Optelscript, textveld toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

29/09/2017 07:22:54
Quote Anchor link
Hallo,

Onderstaand "optelscript" zorgt er voor dat alles optelt en wil graag een "Textveld" / onderstaand stukje hier aan toevoegen.
Graag wil ik dat de getallen die dan ingevuld worden bij het totaal bedrag opgeteld wordt.

Weet iemand de scriptcode om dit werkend te krijgen?

Alvast bedankt!!!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">Hoeveel zijn (ongeveer) je reiskosten? &gt;&gt;
        </font><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font face="Verdana" size="3">
        <input type="text" name="Reiskosten" id="Reiskosten_"
        </font></span></td>
      </tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
<html>
<head>
</head>
<script >
function calculateTotals ()
{
  nCost1 = 1.5;
  nCost2 = 1.5;
  nCost3 = 1.5;
  nCost4 = 10;
  nCost5 = 15;
  nCost6 = 15;
  nCost52 = 3.5;
  nCost54 = 3.5;
  nTotal = 0;
  nConsumptiebon = 1.5;
  
  //alert("Start the damn thing");
  
  if (document.getElementById("Activiteit1_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost1;
  }

  if (document.getElementById("Activiteit2_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost2;
    }

  if (document.getElementById("Activiteit3_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost3;
  }

  if (document.getElementById("Activiteit4_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost4;
 
  }
  
  if (document.getElementById("Activiteit5_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost5;
  }
  
  if (document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost6;
  }
  
  if (document.getElementById("Slaapzak_huren").checked && document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost52;
  }
    
  if (document.getElementById("Luchtbed_huren").checked && document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost54;
        
  }
  eBon = document.getElementById("Consumptiebonnen");
  nAantalBonnen = eBon.options[eBon.selectedIndex].value;
  //alert(nAantalBonnen);
  
  nTotal = nTotal + (nAantalBonnen * nConsumptiebon);
  
  //alert("Total=" + nTotal);
  document.getElementById("Totaal_bedrag").value = nTotal.toFixed(2);
}
</script>
<!--------------------function calculateTotal_Consumptiebonnen ()-------------------------->
<script >
function calculateTotal_Consumptiebonnen ()
{
  nCost1 = 1;
  nCost2 = 1;
  nCost3 = 1;
  nCost4 = 1;
  nCost5 = 5;
  nCost6 = 0;
  nCost52 = 0;
  nCost54 = 0;
  nTotal = 0;
  nConsumptiebon = 1;
  
  //alert("Start the damn thing");
  
  if (document.getElementById("Activiteit1_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost1;
  }

  if (document.getElementById("Activiteit2_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost2;
    }

  if (document.getElementById("Activiteit3_").checked )
  {
  
    nTotal = nTotal + nCost3;
  }

  if (document.getElementById("Activiteit4_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost4;

  }
  if (document.getElementById("Activiteit5_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost5;
    
  }
  if (document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost6;

  }
  if (document.getElementById("Slaapzak_huren").checked && document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost52;
  
  }
  if (document.getElementById("Luchtbed_huren").checked && document.getElementById("Activiteit6_").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost54;
          
  }
  eBon = document.getElementById("Consumptiebonnen");
  nAantalBonnen = eBon.options[eBon.selectedIndex].value;
  //alert(nAantalBonnen);
  
  nTotal = nTotal + (nAantalBonnen * nConsumptiebon);
  
  //alert("Total=" + nTotal);
  document.getElementById("Totaal_Consumptiebonnen").value = nTotal.toFixed(2);
}
</script>
<!------------------------------------------------------------------------->
<body background="../../info/bestanden/achtergrond.gif">

