[Opgelost] Op plaats van cursor waarde invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Albert de Wit

Albert de Wit

26/03/2013 13:18:19
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer in een textveld op de plaats van de cursor een waarde in te voegen. Eigenlijk precies hetzelfde wat phphulp hier doet als je op een link invoegen klikt. Weet iemand hoe ik zoiets kan bereiken? Alvast bedankt!

EDIT:
Ik heb het al gevonden, ik was iets te snel met vragen op het forum, sorry voor het ongemak.
Gewijzigd op 26/03/2013 13:30:06 door Albert de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:59:59
 
Marvin H

Marvin H

26/03/2013 14:59:13
Quote Anchor link
Plaats ook even de oplossing :) handig voor het archief
 
Albert de Wit

Albert de Wit

26/03/2013 15:34:05
Quote Anchor link
Zeker ;)

Hiervoor is alleen een plugin nodig.
De directe link daarnaartoe is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script src="https://raw.github.com/timdown/rangyinputs/master/rangyinputs-jquery.js"></script>


Die moet in de header komen.

Vervolgens moet je de benodigde code gebruiken om de text toe te voegen in een input/textarea veld.

Ik heb het volgende gebruikt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$('.insert_link').click(function(){
    $('#bericht').surroundSelectedText('[image]', '[/image]', true);
    $('#bericht').focus()
});


.insert_link is hier een trigger (anchor over een image)
#bericht is hier het input veld.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.