie
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/01/2008 22:03:00
Quote Anchor link
@ Kris: klopt, die strip_tags komt er nog bij.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

22/01/2008 22:04:00
Quote Anchor link
Ziet er mooi uit..

Ik heb alleen nog een kleine tip..

Het lijk me handig als je een regex mee kan geven bij een formulier veld.. Want als ik nu bijvoorbeeld bij naam 555 intyp, is dat gewoon goed. En ik denk toch dat er niemand is (of komt) die zo heet =P

Voor de rest ziet het er mooi uit hoor

PS: dat met die regexe meegeven heb ik hier eerde op hphphulp gezien, volgens mij ook van jou??

Edit:
Verder geen valid xhtml, iets wat jij toch altijd redelijk belangrijk vindt ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

22/01/2008 22:06:00
Quote Anchor link
nice formuliertje, werkt mooi, maar hoe doe jij die style zo rond bijvoorbeeld de area van dat je je geslacht moet selecteren dat die border ophoud waar de tekst staat?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/01/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Dat 'tamperen' heb ik niet zelf verzonnen hoor, zie deze link ;-)

@ Freek: die regex heb ik inderdaad aan zitten denken. Maar die heb ik voorlopig nog even weggelaten, anders gaat het voornamelijk over het wel of niet werken van de regexen (zie mijn formvalidatie script in de scriptlib hier)

Die valid XHTML is niet redelijk belangrijk, die is super belangrijk. Maar dit is geen complete pagina, dit is een scriptonderdeel. Ik wil eerst de business logica rond hebben. Daarna komt de rest ;-)

@ Pieter: dat is gewoon een fieldset met een legend. Die legend heeft een padding.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/01/2008 22:50:00
Quote Anchor link
Ik kan mannelijk én vrouwlijk tegelijk zijn..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Array
(
    [naam] => PHP Newbie
    [adres] => PHPHulpstraat 1
    [woonplaats] => PHPHulp City
    [fruit] => peer
    [vechtsporten] => Array
        (
            [0] => judo
            [1] => karate
        )

    [geslacht] => Array
        (
            [1] => man
            [2] => vrouw
        )

    [voorwaarden] => voorwaarden
)
 
Winston Smith

Winston Smith

22/01/2008 22:58:00
Quote Anchor link
Quote:
Het lijk me handig als je een regex mee kan geven bij een formulier veld.. Want als ik nu bijvoorbeeld bij naam 555 intyp, is dat gewoon goed. En ik denk toch dat er niemand is (of komt) die zo heet =P
Hmm...ik wou mijn kind 1337 noemen eigenlijk.

Met betrekking tot het formulier geen opmerkingen overigens (behalve dan misschien dat ik denk dat ook al zit het formulier achter een CMS, het wél verstandig is om POST-data te controleren op getamper, maar dat heb je inmiddels al aangepast geloof ik).
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/01/2008 23:05:00
Quote Anchor link
@ Kasper: voor het grootste deel wel ja. Nu nog die bug die PHP Newbie ontdekt heeft er uit halen.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.