[Opgelost] DIV niet gevonden?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

19/05/2009 08:51:00
Quote Anchor link
Bij de volgende div:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<DIV id="ajx_proc" style="display:none;"></DIV>


Krijg is een foutmelding als hij wordt geprobeerd uitgelezen te worden.
Quote:
Foutdetails webpagina

Gebruikersagent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; InfoPath.2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)
Tijdstempel: Tue, 19 May 2009 06:48:44 UTC


Bericht: 'ajx_proc.innerHTML' is leeg of geen object
Regel: 57
Teken: 1
Code: 0


In het volgende JS bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
var random = 0;

function go_register(frmhandler) {
random = Math.round( Math.random() * 9999 );
var errgive = 0;
frmhandler.username.value = ucfirst(strtolower(frmhandler.username.value));
if ( frmhandler.username.value == '' || frmhandler.password.value == '' || frmhandler.confirmpassword.value == '' || frmhandler.email.value == '' ) { disp_error('You need to fill in all the fields!'); errgive = 1; }
if ( frmhandler.password.value != frmhandler.confirmpassword.value && !errgive ) { disp_error('Passwords are not the same!'); errgive = 1; }
if ( frmhandler.password.value.length < 4 && !errgive ) { disp_error('Password too short!'); errgive = 1; }
if ( ( frmhandler.email.value.indexOf('@') == -1 || frmhandler.email.value.indexOf('.') == -1 ) && !errgive ) { disp_error('E-Mail invalid!'); errgive = 1; }
if ( !frmhandler.tandc.checked && !errgive ) { disp_error('You need to agree to the Usage Agreement in order to play.'); errgive = 1; }
if ( !errgive )
   {
   var regdata = frmhandler.username.value+';'+frmhandler.password.value+';'+frmhandler.email.value+';';
   ajaxpagefetcher.load('ajx_proc', './index.php?process=register&regdat='+regdata+'&sid='+random, true, 'test_register()');
   }
}

function test_register() {
var res = ajx_proc.innerHTML.split('_');
var errgive = 0;
if ( res[2] == random && res[0] == 'reg' )
   {
   errgive = 0;
   if ( res[1] == 'utaken' ) { disp_error('Username has already been taken!'); errgive = 1; }
   if ( res[1] == 'etaken' ) { disp_error('E-Mail adress has already been taken!'); errgive = 1; }
   if ( res[1] == 'hack' ) { disp_error('Registration error or hack!'); errgive = 1; }
   if ( !errgive && res[1] == 'success' )
      {
      errstr.style.backgroundColor = 'green';
      disp_error('You have been succesfully registered. Redirecting to login screen in 5 seconds...');
      for( i = 5; i != 1; i-- )
         {
         setTimeout('window.location = \'./index.php?page=home\';', 5000);
         }
      }
   }
else
   {
   setTimeout('test_register()', 0500);
   }
}

function go_login(frmhandler) {
random = Math.round( Math.random() * 9999 );
var errgive = 0;
frmhandler.login_username.value = ucfirst(strtolower(frmhandler.login_username.value));
if ( frmhandler.login_username.value == '' || frmhandler.login_password.value == '' ) { disp_error('You need to fill in all the fields!'); errgive = 1; }
if ( !errgive )
   {
   var lgndata = frmhandler.login_username.value+';'+frmhandler.login_password.value+';';
   ajaxpagefetcher.load('ajx_proc', './index.php?process=login&lgndat='+lgndata+'&sid='+random, true, 'test_login()');
   }
}

function test_login() {
var res = ajx_proc.innerHTML.split('_');
var errgive = 0;
if ( res[2] == random && res[0] == 'lgn' )
   {
   errgive = 0;
   if ( res[1] == 'wronginfo' ) { disp_error('The login information you have entered is incorrect.'); errgive = 1; }
   if ( res[1] == 'usage' ) { dispusage(); errgive = 1; }
   if ( !errgive && res[1] == 'success' )
      {
      window.location = './index.php?page=game';
      }
   }
else
   {
   setTimeout('test_login()', 0500);
   }
}

function disp_error(msg) {
errstr.innerHTML = msg;
$('errstr').appear();
setTimeout("$('errstr').fade();", 5000);
}

function ucfirst( str ) {
    str += '';
    var f = str.charAt(0).toUpperCase();
    return f + str.substr(1);
}

function strtolower( str ) {
    return (str+'').toLowerCase();     
}

function checkforagree(myfield) {
if ( myfield.scrollTop == ( myfield.scrollHeight - 100 ) )
   {
   regifrm.regi_butt.disabled = '';
   }
else
   {
   regifrm.regi_butt.disabled = 'disabled';
   }
}

function usageload() {
ajaxpagefetcher.load('usagefield', './index.php?page=usage', true);
}

function dispusage() {
$('mainloginscreen').fade();
$('usagefield').appear();
}

function declineusage() {
$('mainloginscreen').appear();
$('usagefield').fade();
lgnfrm.login_username.value = '';
lgnfrm.login_password.value = '';
}

function acceptusage() {
lgnfrm.action = './index.php?process=usage';
lgnfrm.submit();
}


P.S. ajaxpagefetcher.load(containerid, url, buffer, endact); is een functie die een webpagina laad binnen in een DIV of SPAN
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:43:23
 
Hipska BE

Hipska BE

19/05/2009 10:08:00
Quote Anchor link
Het staat er toch wat je probleem is?

(jx_proc.innerHTML is leeg)
 

19/05/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Voor de rest is je code onoverzichtelijk en een rotzooitje, ik ga hier verder niet naar kijken. Word het wel aangeroepen nadat de pagina is geladen?
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

19/05/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Van waar komt die error?
Kan je trouwens zien of het een fatal error is of eerder iets als een warning.

Het bericht krijgen dat een div geen innerHTML heeft, wel, er zijn ergere dingen in de wereld. Dat lijkt me niet echt een fout.

Van waar komt de load() functie trouwens?
 
W W

W W

19/05/2009 18:45:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 19.05.2009 10:21:
Voor de rest is je code onoverzichtelijk en een rotzooitje, ik ga hier verder niet naar kijken. Word het wel aangeroepen nadat de pagina is geladen?


Als je er niet na wilt kijken en niet wilt helpen, reageer dan gewoon niet.
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

19/05/2009 20:39:00
Quote Anchor link
Emmanuel, lees eens helemaal onder mijn 1e post
fatal error, want verder doet hij niks meer
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

19/05/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Ah, ik zie het.

var res = ajx_proc.innerHTML.split('_');

In die functie is ajx_proc niet gedefinieerd.
Maak daar eens van:

var ajx_proc = document.getElementById('ajx_proc');
var res = ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

20/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
Bedankt! Dat werkte!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.