Optelscript, textveld toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

29/09/2017 07:22:54
Quote Anchor link
Hallo,

Onderstaand "optelscript" zorgt er voor dat alles optelt en wil graag een "Textveld" / onderstaand stukje hier aan toevoegen.
Graag wil ik dat de getallen die dan ingevuld worden bij het totaal bedrag opgeteld wordt.

Weet iemand de scriptcode om dit werkend te krijgen?

Alvast bedankt!!!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">Hoeveel zijn (ongeveer) je reiskosten? &gt;&gt;
        </font><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font face="Verdana" size="3">
        <input type="text" name="Reiskosten" id="Reiskosten_"
        </font></span></td>
      </tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
<html>
<head>
</head>
<script >
function calculateTotals ()
{
  nCost1 = 1.5;
  nCost2 = 1.5;
  nCost3 = 1.5;
  nCost4 = 10;
  nCost5 = 15;
  nCost6 = 15;
  nCost52 = 3.5;
  nCost54 = 3.5;
  nTotal = 0;
  nConsumptiebon = 1.5;
  
  //alert("Start the damn thing");
  
  if (document.getElementById("Activiteit1_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost1;
  }

  if (document.getElementById("Activiteit2_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost2;
    }

  if (document.getElementById("Activiteit3_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost3;
  }

  if (document.getElementById("Activiteit4_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost4;
 
  }
  
  if (document.getElementById("Activiteit5_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost5;
  }
  
  if (document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost6;
  }
  
  if (document.getElementById("Slaapzak_huren").checked && document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost52;
  }
    
  if (document.getElementById("Luchtbed_huren").checked && document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost54;
        
  }
  eBon = document.getElementById("Consumptiebonnen");
  nAantalBonnen = eBon.options[eBon.selectedIndex].value;
  //alert(nAantalBonnen);
  
  nTotal = nTotal + (nAantalBonnen * nConsumptiebon);
  
  //alert("Total=" + nTotal);
  document.getElementById("Totaal_bedrag").value = nTotal.toFixed(2);
}
</script>
<!--------------------function calculateTotal_Consumptiebonnen ()-------------------------->
<script >
function calculateTotal_Consumptiebonnen ()
{
  nCost1 = 1;
  nCost2 = 1;
  nCost3 = 1;
  nCost4 = 1;
  nCost5 = 5;
  nCost6 = 0;
  nCost52 = 0;
  nCost54 = 0;
  nTotal = 0;
  nConsumptiebon = 1;
  
  //alert("Start the damn thing");
  
  if (document.getElementById("Activiteit1_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost1;
  }

  if (document.getElementById("Activiteit2_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost2;
    }

  if (document.getElementById("Activiteit3_").checked )
  {
  
    nTotal = nTotal + nCost3;
  }

  if (document.getElementById("Activiteit4_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost4;

  }
  if (document.getElementById("Activiteit5_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost5;
    
  }
  if (document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost6;

  }
  if (document.getElementById("Slaapzak_huren").checked && document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost52;
  
  }
  if (document.getElementById("Luchtbed_huren").checked && document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost54;
          
  }
  eBon = document.getElementById("Consumptiebonnen");
  nAantalBonnen = eBon.options[eBon.selectedIndex].value;
  //alert(nAantalBonnen);
  
  nTotal = nTotal + (nAantalBonnen * nConsumptiebon);
  
  //alert("Total=" + nTotal);
  document.getElementById("Totaal_Consumptiebonnen").value = nTotal.toFixed(2);
}
</script>
<!------------------------------------------------------------------------->
<body background="../../info/bestanden/achtergrond.gif">