<html>

<body background="../../info/bestanden/achtergrond.gif">
 
    <table border="0" width="93%" height="242" id="table1">
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana"><b>Hoeveel zijn (ongeveer) je reiskosten?</b> &gt;&gt;
        </font><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font face="Verdana" size="3">
        <input type="text" name="Reiskosten" id="Reiskosten_"
        </font></span></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;
        </font>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="checkbox" name="Activiteit1" id="Activiteit1_" value="Activiteit 1: Wandeling"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></span></font><font face="Verdana"><b>Activiteit (1):
        Wandeling&nbsp;(incl. 1 consumptie)</b></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;</font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="checkbox" name="Activiteit2" id="Activiteit2_" value="Activiteit 2: Lunchen"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></span></font><font face="Verdana"><b>Activiteit (2):
        Lunchen (incl. 1 consumptie)</b></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;&nbsp;</font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="checkbox" name="Activiteit3" id="Activiteit3_" value="Activiteit 3: Kasteel Muiderslot"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></span></font><b><font face="Verdana">Activiteit
        (3): Spellenmiddag casino- en
        gezelschapsspellen </font></b><font face="Verdana"><b>+ 1 consumptie</b></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;</font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <table border="0" width="99%" cellspacing="0" cellpadding="0">
            <tr>
                <td><font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="checkbox" name="Activiteit4" id="Activiteit4_" value="Activiteit 4: Diner"  onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></span></font><font face="Verdana"><b>Activiteit (4):
        Diner (incl. 1 consumptie)</b></font></td>
            </tr>
            <tr>
                <td width="87%">&nbsp;</td>
            </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3">
        <input type="checkbox" name="Activiteit5" id="Activiteit5_" value="Activiteit 5: Spellenavond"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span></font><font face="Verdana"><b>Activiteit (5):
        Feest + 5 consumpties</b></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <font face="Verdana">&nbsp;Hoeveel consumpties (drankjes en broodjes)
        denk je tijdens het feest te bestellen? &gt;&gt;
        </font>
                <font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <select size="1" id="Consumptiebonnen" name="Consumptiebonnen" onchange="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();">
        <option value="0">5</option>
        <option value="1">6</option>
        <option value="2">7</option>
        <option value="3">8</option>
        <option value="4">9</option>
        <option value="5">10</option>
        </select></span></font></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="12" colspan="3">
        <table border="0" width="98%" cellspacing="0" cellpadding="0">
            <tr>
                <td colspan="3">
        &nbsp;</td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="3">
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3">
        <input type="checkbox" name="Activiteit6" id="Activiteit6_" value="Activiteit 6: feest"onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span></font><b><font face="Verdana">Activiteit
                (6): Overnachten incl. ontbijt</font></b></td>
            </tr>
            <tr>
                <td width="11%">
        <font face="Verdana">
        &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
        </font></td>
                <td width="21%"><font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3">
        <input type="radio" name="Slaapzak" id="Slaapzak51" value="Eigen slaapzak" onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span></font><font face="Verdana">Eigen
        slaapzak</font></td>
                <td width="68%"><font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3">
        <input type="radio" name="Slaapzak" id="Slaapzak_huren" value="Slaapzak huren:  4,-" onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span></font><font face="Verdana"> Slaapzak
        huren (</font><span style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: Verdana; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none; background-color: rgb(255, 255, 255)"></span><font face="Verdana">3,50)</font></td>
            </tr>
            <tr>
                <td width="11%">&nbsp;</td>
                <td width="21%">
        <font face="Verdana">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3" face="Verdana">
        <input type="radio" name="Luchtbed" id="Slaapzak53" value="Eigen lucht- of veldbed" onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span>Eigen
        lucht-/veldbed</font></td>
                <td width="68%">
        <font face="Verdana">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3" face="Verdana">
        <input type="radio" name="Luchtbed" id="Luchtbed_huren" value="Lucht- of veldbed huren:  4,-" onclick="javascript:calculateTotals(), calculateTotal_Consumptiebonnen ();"></font></span> Lucht-/veldbed huren (</font><span style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: Verdana; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none; background-color: rgb(255, 255, 255)"></span><font face="Verdana">3,50)</font></td>
            </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="10%" height="12">
        <font face="Verdana">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
        </font></td>
        <td width="21%" height="12">
        </td>
        <td height="12">
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="98%" height="13" colspan="3">
        <font face="Verdana"><b>Totaal bedrag:</b>
        </font>
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <input type="text" name="Totaal_bedrag" id="Totaal_bedrag" size="12">&nbsp; </span></font>
        <span style="font-family: Verdana; ">
        <b>
        <font face="Verdana">Totaal aantal consumpties:</font></b><font face="Verdana"> </font></span><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font face="Verdana" size="3">&nbsp;<input type="text" name="Totaal_Consumptiebonnen" id="Totaal_Consumptiebonnen" size="12"></font></span></td>
      </tr>
      <tr>
        <td height="7" colspan="3"><font face="Verdana">&nbsp; </font> </td>
      </tr>
      </table>


