Optel formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »
Koen Bressers

Koen Bressers

30/08/2006 17:18:00
Quote Anchor link
Hallo,

Op de site van Jan vond ik dit script. Ik heb het een beetje aangepast en ik heb nu het volgende:

<script language="javascript" type="text/javascript">
// koppel een functie aan het onload event van het window
window.onload = init;

var eerste_formveld;

var art1_aantal, art1_prijs, art1_kosten;
var art2_aantal, art2_prijs, art2_kosten;
var art3_aantal, art3_prijs, art3_kosten;
var art4_aantal, art4_prijs, art4_kosten;

var aantal, totaal;

function init () {

eerste_formveld = new getObj ('aantal1');

eerste_formveld.obj.focus ();
eerste_formveld.obj.select ();

art1_aantal = new getObj ('aantal1');
art1_prijs = new getObj ('prijs1');
art1_kosten = new getObj ('kosten1');
art2_aantal = new getObj ('aantal2');
art2_prijs = new getObj ('prijs2');
art2_kosten = new getObj ('kosten2');
art3_aantal = new getObj ('aantal3');
art3_prijs = new getObj ('prijs3');
art3_kosten = new getObj ('kosten3');
art4_aantal = new getObj ('aantal4');
art4_prijs = new getObj ('prijs4');
art4_kosten = new getObj ('kosten4');

aantal = new getObj ('totaalaantal');
totaal = new getObj ('totaalkosten');

art1_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art2_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art3_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art4_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
}

function bereken_totaal () {

parseInt (art1_aantal.obj.value)
+ parseInt (art2_aantal.obj.value) + parseInt (art3_aantal.obj.value) + parseInt (art4_aantal.obj.value);
kosten1 = parseInt (art1_aantal.obj.value) * parseFloat (art1_prijs.obj.value);
art1_kosten.obj.value = kosten1.toFixed (2);

kosten2 = parseInt (art2_aantal.obj.value) * parseFloat (art2_prijs.obj.value);
art2_kosten.obj.value = kosten2.toFixed (2);

kosten3 = parseInt (art3_aantal.obj.value) * parseFloat (art3_prijs.obj.value);
art3_kosten.obj.value = kosten3.toFixed (2);

kosten4 = parseInt (art4_aantal.obj.value) * parseFloat (art4_prijs.obj.value);
art4_kosten.obj.value = kosten4.toFixed (2);
tot = kosten1 + kosten2 + kosten3 + kosten4;

totaal.obj.value = tot.toFixed (2);

}

function getObj (name)
{
if (document.getElementById) {
this.obj = document.getElementById(name);
this.style = document.getElementById(name).style;
}
else if (document.all) {
this.obj = document.all[name];
this.style = document.all[name].style;
}
else if (document.layers) {
this.obj = document.layers[name];
this.style = document.layers[name];
}
}
</script>

<form method='post' target='' action=''>

<table>

<tr>
<th>naam</th>
<th>prijs (&euro;)</th>
<th>aantal</th>
<th>kosten (&euro;)</th>

</tr>

<tr>
<td>test</td>
<td><input id='prijs1' name='prijs1' type='text' size='5' readonly='true' value='10.00'></td>
<td><input id='aantal1' name='aantal1' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten1' name='kosten1' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>

<tr>
<td>test 2</td>
<td><input id='prijs2' name='prijs2' type='text' size='5' readonly='true' value='15.00'></td>
<td><input id='aantal2' name='aantal2' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten2' name='kosten2' type='text' size='5' readonly='true' value='0'>
</td>
</tr>

<tr>
<td>test 3</td>
<td><input id='prijs3' name='prijs3' type='text' size='5' readonly='true' value='30.00'></td>
<td><input id='aantal3' name='aantal3' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten3' name='kosten3' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>
<tr>
<td>test 4</td>
<td><input id='prijs4' name='prijs4' type='text' size='5' readonly='true' value='0.00'></td>
<td><input id='aantal4' name='aantal4' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten4' name='kosten4' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>

<tr>
<td>totalen:</td>
<td>&nbsp;</td>
<td><input id="totaalaantal" name="totaalaantal" type="text" size='5' readonly="true" value="0"></td>
<td><input id="totaalkosten" name="totaalkosten" type="text" size='5' readonly="true" value="0"></td>

</tr>

</table>
</form>

Het probleem is nu dat het script de totale aantal kaartjes niet meer wil optellen / weergeven.

Kan iemand (bijvoorbeeld Jan) mij helpen?

Bvd,
Koen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen Bressers
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:19:16
 
Koen Bressers

Koen Bressers

30/08/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Het script is trouwens hetzelfde als het script op de pagina van Jan (dacht ik te zien), dus ik heb geen idee waar het probleem zou kunnen zitten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.