Optel formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »
Koen Bressers

Koen Bressers

30/08/2006 17:18:00
Quote Anchor link
Hallo,

Op de site van Jan vond ik dit script. Ik heb het een beetje aangepast en ik heb nu het volgende:

<script language="javascript" type="text/javascript">
// koppel een functie aan het onload event van het window
window.onload = init;

var eerste_formveld;

var art1_aantal, art1_prijs, art1_kosten;
var art2_aantal, art2_prijs, art2_kosten;
var art3_aantal, art3_prijs, art3_kosten;
var art4_aantal, art4_prijs, art4_kosten;

var aantal, totaal;

function init () {

eerste_formveld = new getObj ('aantal1');

eerste_formveld.obj.focus ();
eerste_formveld.obj.select ();

art1_aantal = new getObj ('aantal1');
art1_prijs = new getObj ('prijs1');
art1_kosten = new getObj ('kosten1');
art2_aantal = new getObj ('aantal2');
art2_prijs = new getObj ('prijs2');
art2_kosten = new getObj ('kosten2');
art3_aantal = new getObj ('aantal3');
art3_prijs = new getObj ('prijs3');
art3_kosten = new getObj ('kosten3');
art4_aantal = new getObj ('aantal4');
art4_prijs = new getObj ('prijs4');
art4_kosten = new getObj ('kosten4');

aantal = new getObj ('totaalaantal');
totaal = new getObj ('totaalkosten');

art1_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art2_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art3_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art4_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
}

function bereken_totaal () {

parseInt (art1_aantal.obj.value)
+ parseInt (art2_aantal.obj.value) + parseInt (art3_aantal.obj.value) + parseInt (art4_aantal.obj.value);
kosten1 = parseInt (art1_aantal.obj.value) * parseFloat (art1_prijs.obj.value);
art1_kosten.obj.value = kosten1.toFixed (2);

kosten2 = parseInt (art2_aantal.obj.value) * parseFloat (art2_prijs.obj.value);
art2_kosten.obj.value = kosten2.toFixed (2);

kosten3 = parseInt (art3_aantal.obj.value) * parseFloat (art3_prijs.obj.value);
art3_kosten.obj.value = kosten3.toFixed (2);

kosten4 = parseInt (art4_aantal.obj.value) * parseFloat (art4_prijs.obj.value);
art4_kosten.obj.value = kosten4.toFixed (2);
tot = kosten1 + kosten2 + kosten3 + kosten4;

totaal.obj.value = tot.toFixed (2);

}

function getObj (name)
{
if (document.getElementById) {
this.obj = document.getElementById(name);
this.style = document.getElementById(name).style;
}
else if (document.all) {
this.obj = document.all[name];
this.style = document.all[name].style;
}
else if (document.layers) {
this.obj = document.layers[name];
this.style = document.layers[name];
}
}
</script>

<form method='post' target='' action=''>

<table>

<tr>
<th>naam</th>
<th>prijs (&euro;)</th>
<th>aantal</th>
<th>kosten (&euro;)</th>

</tr>

<tr>
<td>test</td>
<td><input id='prijs1' name='prijs1' type='text' size='5' readonly='true' value='10.00'></td>
<td><input id='aantal1' name='aantal1' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten1' name='kosten1' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>

<tr>
<td>test 2</td>
<td><input id='prijs2' name='prijs2' type='text' size='5' readonly='true' value='15.00'></td>
<td><input id='aantal2' name='aantal2' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten2' name='kosten2' type='text' size='5' readonly='true' value='0'>
</td>
</tr>

<tr>
<td>test 3</td>
<td><input id='prijs3' name='prijs3' type='text' size='5' readonly='true' value='30.00'></td>
<td><input id='aantal3' name='aantal3' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten3' name='kosten3' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>
<tr>
<td>test 4</td>
<td><input id='prijs4' name='prijs4' type='text' size='5' readonly='true' value='0.00'></td>
<td><input id='aantal4' name='aantal4' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten4' name='kosten4' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>

<tr>
<td>totalen:</td>
<td>&nbsp;</td>
<td><input id="totaalaantal" name="totaalaantal" type="text" size='5' readonly="true" value="0"></td>
<td><input id="totaalkosten" name="totaalkosten" type="text" size='5' readonly="true" value="0"></td>

</tr>

</table>
</form>

Het probleem is nu dat het script de totale aantal kaartjes niet meer wil optellen / weergeven.

Kan iemand (bijvoorbeeld Jan) mij helpen?

Bvd,
Koen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen Bressers
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:51:18
 
Koen Bressers

Koen Bressers

30/08/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Het script is trouwens hetzelfde als het script op de pagina van Jan (dacht ik te zien), dus ik heb geen idee waar het probleem zou kunnen zitten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.