Opmaak regelen met php voor klantnummer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans Jonker

Hans Jonker

20/02/2011 18:25:12
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb de volgende php code om een klantnummer te maken, dit doe ik in RSJOOMLA in een verborgen veld;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$db
=JFactory::getDBO();
$db->setQuery("SELECT COUNT(`SubmissionId`) cnt FROM #__rsform_submissions");
$db->query();
$result=$db->loadResult();
$result=intval($result)+1;
$var="KL".date("ym").$result;
return $var;
?>


Tot zover gaat het goed, het nummer wat gecreeerd word ziet er als volgt uit:
KL11024

De eerste letters spreekt voor zich, de volgende twee cijfers is het jaartal en de daarop volgende twee cijfers de maand, en dan kijk ik in de database hoeveel aanmeldingen er al zijn en tel er een bij op voor deze klant.

Nu het probleem, ik wil dathet laatste getal in vier cijfers word opgenomen in dit verhaal, dus het klantnummer moet er als volgt uit zien:
KL11020004

Wie kan mij daar bij helpen?

groet,
Hans Jonker
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:31:19
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2011 18:33:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$var
="KL".date("ym").str_pad($result, 4, "0", STR_PAD_LEFT);
?>
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

20/02/2011 18:34:19
Quote Anchor link
nvm :)
Gewijzigd op 20/02/2011 18:35:04 door Hendrik de Jager
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.