Optel formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »
Koen Bressers

Koen Bressers

30/08/2006 17:18:00
Quote Anchor link
Hallo,

Op de site van Jan vond ik dit script. Ik heb het een beetje aangepast en ik heb nu het volgende:

<script language="javascript" type="text/javascript">
// koppel een functie aan het onload event van het window
window.onload = init;

var eerste_formveld;

var art1_aantal, art1_prijs, art1_kosten;
var art2_aantal, art2_prijs, art2_kosten;
var art3_aantal, art3_prijs, art3_kosten;
var art4_aantal, art4_prijs, art4_kosten;

var aantal, totaal;

function init () {

eerste_formveld = new getObj ('aantal1');

eerste_formveld.obj.focus ();
eerste_formveld.obj.select ();

art1_aantal = new getObj ('aantal1');
art1_prijs = new getObj ('prijs1');
art1_kosten = new getObj ('kosten1');
art2_aantal = new getObj ('aantal2');
art2_prijs = new getObj ('prijs2');
art2_kosten = new getObj ('kosten2');
art3_aantal = new getObj ('aantal3');
art3_prijs = new getObj ('prijs3');
art3_kosten = new getObj ('kosten3');
art4_aantal = new getObj ('aantal4');
art4_prijs = new getObj ('prijs4');
art4_kosten = new getObj ('kosten4');

aantal = new getObj ('totaalaantal');
totaal = new getObj ('totaalkosten');

art1_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art2_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art3_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art4_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
}

function bereken_totaal () {

parseInt (art1_aantal.obj.value)
+ parseInt (art2_aantal.obj.value) + parseInt (art3_aantal.obj.value) + parseInt (art4_aantal.obj.value);
kosten1 = parseInt (art1_aantal.obj.value) * parseFloat (art1_prijs.obj.value);
art1_kosten.obj.value = kosten1.toFixed (2);

kosten2 = parseInt (art2_aantal.obj.value) * parseFloat (art2_prijs.obj.value);
art2_kosten.obj.value = kosten2.toFixed (2);

kosten3 = parseInt (art3_aantal.obj.value) * parseFloat (art3_prijs.obj.value);
art3_kosten.obj.value = kosten3.toFixed (2);

kosten4 = parseInt (art4_aantal.obj.value) * parseFloat (art4_prijs.obj.value);
art4_kosten.obj.value = kosten4.toFixed (2);
tot = kosten1 + kosten2 + kosten3 + kosten4;

totaal.obj.value = tot.toFixed (2);

}

function getObj (name)
{
if (document.getElementById) {
this.obj = document.getElementById(name);
this.style = document.getElementById(name).style;
}
else if (document.all) {
this.obj = document.all[name];
this.style = document.all[name].style;
}
else if (document.layers) {
this.obj = document.layers[name];
this.style = document.layers[name];
}
}
</script>

<form method='post' target='' action=''>

<table>

<tr>
<th>naam</th>
<th>prijs (&euro;)</th>
<th>aantal</th>
<th>kosten (&euro;)</th>

</tr>

<tr>
<td>test</td>
<td><input id='prijs1' name='prijs1' type='text' size='5' readonly='true' value='10.00'></td>
<td><input id='aantal1' name='aantal1' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten1' name='kosten1' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>

<tr>
<td>test 2</td>
<td><input id='prijs2' name='prijs2' type='text' size='5' readonly='true' value='15.00'></td>
<td><input id='aantal2' name='aantal2' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten2' name='kosten2' type='text' size='5' readonly='true' value='0'>
</td>
</tr>

<tr>
<td>test 3</td>
<td><input id='prijs3' name='prijs3' type='text' size='5' readonly='true' value='30.00'></td>
<td><input id='aantal3' name='aantal3' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten3' name='kosten3' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>
<tr>
<td>test 4</td>
<td><input id='prijs4' name='prijs4' type='text' size='5' readonly='true' value='0.00'></td>
<td><input id='aantal4' name='aantal4' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten4' name='kosten4' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>

<tr>
<td>totalen:</td>
<td>&nbsp;</td>
<td><input id="totaalaantal" name="totaalaantal" type="text" size='5' readonly="true" value="0"></td>
<td><input id="totaalkosten" name="totaalkosten" type="text" size='5' readonly="true" value="0"></td>

</tr>

</table>
</form>

Het probleem is nu dat het script de totale aantal kaartjes niet meer wil optellen / weergeven.

Kan iemand (bijvoorbeeld Jan) mij helpen?

Bvd,
Koen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen Bressers
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:27:04
 
Koen Bressers

Koen Bressers

30/08/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Het script is trouwens hetzelfde als het script op de pagina van Jan (dacht ik te zien), dus ik heb geen idee waar het probleem zou kunnen zitten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.