[opgelost] browser detect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 17:30:45
Quote Anchor link
mijn website is alleen mooi in Google Chrome.
dus ik wou een browser detect hebben dat als je bijvoorbeeld:
internet Explorer gebruikt dat je een melding krijgt dat het beter is met
Google Chrome. en als je gewoon met google Chrome op me site komt grijg je geen melding. hoe kan dat.
Gewijzigd op 07/06/2011 17:50:10 door Patrick vollenbroek
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:10:00
 
- Mark -

- Mark -

06/06/2011 17:33:35
Quote Anchor link
zou het niet beter zijn om je website dan te verbeteren inplaats van dit soort rare fratsen uit te halen?

Anyway

http://php.net/manual/en/function.get-browser.php
 
Ivo P

ivo P

06/06/2011 17:57:07
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 18:09:43
Quote Anchor link
ik kom er niet uit met die twee sites.

en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.

en ik heb dit gezien alleen hij geeft een fout melding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
[code]<? Php
functie using_ie ()
{

    $ U_agent = $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT' ];
    $ Ub = False ;
    if ( preg_match ( '/ MSIE / i' , $ u_agent ))
    {

        $ Ub = True ;
    }

    
    terug $ ub ;
}


functie ie_box () {
    if ( using_ie ()) {
        ?>

        <div class="iebox">
            Deze pagina is niet ontworpen voor Intenet Explorer. Als u wilt webpagina zien dit als bedoeld, normen, gebruik dan een compatibele browser, zoals <a href = " http://www.google.com/chrome "> Google Chrome </ a>.
        </ Div>
        <? Php
    terug;
    }
}

?>

?>

en dit is de fout melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING on line 2
Gewijzigd op 06/06/2011 18:15:38 door patrick vollenbroek
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/06/2011 18:22:06
Quote Anchor link
Heb je een spatie tussen het vraagteken en php staan? Dan weghalen. Zie het verderop nog een keer.
Open je 2x (regel 1 en regel 2) en sluit je 2x af (regel 25/26) of komt dat omdat het plaatsen van de code niet goed gaat/ging?
Wat wil je met terug (regel 12 en 22) bereiken?

Overigens: als je site alleen goed te bekijken is in chrome, doe je toch echt iets verkeerd.

Patrick vollenbroek op 06/06/2011 18:09:43:
en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.
Gewijzigd op 06/06/2011 18:23:24 door Obelix Idefix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2011 18:30:59
Quote Anchor link
Heb je dit door een translator gehaald?
return -> terug?

Mijn advies: Geen check inbouwen, en zorg dat je site er gewoon in alle browsers goed uitziet.
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

06/06/2011 18:31:35
Quote Anchor link
Haha ik moest wel grinniken toen ik die code zag. Heb je gelezen wat er staat? ;-)
functie, terug ...
 
- Mark -

- Mark -

06/06/2011 18:33:35
Quote Anchor link
Quote:
en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.


Dat is heel vaak geen optie. beperkte kennis van de Engelse taal is een behoorlijke handicap als je met iets als programmeren bezig bent. De Nederlandse taal is totaal nutteloos grof gezegd.

Anyway.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    function is_chrome(){
        
        return (strpos(strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']), 'chrome') !== false) ? true : false ;    
    }



    if(is_chrome()){
        
        echo 'Google chrome';
    }

    else{
        
        echo 'Iets anders';
    }


?>
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 18:55:25
Quote Anchor link
bedankt mark dit is het
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2011 18:59:22
Quote Anchor link
Niet bot bedoeld, maar zou ik mogen vragen waarom je dit precies wilt?
Het is veel makkelijker om je site gewoon goed te bouwen zodat hij in alle browsers goed werkt.
Gewijzigd op 06/06/2011 19:00:06 door - Ariën -
 
Paul ten Oever

Paul ten Oever

07/09/2011 11:05:00
Quote Anchor link
hee, ik heb hetzelfde probleem maar dan met dat ik meerdere css wil invoegen, dus voor IE, Firefox en opera. Kan dat dus ook zonder een true of false maar gewoon dat je if/elseif/else hebt?


en helaas is dit de manier waarop men het je leert op school. in iedergeval had ik dat zo, maar dan zonder te weten hoe ik de verschillende css kies.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/09/2011 11:09:13
Quote Anchor link
Waarom gewoon niet je CSS compatible maken voor alle browsers?
 
Martijn L

Martijn L

08/09/2011 15:20:08
Quote Anchor link
- Aar - op 07/09/2011 11:09:13:
Waarom gewoon niet je CSS compatible maken voor alle browsers?


Is best lastig soms je kan ook op deze manier gewoon meerdere css files maken?

Elk een voor de belangrijkste browsers?
Gewijzigd op 08/09/2011 15:41:10 door Martijn L
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.