[opgelost ]Facebook graph api datum output verwerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matthias deckers

matthias deckers

16/11/2017 13:19:30
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een probleem om de datum te converteren die door fb api graph wordt uitgelezen.
onderstaande code werkte tot voor kort maar nu ik de laatste fb api versie gebruik werkt dit niet meer en ik heb al van alles opgezocht hoe je het nu wel moet doen maar kan alleen maar oude artikels vinden die ook met strtotime werken


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = date( 'Y/m/d', strtotime($data_array['start_time']) );
        $einddatum = date( 'Y/m/d', strtotime($data_array['end_time']) );
        
        date_default_timezone_set('Europe/Brussels');
        $timestamp = strtotime($data_array['start_time']);
        $start_time = date('G:i',$timestamp);


print_r($data_array['start_time']);

geeft volgende output :

DateTime Object ( [date] => 2018-03-31 21:00:00.000000 [timezone_type] => 1 [timezone] => +02:00 )

ook al geprobeerd met datetime format enzo maar geraak er niet aan uit en moeilijk kan het nu toch niet zijn voor simpele datum te krijgen die ik met echo kan tonen.

hopelijk kan er iemand me verder helpen
Gewijzigd op 16/11/2017 14:27:12 door Matthias deckers
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:01:03
 
Joakim Broden

Joakim Broden

16/11/2017 13:59:46
Quote Anchor link
$data_array['start_time'] en $data_array['end_time'] zijn 2 DateTime objecten, strtotime verwacht een string. Je zou bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $data_array
['start_time']->format('Y-m-d H:i');
?>

kunnen doen om er een string van te maken.
Gewijzigd op 16/11/2017 14:00:13 door Joakim Broden
 
Matthias deckers

matthias deckers

16/11/2017 14:14:23
Quote Anchor link
Aahja natuurlijk ik wist het dat het iets stom was
ik heb altijd maar terug geprobeerd met new datetime ervoor en rare probeersels
maar was al datetime deuh alleen format erachter

Voel me nu beetje dom :-)
Bedankt man
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.