Optellen in een string mogelijk?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Furio Scripting

Furio Scripting

24/04/2017 14:21:31
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Ik moet uit de database een aantal codes ophalen maar dit zit verwerkt in een string.

We pakke nhet model en strippen alles behalve het nummers maar als iemand 2 orders heeft dan telt die niet op, kunnen we daar wel voor zorgen met php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$q
= 'SELECT o.order_id, email, model FROM oc_order o LEFT JOIN oc_order_product op ON o.order_id = op.order_id WHERE o.order_status_id = 19 AND o.order_id = 773 AND o.email = "[email protected]" ';
$result = $database->query($q);
?>



 while ($rows = mysqli_fetch_assoc($result))
        {
            // Haal codes op...
              $aantalCodes .= preg_replace("/[^0-9]/","",$rows['model']);  // 15 stuks...
        }
           echo $aantalCodes;


Hij pakt nu 2 orders, eentje genaamd: codes 15x en codes 5x in totaal wil ik dus 20 returnen/echoen maar hij doet nu 155...

Toevoeging op 24/04/2017 14:24:53:

Opgelost: += heeft het gefixed.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:00:15
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/04/2017 17:13:29
Quote Anchor link
Wat voor database-structuur is dat dan? :/

Wat je hierboven doet is voortborduren op een verkeerde oplossing.
 
Willem vp

Willem vp

28/04/2017 14:30:00
Quote Anchor link
Wat Thomas zegt. ;-)

En ik zou die .= veranderen naar +=
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.