Opmaak e-mailbericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 12:39:07
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Voor de website die ik aan het ontwikkelen ben maak ik gebruik van e-mailberichten die ik aan geselecteerde bezoekers verstuur. De teksten, voorzien van een afbeelding in de koptekst en een footer voor extra info verstuur ik via een normale mail-opdracht. Dat werkt allemaal goed.
Nu wil ik een actieKNOP toevoegen. Een mooi opgemaakte knop die het e-mailbericht wat meet uitstraling moet geven.
Hiervoor heb ik in het e-mailbericht een <style> opgenomen waarin de knop wordt opgemaakt.
Als ik de e-mail ontvang wordt er geen knop getoond maar bij controle zie ik wel de de style is meegekomen.
Moet ik soms nog een extra opdracht meegeven dat gebruik wordt gemaakt van een in-linestyle?

De style code: (onderdeel van het e-mailbericht)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<style>
.knop {
    width:150px;
    text-align:center;
    text-transform: uppercase;
    cursor: pointer;
    font-size: 13px;
    color: whitesmoke;
    text-decoration:none;
    margin-top:18px;
    background: #CC071E;
    margin-left:0px;
    padding:2px 10px 4px 10px;
    -webkit-border-radius:10px;
    -moz-border-radius:10px;
    border-radius:10px;
    -webkit-transition:all 1s ease-out;
    -moz-transition:all 1s ease-out;
    -o-transition:all 1s ease-out;
    -ms-transition:all 1s ease-out;
    transition:all 1s ease-out
}
</style>


De php-code voor de opbouw van het bericht
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php

include "include/connectie.inc.php";
// Ophalen opmaak (style) e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Style'";
$cResultStyle = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowStyle = mysqli_fetch_array($cResultStyle);
$cStyle = $rowStyle['bericht'];
                    
// Ophalen koptekst e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Koptekst'";
$cResultKop = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowKop = mysqli_fetch_array($cResultKop);
$cBericht2 = $rowKop['bericht'];
                    
// Ophalen e-mailbericht mailing
$sql = "SELECT bericht, onderwerp FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'E-mailvoor voorverkoop'";
$cResultEmail = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowBericht = mysqli_fetch_array($cResultEmail);
$cBericht2 .= $rowBericht['bericht'];
$cOnderwerp = $rowBericht['onderwerp'];
                    
// Ophalen voettekst e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Voettekst'";
$cResultVoet = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowVoet = mysqli_fetch_array($cResultVoet);
$cBericht2 .= $rowVoet['bericht'];
$cBewaar = $cBericht2;
                    
// Header e-mailbericht
$html        = true;
$headers     = 'From: ' . '[email protected]' . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . PHP_EOL : '';
                    
while($rowMailing = mysqli_fetch_array($cResultNamen)) {
   $cBericht2 = $cBewaar;
   if($lTest == 1 ) {
      $cGeadresseerde = $cTestAdres;
   }
else {
      $cGeadresseerde = $rowMailing['email'];
   }

   if($rowMailing['geslacht'] == "Vrouw") {
      $_SESSION['aanhef'] = "mevrouw";
   }
else {
      $_SESSION['aanhef'] = "heer";
   }

   $_SESSION['kortenaam'] = ucfirst($rowMailing['tussenvoeg']) . " " . $rowMailing['naam'];
                        
   include "functies/vervangen.inc";
                        
   $cBericht3 = $cStyle . nl2br($cBericht2);
                        
   if(mail($cGeadresseerde,$cOnderwerp,$cBericht3,$headers)) {
      $cStatus = "Geslaagd";
   }
else {
      $cStatus = "Mislukt";
   }
} }

?>


De code van het e-mailbericht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Geachte [&aanhef] [&kortenaam],

Hierbij stellen wij u in de gelegenheid om, als trouwe bezoeker van onze concerten, voor de concertenreeks 2015 uw kaarten tegen een gereduceerd tarief in de voorverkoop te bestellen.

De voorverkoopperiode is van [&startvvk] tot [&eindvvk]

<a href="[&linkvvk]" target="_blank"><button class="knop">Bestellen</button></a>

<br /><br />


Wie heeft voor mij een suggestie?

George
Gewijzigd op 22/09/2014 12:42:47 door George van Baasbank
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 10:26:24
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2014 13:01:50
Quote Anchor link
Een <button> in een <a>?
Kan/Mag dat wel?
 
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 13:10:47
Quote Anchor link
San The,
Het werkt wel. Als ik de routine via mijn scherm laat verlopen gaat alles goed. De button wordt getoond en de link wordt aangeroepen.
Gewijzigd op 22/09/2014 13:11:48 door George van Baasbank
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/09/2014 16:26:29
Quote Anchor link
George van Baasbank op 22/09/2014 13:10:47:
San The,
Het werkt wel. Als ik de routine via mijn scherm laat verlopen gaat alles goed. De button wordt getoond en de link wordt aangeroepen.


Je bedoelt dat het in jouw browser werkt. Dat is echter geen garantie dat andere browsers het gaan weergeven zoals de jouwe.

Toevoeging op 22/09/2014 16:31:48:

Hou er rekening mee dat email en de email clients sinds de negentiger jaren maar weinig gemoderniseerd zijn. Veel clients werken maar beperkt met HTML of gebruiken enkel inline CSS.

En correcte HTML 1.0! structuur is daarom wel aan te bevelen. Verder kun je een <a> eenvoudig stijlen naar het uiterlijk van een button.
 
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 17:04:40
Quote Anchor link
Ik heb een afbeelding gebruikt i.pv. een button. Alles werkt nu naar behoren.

Bedankt voor de discussie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.