OPGELOST Inhoud e-mail leeg...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 14:18:41
Quote Anchor link
Hallo,

In een formulier haal ik een global variabele op, die is doorgegeven via de link naar het formulier:

$artikel = $_GET['code'];

De variabele toon ik in het formulier:

echo "<table class='tabel' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>";
echo "<form method='post' action='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>";
echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
echo "<tr><td>Artikelnummer</td>";
echo "<td> $artikel </td></tr>";

Vervolgens wil ik de inhoud van het formulier mailen:

$inhoud_mail .= "Artikelnummer: " . $artikel . "\n";

De inhoud van artikelnummer staat wel op het scherm, maar komt niet in mijn mail.
Wat doe ik fout???
Gewijzigd op 10/10/2011 16:16:21 door Bram Porter
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:00:29
 
PHP Scripter

PHP Scripter

10/10/2011 14:49:25
Quote Anchor link
Je script is wel XSS gevoelig!
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 15:06:22
Quote Anchor link
OK bedankt. Daar zal ik ook nog wat aan doen.
Maar heb je enig idee waarom de $artikel in de mail leeg is?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 15:13:24
Quote Anchor link
Omdat je het niet met het formulier meestuurt,
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 15:14:19
Quote Anchor link
Wat bedoel je SanThe??

De inhoud van de mail bevat toch $artnr

Vervolgens doe ik:
mail($mail_ontv, $subject, $inhoud_mail, $headers);
Gewijzigd op 10/10/2011 15:23:28 door Bram Porter
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 15:26:04
Quote Anchor link
Doe je dit: $inhoud_mail .= "Artikelnummer: " . $artikel . "\n";
op dezelfde pagina waar de GET binnenkomt?
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 15:43:29
Quote Anchor link
Ja. Heb het ook al geprobeerd met opnieuw $_GET['code'] ipv $artikel in de te verzenden mail. Ook leeg!
Ben er al een dag mee aan het worstelen...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?
            $artikel
= $_GET['code'];

            // geef e-mail adres op van ontvanger

            $mail_ontv = "[email protected]";
            $subject = "Bericht van website";
            function
checkmail($mail)
            {

            $email_host = explode("@", $mail);
            $email_host = $email_host['1'];
            $email_resolved = gethostbyname($email_host);
            
            if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
                $valid = 1;
            
            return $valid;
            }

            
            if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && ( !$_POST['naam']  || !$_POST['aantal'] || !$_POST['aflever']  ))
            {

            if ($_POST['submit'] && ( !$_POST['mail'] || !$_POST['naam']  || !$_POST['aantal'] || !$_POST['aflever']   ))  
            {

                echo "<p class='roodvet'>Vul naam, e-mailadres, type, aantal en afleverplaats in.</p>";
            }



            echo "<p >Wilt u uw naam, e-mailadres, het aantal pakken en de plaats van aflevering invullen?<br /> U ontvangt van ons dan zo spoedig mogelijk een offerte.</p>";
            echo "<tr><td>&nbsp;</td>";
            // form + tabel
            echo "<table class='tabel' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>";
            echo "<form method='post' action='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>";
            echo "<tr><td>Naam*</td>";
            echo "<td><input type='text' size='40' name='naam' value='" . $_POST['naam'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>E-mailadres*</td>";
            echo "<td><input type='text' size='20' name='mail' value='" . $_POST['mail'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>Telefoonnummer</td>";
            echo "<td><input type='text' size='10' name='telefoon' value='" . $_POST['telefoon'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>Woonplaats&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>";
            echo "<td><input type='text' size='40' name='woonplaats' value='" . $_POST['woonplaats'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
            echo "<tr><td><p ><img src='http://www.xxxxxx.nl/images-winkel/" . $_GET['plaatje'] . "'></p><td></tr>";
            echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
            echo "<tr><td>Type gevelstenen</td>";
            echo "<td>  $artikel </td></tr>";
            echo "<tr><td>Aantal pakken*</td>";
            echo "<td><input type='text' size='40' name='aantal' value='" . $_POST['aantal'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>Plaats van aflevering*</td>";
            echo "<td><input type='text' size='40' name='aflever' value='" . $_POST['aflever'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>* Verplichte velden</td></tr>";
            // button
            echo "<tr><td><input type='submit' class='knop' name='submit' value='Versturen'></td></tr>";
            echo "</form>";
            echo "</table>";
            // einde form + tabel
            echo "<p>&nbsp;</p>";
            echo "<p>&nbsp;</p>";
            echo "<p >We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. We verstrekken uw e-mailadres niet aan derden.</p>";

            }

            // versturen
            else
            {      
            // set datum
            $datum = date("d.m.Y H:i");
            // set ip
            $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
            $inhoud_mail = "===================================================\n";
            $inhoud_mail .= "Offerteaanvraag \n";
            $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
            $inhoud_mail .= "Naam: " . $_POST['naam'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "E-mailadres: " . $_POST['mail'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "Telefoonnummer: " . $_POST['telefoon'] . "\n";    
            $inhoud_mail .= "Woonplaats: " . $_POST['woonplaats'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "Type: " . $artikel . "\n";
            $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantal'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "Afleverplaats: " . $_POST['aflever'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
            $inhoud_mail .= "Verstuurd op $datum via het ip " . $ip . "\n\n";
            $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
            // --------------------
            // spamprotectie
            // ------

            $headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">";
            $headers = stripslashes($headers);
            $headers = str_replace("\n", "", $headers); // Verwijder \n
            $headers = str_replace("\r", "", $headers); // Verwijder \r
            mail($mail_ontv, $subject, $inhoud_mail, $headers);
            ?>

</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<div >
<p >Bedankt voor uw aanvraag. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte.<br/>
</p>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>
Gewijzigd op 10/10/2011 15:47:32 door Bram Porter
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 15:51:10
Quote Anchor link
Als je het formulier invult en verstuurt is de $_GET leeg. Dus zet het artikel ook in het formulier, desnoods als hidden of readonly.
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 16:02:41
Quote Anchor link
Het artikelnummer laat ik wel zien.
Maar is dat niet voldoende?

echo "<td> $artikel </td></tr>";


Ik had het eerst in een $_POST het artikelnummer staan. Maar dan was het ook leeg in de mail.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 16:06:02
Quote Anchor link
Je moet het in het formulier zetten.
echo '<input type="text" name="artikel" value="' . $artikel . '" readonly />';
En dan gewoon ophalen met $_POST['artikel'].

Toevoeging op 10/10/2011 16:09:26:

Nog eenvoudiger is dit:
Verander
echo "<form method='post' action='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>";

In
echo '<form method="post" action="?code=' . $artikel . '">';
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 16:15:43
Quote Anchor link
SanThe,

Mijn dank is groot. Je weet niet half hoe groot!!
Het werkt.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 16:24:16
Quote Anchor link
Graag gedaan.
Succes verder.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.