Opdrachtknop > Afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »
Zie Foto

Zie Foto

23/08/2010 01:13:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag ipv zo'n standaard knop om in te loggen een afbeelding willen zetten.

Momenteel:
<input type="submit" name="Submit" value="Login">

Moet ik nu gewoon een hyperlink op de afbeelding zette naar mijn pagina die de login controleert?

Groetjes
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:13:02
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 01:47:52
Quote Anchor link
nee dat gaat niet werken..

heb dit gevonden en getest, werkt bij mij:

<input type="image" src="http://www.site.nl/afbeelding.jpg" name="Submit" value="Login">
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 02:25:40
Quote Anchor link
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:

<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />

En dan met CSS je submitknop te verbergen. Daardoor zorg je ervoor dat functies die bij het versturen van het formulier getriggerd zouden moeten worden, dat ook echt worden.
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 02:48:41
Quote Anchor link
@SilverWolf

als het alleen mooier is, is het dan niet handiger om mijn optie te nemen?
direct en simpel..

Ik heb het op mijn eigen website getest, en het werkt.
Ik ben niet zo wegwijs met Javascript, vandaar.
wellicht slim om dan ook uit te leggen hoe je die submitknop wegwerkt?
 
Jens V

Jens V

23/08/2010 10:25:50
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />


Is het dan niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="..." onclick="formnaam.Submit();" />

?
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 10:31:22
Quote Anchor link
<input type="submit" style="background-image: ;" value="Hoi">
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/08/2010 11:50:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onclick="javascript:document.formNaam.submit();return false;" class="button"><span>Reset</span></a>


Ik gebruik deze knop voor mijn formulieren, voordeel hier van is dat het niet een vaste stomme achtergrond is. Oftewel als je 10 buttons hebt met verschillende value's moet je ook 10 verschillende achtergronden maken ivm met de breedte.

Met deze code krijg je een mooi mee groeiende button.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 11:51:25
Quote Anchor link
Nee, het is niet mooier om jouw optie te nemen, omdat je dan met javascript aanstuurt dat het formulier verstuurt moet worden. Ik heb ooit ook zoiets gedaan, maar dan verstuurde ik het niet normaal maar met AJAX (die ontving dus de data). Sommige frameworks hebben een functie op een event geplakt (bijvoorbeeld op de submit knop drukken). Die worden overgeslagen als je het formulier met "formnaam.submit()" verstuurt. Het is dus beter om het klikken de simuleren nmm...

Eum, ik ben vegeten document voor de namen te zetten (document.formnaam.Submit.click()).

Het verbergen van de knop (die trouwens wel in je <form> element moet staan) kan met CSS:

<input type="submit" style="display:none; visibility:hidden;" name="Submit" />
Gewijzigd op 23/08/2010 11:53:47 door SilverWolf NL
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 11:56:15
Quote Anchor link
Jezus Silverwolf,
waarom zo terwijl je het met CSS kan doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" style="background-image: url(img);" value="Hoi">
 
Zie Foto

Zie Foto

24/08/2010 13:08:47
Quote Anchor link
Oke bedankt het is gelukt!


Toevoeging op 24/08/2010 13:08:48:

Oke bedankt het is gelukt!
 
Mark L

Mark L

24/08/2010 14:13:28
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:


Slechte actie.
Javascript kun je inderdaad gebruiken om dingen MOOIER te maken. Als dit kan; zeker doen. Maar zorg er wel voor dat je website ook werkt als javascript NIET AAN staat. Een gebruiker zonder Javascript zal je formulier - tot irritatie toe - niet kunnen versturen. Tenminste; het kan wel, als dit via een enter-toets kan, maar dit maakt het heel erg omslachtig.
Ga gewoon voor de input-optie (met type="image" of met type="submit", waarbij je dan een background toevoegt.)

Javascript mag een gebruiker nooit hinderen, maar moet het gebruik bevorderen...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

24/08/2010 15:05:14
Quote Anchor link
Of gewoon css:

<input id="plaatje" type="submit" />

#plaatje {
width: 0px; /* Even invullen! */
height: 0px; /* Even invullen! */
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
background: transparent url(plaatje.bmp) no-repeat center top;
text-indent: -1000em;
cursor: pointer;
cursor: hand; /* voor IE 5.x */
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.