<html>

<body background="../../info/bestanden/achtergrond.gif">
 
    <table border="0" width="93%" height="242" id="table1">
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana"><b>Hoeveel zijn (ongeveer) je reiskosten?</b> &gt;&gt;
        </font><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font face="Verdana" size="3">
        <input type="text" name="Reiskosten" id="Reiskosten_"
        </font></span></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;
        </font>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="checkbox" name="Activiteit1" id="Activiteit1_" value="Activiteit 1: Wandeling"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></span></font><font face="Verdana"><b>Activiteit (1):
        Wandeling&nbsp;(incl. 1 consumptie)</b></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;</font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="checkbox" name="Activiteit2" id="Activiteit2_" value="Activiteit 2: Lunchen"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></span></font><font face="Verdana"><b>Activiteit (2):
        Lunchen (incl. 1 consumptie)</b></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;&nbsp;</font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="checkbox" name="Activiteit3" id="Activiteit3_" value="Activiteit 3: Kasteel Muiderslot"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></span></font><b><font face="Verdana">Activiteit
        (3): Spellenmiddag casino- en
        gezelschapsspellen </font></b><font face="Verdana"><b>+ 1 consumptie</b></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;</font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <table border="0" width="99%" cellspacing="0" cellpadding="0">
            <tr>
                <td><font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="checkbox" name="Activiteit4" id="Activiteit4_" value="Activiteit 4: Diner"  onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></span></font><font face="Verdana"><b>Activiteit (4):
        Diner (incl. 1 consumptie)</b></font></td>
            </tr>
            <tr>
                <td width="87%">&nbsp;</td>
            </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3">
        <input type="checkbox" name="Activiteit5" id="Activiteit5_" value="Activiteit 5: Spellenavond"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span></font><font face="Verdana"><b>Activiteit (5):
        Feest + 5 consumpties</b></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;Hoeveel consumpties (drankjes en broodjes)
        denk je tijdens het feest te bestellen? &gt;&gt;
        </font>
                <font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <select size="1" id="Consumptiebonnen" name="Consumptiebonnen" onchange="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();">
        <option value="0">5</option>
        <option value="1">6</option>
        <option value="2">7</option>
        <option value="3">8</option>
        <option value="4">9</option>
        <option value="5">10</option>
        </select></span></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <table border="0" width="98%" cellspacing="0" cellpadding="0">
            <tr>
                <td colspan="3">
        &nbsp;</td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3">
        <input type="checkbox" name="Activiteit6" id="Activiteit6_" value="Activiteit 6: feest"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span></font><b><font face="Verdana">Activiteit
                (6): Overnachten incl. ontbijt</font></b></td>
            </tr>
            <tr>
                <td width="11%">
        <font face="Verdana">
        &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
        </font></td>
                <td width="21%"><font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3">
        <input type="radio" name="Slaapzak" id="Slaapzak51" value="Eigen slaapzak" onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span></font><font face="Verdana">Eigen
        slaapzak</font></td>
                <td width="68%"><font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3">
        <input type="radio" name="Slaapzak" id="Slaapzak_huren" value="Slaapzak huren:  4,-" onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span></font><font face="Verdana"> Slaapzak
        huren (</font><span style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: Verdana; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none; background-color: rgb(255, 255, 255)"></span><font face="Verdana">3,50)</font></td>
            </tr>
            <tr>
                <td width="11%">&nbsp;</td>
                <td width="21%">
        <font face="Verdana">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3" face="Verdana">
        <input type="radio" name="Luchtbed" id="Slaapzak53" value="Eigen lucht- of veldbed" onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span>Eigen
        lucht-/veldbed</font></td>
                <td width="68%">
        <font face="Verdana">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3" face="Verdana">
        <input type="radio" name="Luchtbed" id="Luchtbed_huren" value="Lucht- of veldbed huren:  4,-" onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span> Lucht-/veldbed huren (</font><span style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: Verdana; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none; background-color: rgb(255, 255, 255)"></span><font face="Verdana">3,50)</font></td>
            </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="10%" height="12">
        <font face="Verdana">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
        </font></td>
        <td width="21%" height="12">
        </td>
        <td height="12">
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="13" colspan="3">
        <font face="Verdana"><b>Totaal bedrag:</b>
        </font>
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="text" name="Totaal_bedrag" id="Totaal_bedrag" size="12">&nbsp; </span></font>
        <span style="font-family: Verdana; ">
        <b>
        <font face="Verdana">Totaal aantal consumpties:</font></b><font face="Verdana"> </font></span><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font face="Verdana" size="3">&nbsp;<input type="text" name="Totaal_Consumptiebonnen" id="Totaal_Consumptiebonnen" size="12"></font></span></td>
      </tr>
      <tr>
        <td height="7" colspan="3"><font face="Verdana">&nbsp; </font> </td>
      </tr>
      </table>


