oplossing fatal errors .php ini herstellen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Happypuppy keepcoding

happypuppy keepcoding

13/02/2016 16:23:56
Anchor link
Hoe los ik de errors zie onder, op..?
mymphpadmin is niet toegangkelijk.
Restore van php.ini file heb ik geprobeerd dit heeft geen effect.


oplossing?..


Fatal error:
Uncaught Error: Call to undefined function mb_detect_encoding() in C:\dev\MAMP\bin\phpMyAdmin\libraries\php-gettext\gettext.inc:177 Stack trace: #0 C:\dev\MAMP\bin\phpMyAdmin\libraries\php-gettext\gettext.inc(279): _encode('Error') #1 C:\dev\MAMP\bin\phpMyAdmin\libraries\php-gettext\gettext.inc(286): _gettext('Error') #2 C:\dev\MAMP\bin\phpMyAdmin\libraries\core.lib.php(229): __('Error') #3 C:\dev\MAMP\bin\phpMyAdmin\libraries\core.lib.php(302): PMA_fatalError('The [a@./url.ph...') #4 C:\dev\MAMP\bin\phpMyAdmin\libraries\common.inc.php(90): PMA_warnMissingExtension('mbstring', true) #5 C:\dev\MAMP\bin\phpMyAdmin\index.php(12): require_once('C:\\dev\\MAMP\\bin...') #6 {main} thrown in C:\dev\MAMP\bin\phpMyAdmin\libraries\php-gettext\gettext.inc on line 177
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 14:48:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2016 16:43:00
Anchor link
UTF-8's MultiByte support staat vermoedelijk uit in php.ini.
 
Happypuppy keepcoding

happypuppy keepcoding

13/02/2016 17:17:04
Anchor link
Edit:
Lap lange code weggehaald. Plaats voortaan alleen relevante code.
Gewijzigd op 14/02/2016 20:28:52 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2016 17:47:06
Anchor link
Wow, flinke lap tekst!
Kan je deze even inkorten tot relevante informatie?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/02/2016 17:55:31
Anchor link
Zend Multibyte Support disabled
zend.multibyte Off Off

Sum Ting Wong?

Het staat nota bene in de oorspronkelijke foutmelding:
MA_warnMissingExtension('mbstring', true)

Oplossing: aanzetten
Gewijzigd op 13/02/2016 17:58:07 door Thomas van den Heuvel
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

14/02/2016 20:20:00
Anchor link
Thomas van den Heuvel op 13/02/2016 17:55:31:
Zend Multibyte Support disabled
zend.multibyte Off Off

Sum Ting Wong?

Het staat nota bene in de oorspronkelijke foutmelding:
MA_warnMissingExtension('mbstring', true)

Oplossing: aanzetten


Sum thing is really, really wrong. De module mysqli geeft pakketconflicten met de module mysqlnd.
Happy debugging times ahead...........
Gewijzigd op 14/02/2016 20:21:08 door Yoop Overmaat
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/02/2016 20:30:27
Anchor link
Laten we hier maar verder gaan:
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/zend-multibyte-support-enabelen-toegang-tot-phpmyadmin-herstellen/99471/

Deze doe ik voor het overzicht maar op slot.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.