opgelost, aub verwijderen. Vervuild topic alleen maar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »
Wouter H

wouter H

21/10/2010 13:22:22
Quote Anchor link
aub verwijderen
Gewijzigd op 21/10/2010 13:29:17 door Wouter H
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:58:05
 
Joakim Broden

Joakim Broden

21/10/2010 13:34:29
Quote Anchor link
Opgelost?

Laat vraag + antwoord staan zodat andere nog iets aan dit topic heeft.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

21/10/2010 13:55:31
Quote Anchor link
is het niet mogelijk als iemand weer zoiets doet een soort van gebackuped exemplaar er voor in de plaats te zetten?
 
John D

John D

21/10/2010 14:13:16
Quote Anchor link
phhulp enhancement request: Leegmaken niet toestaan. Wijzigen wel. In de praktijk: Checken of het aantal regels/karakters enorm verminderd is ?
 
Wouter H

wouter H

25/10/2010 10:11:36
Quote Anchor link
Sorry mijn excuus, ik dacht alleen dit is zo'n foutje dat alleen mij gebeurd. En dat verder niet iemand zou helpen. Dit was het verhaal.

Er werd de ene keer wel contact gemaakt met de database, de andere keer niet. En soms werd er een database van een ander project geopend.

Ik bleek een regel te zijn vergeten. Zie hieronder

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$hostname_michael
= "localhost";
$database_michael = "***"; // data eventjes weggehaald
$username_michael = "***"; // data eventjes weggehaald
$password_michael = "***"; // data eventjes weggehaald
$michael = mysql_pconnect($hostname_michael, $username_michael, $password_michael) or trigger_error(mysql_error(),E_USER_ERROR);
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

mysql_select_db("michael-nevels") or trigger_error (mysql_error("Cann't connect to database please try again")); // Deze regel was ik vergeten waardoor er dus totaal geen contact werd gemaakt met de database. Maar soms toch wel.

?>


Toevoeging op 25/10/2010 10:13:58:

Wouter H op 21/10/2010 13:22:22:
aub verwijderen


Sorry, ik heb in een reactie hier onder het verhaal gedaan.
Gewijzigd op 25/10/2010 10:12:44 door wouter H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.