Optel hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

02/09/2011 09:25:40
Quote Anchor link
Ik heb een script die geld bij elkaar op moet tellen in een while loop.

Alleen werkt dit niet echt zoals ik wil.

Kan iemand zien waarom het optellen verkeerd gaat?

Het heeft in iedergeval te maken met het optellen binnen een while loop en dan buiten de while loop weer laten zien.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

$datumnu
  = strftime("%Y-%m", time());
$Totaal = 0;

$_SESSION['Een'] = 0;
$_SESSION['Twee'] = 0;

for ($i = 1;$i <= 120;$i = $i + 12)
{

    
    $datum_min_maand = strftime("%Y-%m", strtotime($datumnu.'- '.$i.' month'));
    
    if(preg_match('/^([0-9]{4})(\-{1})([0-9]{2})$/', $datum_min_maand, $matches) ) {
            
          $Datumgoed = $matches[3].$matches[2].$matches[1];
        
          $Een = 0;
          $q_Klanten = mysql_query("SELECT * FROM klanten WHERE aanmelddatum = '".$Datumgoed."'");
          
              while($Klanten = mysql_fetch_object($q_Klanten))
              {

                
                    $q_Domeinen = mysql_query("SELECT * FROM domeinnamen
                                                WHERE id_klant = '"
.$Klanten->klant_id."'
                                                AND toegevoegd_op = '"
.$Datumgoed."'");                
                    
                    $Aantal_Domein = mysql_num_rows($q_Domeinen);
                    $Commissie = 29 + $Aantal_Domein;
                    
                    $_SESSION['Een'] = $_SESSION['Een'] + $Commissie;
                    
                  
              }
              
              
         }
}
  
              
for ($i = 1;$i <= 120;$i = $i + 12)
{

    
    
    $datum_min_maand = strftime("%Y-%m", strtotime($datumnu.'- '.$i.' month'));
    
        if(preg_match('/^([0-9]{4})(\-{1})([0-9]{2})$/', $datum_min_maand, $matches) ) {
            
            $Datumgoed = $matches[3].$matches[2].$matches[1];
            
        $q_Klantendatum = mysql_query("SELECT * FROM klanten WHERE aanmelddatum != '".$Datumgoed."'");
        
        $Twee = 0;
        
            while($Klantendatum = mysql_fetch_object($q_Klantendatum))
            {

                
                $q_Domeinnamen = mysql_query("SELECT * FROM domeinnamen
                                            WHERE id_klant = '"
.$Klantendatum->klant_id."'
                                            AND toegevoegd_op = '"
.$Datumgoed."'");
                
                if($Domeinnamen = mysql_num_rows($q_Domeinnamen) > 0)
                {

                                        
                    $Twee = $Twee + $Domeinnamen;
                    $_SESSION['Twee'] = $_SESSION['Twee'] + $Domeinnamen;
                    
                    
                }
            
            }
            
    }
}


          
$Subtotaal = $_SESSION['Een'] + $_SESSION['Twee'];  
      
$Totaal = $Totaal + $Subtotaal;  

unset($_SESSION['Een']);
unset($_SESSION['Twee']);


?>



Een tip/hint is altijd welkom.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:57:51
 
Crude Oil

Crude Oil

02/09/2011 10:48:44
Quote Anchor link
wat doet hij precies fout?

overigens, waarom gebruik je mysql_fetch_object() en niet mysql_fetch_assoc()?
 
Dennis meijer

dennis meijer

02/09/2011 11:02:43
Quote Anchor link
Heb het opgelost

Heb bij beide whiles een array ingevoegd en aan het eind opgeteld.

Ik gebruik mysql_fetch_object()

Omdat ik zoveel mogelijk oophp probeer te gebruiken en daar werk je met objecten. ben nog in lerende fase maar gebruik het zoveel mogelijk.
 
- Mark -

- Mark -

02/09/2011 11:09:51
Quote Anchor link
Van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$_SESSION
['Een'] = $_SESSION['Een'] + $Commissie;

?>


Kun je ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$_SESSION
['Een'] += $Commissie;

?>


maken.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/09/2011 11:14:56
Quote Anchor link
session_start();
aan het begin van je script?
 
- SanThe -

- SanThe -

02/09/2011 11:35:47
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 02/09/2011 11:14:56:
session_start();
aan het begin van je script?


Dat is nodig als je de gegevens later nog wilt gebruiken. Maar hier gebruikt de TS unset, dus hij kan net zo goed gewone $vars gebruiken. En zonder session_start() zijn het ook gewone vars.
Gewijzigd op 02/09/2011 11:36:43 door - SanThe -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/09/2011 11:40:15
Quote Anchor link
- Gebruik geen wildcards selecteer wat je wilt.
- Mysqlinjection is mogelijk! gebruik mysql_real_escape_string()
- Ik mis fouthandeling!
- mysql_fetch_assoc ipv object.
 
Dennis meijer

dennis meijer

02/09/2011 11:55:08
Quote Anchor link
Kan iemand mij eens uitleggen waarom mysql_fetch_assoc beter is?

Ben ik namelijk wel erg benieuwd naar omdat iedereen het erover heeft.

Heb de sessions verwijderd en vervangen door vars, dat was meer proberen.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/09/2011 14:11:55
Quote Anchor link
Dennis meijer op 02/09/2011 11:55:08:
Kan iemand mij eens uitleggen waarom mysql_fetch_assoc beter is?

Ben ik namelijk wel erg benieuwd naar omdat iedereen het erover heeft.

Heb de sessions verwijderd en vervangen door vars, dat was meer proberen.



mysql_fetch_assoc(); word vaak gebruikt.
mysql_fetch_object(); kan je ook gebruiken alleen moet je het anders gebruiken

Volgens mij maakt het helemaal niet uit
 
Bart Willemsen

Bart Willemsen

06/09/2011 10:43:21
Quote Anchor link
Ik gebruik ook altijd de object eigenlijk, qua performance of zo maakt het echt niet uit. Het is denk ik persoonlijke voorkeur, en in sommige situaties (in bepaalde loops of zo) is een array misschien iets handiger om te gebruiken.
 
Arjan -

Arjan -

06/09/2011 12:13:34
Quote Anchor link
Leer ook joins te gebruiken, want het script is zeer inefficient. Sowieso kunnen queries in een for loop vaak vermeden worden. Op jouw manier worden (te) veel queries uitgevoerd tijdens een pagina-aanroep.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.