[opgelost] popup automatisch openen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 20:41:50
Quote Anchor link
ik wil graag als een bezoeker op me site komt dat er een popup wordt geopent automatisch.
want dan hoeft de bezoeker niet op een knop tedrukken.

alvast bedankt
Gewijzigd op 07/06/2011 17:49:07 door Patrick vollenbroek
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:44:42
 
- SanThe -

- SanThe -

06/06/2011 20:53:50
Quote Anchor link
Popups zijn niet erg gebruiksersvriendelijk vind ik. Vandaar ook dat ik een popupblocker heb en dus nooit een popup te zien krijg. Is dit wel wat jij wilt?
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 21:09:14
Quote Anchor link
oke maar dan wat anders wat tevoorsijn komt wat je weg kan halen door op een kruis teklikken
Gewijzigd op 06/06/2011 21:10:52 door patrick vollenbroek
 
Dennis meijer

dennis meijer

06/06/2011 21:11:36
Quote Anchor link
Waarom wil je uberhaupt mensen hiermee lastig vallen..

Als ik zoiets tegenkom weet ik die oh zo mooie rode knop rechtsbovenin heel snel te vinden...

Misschien gewoon advertentie op je home pagina waar de mensen opkomen.?
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 21:14:29
Quote Anchor link
nee dat is het niet allen ik heb iets gemaakt en als je daar niet aan voldoet staat er een melding of je tog door wilt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2011 21:19:10
Quote Anchor link
Patrick vollenbroek op 06/06/2011 21:14:29:
Nee dat is het niet alleen. Ik heb iets gemaakt en als je daar niet aan voldoet staat er een melding of je toch door wilt...

Kan je aub in het vervolg even ABN typen?

Verder zijn zulke popups niet echt gewenst bij bezoekers. Wil je nou bezoekers verliezen soms?
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 21:23:59
Quote Anchor link
Nee,maar ik wil zeg maar als iemand niet aan het advies over heen komt. dat het wordt vermelt dat kan ik maar dat ze het weer weg kunnen halen. dat kan ik niet en dat wil ik wel kunnen en uitvoeren
Gewijzigd op 06/06/2011 21:24:56 door patrick vollenbroek
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

06/06/2011 23:18:30
Quote Anchor link
Mmm... Uit alle reacties op te maken, denk ik toch dat een Javascript boxje wel gaat helpen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script>
if (confrim("Weet je zeker dat je dit wil doen?")){
//ja, ga verder
}else{
//nee, stoppen
}
</script>

Misschien kun je een beetje ajax gebruiken?
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

07/06/2011 15:39:33
Quote Anchor link
ik snap hem niet ik heb dit en dan waar "iets anders" staat daar wil ik dan een tekst wat bezoekers dan weg kunnen klikken.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    function is_chrome(){
        
        return (strpos(strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']), 'chrome') !== false) ? true : false ;    
    }



    if(is_chrome()){
        
        echo 'Google chrome';
    }

    else{
        
        echo 'Iets anders';
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2011 15:55:56
Quote Anchor link
Kijk eens naar toggle() in jQuery.
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

07/06/2011 16:00:50
Quote Anchor link
wat bedoel je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2011 16:07:08
Quote Anchor link
Misschien even de moeite nemen om te zoeken?
Als ik zoek op "jquery toggle" kom ik dit tegen:

http://api.jquery.com/toggle/
Ook kan je kijken naar: http://api.jquery.com/remove/
Gewijzigd op 07/06/2011 16:12:01 door - Ariën -
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

07/06/2011 16:12:54
Quote Anchor link
bedankt
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

07/06/2011 16:25:57
Quote Anchor link
Bedoel je misschien iets zoals dit?
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

07/06/2011 17:19:49
Quote Anchor link
het is goed bedank het topic mag sluiten hoe doe je dat
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

07/06/2011 17:44:22
Quote Anchor link
Patrick vollenbroek op 07/06/2011 17:19:49:
het is goed bedank het topic mag sluiten hoe doe je dat


K.N. Verder gewoon met rust laten. Zet anders voor je titel:
[opgelost]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.