</body>

</html>

</body>

</html>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 29/09/2017 10:36:29 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:26:05
 
Jan te Pas

Jan te Pas

29/09/2017 14:25:02
Quote Anchor link
Je zou moeten beginnen met een <FORM> en </Form> te declareren en in het document toe te voegen. Dan weet HTML tenminste dat op enter gedrukt is en dat er iets moet gebeuren. Daarna kun je de variabelen via de functions vullen met de berekeningen. Kijk maar eens naar dit voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<form oninput="x.value=parseInt(a.value)+parseInt(b.value)">0
<input type="range" id="a" value="50">100
+<input type="number" id="b" value="50">
=<output name="x" for="a b"></output>
</form>

<p><strong>let op:</strong> Werkt niet in alle browsers.</p>

</body>
</html>
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

29/09/2017 16:40:14
Quote Anchor link
Het gaat eigenlijk om het volgende:
Als de value al bekend is kom ik er wel uit met dat script.
In dit geval is de value nog niet bekend waardoor ik effe niet weet hoe ik dit moet aanpassen
Vandaar deze vraag :-)


@- Ariën -:
Bedankt voor je reactie!
Zal volgende keer rekening houden met de code
Helaas kon ik niet de juiste info vinden voor dit script.


@Jan te Pas
Bedankt voor je reactie!
Bij dit script hoeft er niets verzonden te worden alleen optellen waardoor onderaan direct te zien is hoeveel ze (ongeveer) kwijt zijn aan de activiteiten.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/09/2017 20:03:58
Quote Anchor link
Het inputveld mist in ieder geval een sluitingshaak (>).

Verder: alle data die in een formulier zit is van het type string. Als je hier in JavaScript mee wilt rekenen zul je dit om moeten zetten in een getal of breuk (zie code @Jan, hier al een voorbeeld hoe je een ingevoerd bedrag omzet in een geheel getal (parseInt())).

Dan is er nog de bijkomstigheid dat mensen mogelijk hun bedrag opgeven met een komma (,) als scheidingsteken. Het decimale scheidingsteken in JavaScript en scriptingtalen is doorgaans standaard een punt (.), tenzij er op een of andere manier ondersteuning is voor een dergelijke localisatie (van de vorm van bedragen, datums, et cetera).

Als je wilt dat hier geen verwarring over kan bestaan zou je op voorhand twee velden kunnen introduceren: een voor euro's, en een voor centen. Of alles in eurocenten kunnen opgeven, maar dat is mogelijk minder gebruiksvriendelijk / gebruikelijk.

Waar je dus waarschijnlijk naar op zoek bent zijn functies als parseInt(), parseFloat() et cetera, om waarden uit formulieren geschikt te maken (conversie van string naar een waarde) om hiermee te kunnen rekenen.
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

30/09/2017 16:09:22
Quote Anchor link
@Thomas
Bedankt voor je uitleg!
Graag zou ik dit gelijk willen toepassen maar het probleem ligt bij mij dat ik hier niets van begrijp. :-(

Het script heb ik jaren terug een keer gekregen en pas deze aan d.m.v kopieren en plakken.
Ik heb helaas niet de kennis om het stukje script waar ik momenteel naar op zoek ben zelf te schrijven.
Gewijzigd op 30/09/2017 16:10:04 door Paul Groenewegen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.