</body>

</html>

</body>

</html>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 29/09/2017 10:36:29 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:42:41
 
Jan te Pas

Jan te Pas

29/09/2017 14:25:02
Quote Anchor link
Je zou moeten beginnen met een <FORM> en </Form> te declareren en in het document toe te voegen. Dan weet HTML tenminste dat op enter gedrukt is en dat er iets moet gebeuren. Daarna kun je de variabelen via de functions vullen met de berekeningen. Kijk maar eens naar dit voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<form oninput="x.value=parseInt(a.value)+parseInt(b.value)">0
<input type="range" id="a" value="50">100
+<input type="number" id="b" value="50">
=<output name="x" for="a b"></output>
</form>

<p><strong>let op:</strong> Werkt niet in alle browsers.</p>

</body>
</html>
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

29/09/2017 16:40:14
Quote Anchor link
Het gaat eigenlijk om het volgende:
Als de value al bekend is kom ik er wel uit met dat script.
In dit geval is de value nog niet bekend waardoor ik effe niet weet hoe ik dit moet aanpassen
Vandaar deze vraag :-)


@- Ariën -:
Bedankt voor je reactie!
Zal volgende keer rekening houden met de code
Helaas kon ik niet de juiste info vinden voor dit script.


@Jan te Pas
Bedankt voor je reactie!
Bij dit script hoeft er niets verzonden te worden alleen optellen waardoor onderaan direct te zien is hoeveel ze (ongeveer) kwijt zijn aan de activiteiten.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/09/2017 20:03:58
Quote Anchor link
Het inputveld mist in ieder geval een sluitingshaak (>).

Verder: alle data die in een formulier zit is van het type string. Als je hier in JavaScript mee wilt rekenen zul je dit om moeten zetten in een getal of breuk (zie code @Jan, hier al een voorbeeld hoe je een ingevoerd bedrag omzet in een geheel getal (parseInt())).

Dan is er nog de bijkomstigheid dat mensen mogelijk hun bedrag opgeven met een komma (,) als scheidingsteken. Het decimale scheidingsteken in JavaScript en scriptingtalen is doorgaans standaard een punt (.), tenzij er op een of andere manier ondersteuning is voor een dergelijke localisatie (van de vorm van bedragen, datums, et cetera).

Als je wilt dat hier geen verwarring over kan bestaan zou je op voorhand twee velden kunnen introduceren: een voor euro's, en een voor centen. Of alles in eurocenten kunnen opgeven, maar dat is mogelijk minder gebruiksvriendelijk / gebruikelijk.

Waar je dus waarschijnlijk naar op zoek bent zijn functies als parseInt(), parseFloat() et cetera, om waarden uit formulieren geschikt te maken (conversie van string naar een waarde) om hiermee te kunnen rekenen.
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

30/09/2017 16:09:22
Quote Anchor link
@Thomas
Bedankt voor je uitleg!
Graag zou ik dit gelijk willen toepassen maar het probleem ligt bij mij dat ik hier niets van begrijp. :-(

Het script heb ik jaren terug een keer gekregen en pas deze aan d.m.v kopieren en plakken.
Ik heb helaas niet de kennis om het stukje script waar ik momenteel naar op zoek ben zelf te schrijven.
Gewijzigd op 30/09/2017 16:10:04 door Paul Groenewegen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.