[opgelost] browser detect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 17:30:45
Quote Anchor link
mijn website is alleen mooi in Google Chrome.
dus ik wou een browser detect hebben dat als je bijvoorbeeld:
internet Explorer gebruikt dat je een melding krijgt dat het beter is met
Google Chrome. en als je gewoon met google Chrome op me site komt grijg je geen melding. hoe kan dat.
Gewijzigd op 07/06/2011 17:50:10 door Patrick vollenbroek
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:35:33
 
- Mark -

- Mark -

06/06/2011 17:33:35
Quote Anchor link
zou het niet beter zijn om je website dan te verbeteren inplaats van dit soort rare fratsen uit te halen?

Anyway

http://php.net/manual/en/function.get-browser.php
 
Ivo P

ivo P

06/06/2011 17:57:07
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 18:09:43
Quote Anchor link
ik kom er niet uit met die twee sites.

en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.

en ik heb dit gezien alleen hij geeft een fout melding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
[code]<? Php
functie using_ie ()
{

    $ U_agent = $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT' ];
    $ Ub = False ;
    if ( preg_match ( '/ MSIE / i' , $ u_agent ))
    {

        $ Ub = True ;
    }

    
    terug $ ub ;
}


functie ie_box () {
    if ( using_ie ()) {
        ?>

        <div class="iebox">
            Deze pagina is niet ontworpen voor Intenet Explorer. Als u wilt webpagina zien dit als bedoeld, normen, gebruik dan een compatibele browser, zoals <a href = " http://www.google.com/chrome "> Google Chrome </ a>.
        </ Div>
        <? Php
    terug;
    }
}

?>

?>

en dit is de fout melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING on line 2
Gewijzigd op 06/06/2011 18:15:38 door patrick vollenbroek
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/06/2011 18:22:06
Quote Anchor link
Heb je een spatie tussen het vraagteken en php staan? Dan weghalen. Zie het verderop nog een keer.
Open je 2x (regel 1 en regel 2) en sluit je 2x af (regel 25/26) of komt dat omdat het plaatsen van de code niet goed gaat/ging?
Wat wil je met terug (regel 12 en 22) bereiken?

Overigens: als je site alleen goed te bekijken is in chrome, doe je toch echt iets verkeerd.

Patrick vollenbroek op 06/06/2011 18:09:43:
en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.
Gewijzigd op 06/06/2011 18:23:24 door Obelix Idefix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2011 18:30:59
Quote Anchor link
Heb je dit door een translator gehaald?
return -> terug?

Mijn advies: Geen check inbouwen, en zorg dat je site er gewoon in alle browsers goed uitziet.
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

06/06/2011 18:31:35
Quote Anchor link
Haha ik moest wel grinniken toen ik die code zag. Heb je gelezen wat er staat? ;-)
functie, terug ...
 
- Mark -

- Mark -

06/06/2011 18:33:35
Quote Anchor link
Quote:
en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.


Dat is heel vaak geen optie. beperkte kennis van de Engelse taal is een behoorlijke handicap als je met iets als programmeren bezig bent. De Nederlandse taal is totaal nutteloos grof gezegd.

Anyway.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    function is_chrome(){
        
        return (strpos(strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']), 'chrome') !== false) ? true : false ;    
    }



    if(is_chrome()){
        
        echo 'Google chrome';
    }

    else{
        
        echo 'Iets anders';
    }


?>
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 18:55:25
Quote Anchor link
bedankt mark dit is het
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2011 18:59:22
Quote Anchor link
Niet bot bedoeld, maar zou ik mogen vragen waarom je dit precies wilt?
Het is veel makkelijker om je site gewoon goed te bouwen zodat hij in alle browsers goed werkt.
Gewijzigd op 06/06/2011 19:00:06 door - Ariën -
 
Paul ten Oever

Paul ten Oever

07/09/2011 11:05:00
Quote Anchor link
hee, ik heb hetzelfde probleem maar dan met dat ik meerdere css wil invoegen, dus voor IE, Firefox en opera. Kan dat dus ook zonder een true of false maar gewoon dat je if/elseif/else hebt?


en helaas is dit de manier waarop men het je leert op school. in iedergeval had ik dat zo, maar dan zonder te weten hoe ik de verschillende css kies.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/09/2011 11:09:13
Quote Anchor link
Waarom gewoon niet je CSS compatible maken voor alle browsers?
 
Martijn L

Martijn L

08/09/2011 15:20:08
Quote Anchor link
- Aar - op 07/09/2011 11:09:13:
Waarom gewoon niet je CSS compatible maken voor alle browsers?


Is best lastig soms je kan ook op deze manier gewoon meerdere css files maken?

Elk een voor de belangrijkste browsers?
Gewijzigd op 08/09/2011 15:41:10 door Martijn L
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.