Opvragen afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Marcel Veenendaal

Marcel Veenendaal

05/11/2022 19:09:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik heb een scriptje die de juiste afbeelding moet ophalen enkel doet hij het niet.
Kan iemand mij vertellen wat er niet goed gaat? Alvast bedankt

$h = date('H'); //set variable $h to the hour of the day
$d = date('w'); //set variable $d to the day of the week.
$year = date('Y'); //set variable $year to the current year
//G is the date key for hours in 24 format (not 12), with no leading 0s, like 02.
// Adjust 2 hour offset for MST below.
$h = $h+0;


// MONDAY SCHEDULE
if ($d == 1 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 1 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 1 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 1 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 1 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 1 && $h >= 19 && $h < 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 21 && $h < 23) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/winkelwagenshow.png';
else if ($d == 1 && $h >= 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// TUESDAY SCHEDULE
if ($d == 2 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 2 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 2 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 2 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 2 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 2 && $h >= 19 && $h < 20) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/reggearewindontheblock.png';
else if ($d == 2 && $h >= 20 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudenfoutshow.png';
else if ($d == 2 && $h >= 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// WEDNESDAY SCHEDULE
if ($d == 3 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 3 && $h >= 9 && $h < 11) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/robopwoensdag.png';
else if ($d == 3 && $h >= 11 && $h < 12) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 12 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 3 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/oranjetop30herhaling.png';
else if ($d == 3 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 3 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 3 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 3 && $h >= 19 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// THURSDAY SCHEDULE
if ($d == 4 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 4 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 4 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 4 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 4 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 4 && $h >= 19 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 22 && $h < 23) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/tourguidepodcast.png';
else if ($d == 4 && $h >= 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';


// FRIDAY SCHEDULE
if ($d == 5 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 5 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 5 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 5 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 5 && $h >= 17 && $h < 18) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/hadiedave.png';
else if ($d == 5 && $h >= 18 && $h < 20) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 5 && $h >= 20 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/peterfietsthetweekendin.png';
else if ($d == 5 && $h >= 22) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/2uurwhitelion.png';
else if ($d == 6 && $h < 0) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/2uurwhitelion.png';




// SATURDAY SCHEDULE
if ($d == 6 && $h >= 0 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 6 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/oranjetop30.png';
else if ($d == 6 && $h >= 15 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/radiospektakel.png';
else if ($d == 6 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dejaren70.png';
else if ($d == 6 && $h >= 19 && $h < 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/hollandsplein.png';
else if ($d == 6 && $h >= 21) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 0 && $h < 0) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// Sunday SCHEDULE
else if ($d == 0 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 0 && $h >= 8 && $h < 10) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/deconnectie.png';
else if ($d == 0 && $h >= 10 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/hetradiofestijn.png';
else if ($d == 0 && $h >= 13 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/19toen.png';
else if ($d == 0 && $h >= 15 && $h < 18) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 0 && $h >= 17 && $h < 18) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dehitkampioen.png';
else if ($d == 0 && $h >= 18 && $h < 20) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/klooienmetvanrooijen.png';
else if ($d == 0 && $h >= 20 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/baars&co.png';
else if ($d == 0 && $h >= 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/danceexspress.png';
else if ($d == 1 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/danceexpress.png';
?>





<div class="image-wrapper">
<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $img; ?>
" width="1000" height="300">
</div></div>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:56:29
 
Ad Fundum

Ad Fundum

05/11/2022 19:29:23
Quote Anchor link
Een beetje website heeft bescherming tegen ongeautoriseerd gebruik van plaatjes, zoals hotlinking. Waarschijnlijk heb je nog geen permissie van de website eigenaar? Vraag of ze hun webserver kunnen laten meewerken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2022 19:30:14
Quote Anchor link
Ah, een glazen bol topic!
Wat gebeurt er wel?

En kan je de code tussen code tags plaatsen? Alvast bedankt!
Gewijzigd op 05/11/2022 19:32:21 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/11/2022 21:07:29
Quote Anchor link
Ad Fundum op 05/11/2022 19:29:23:
Een beetje website heeft bescherming tegen ongeautoriseerd gebruik van plaatjes, zoals hotlinking. Waarschijnlijk heb je nog geen permissie van de website eigenaar? Vraag of ze hun webserver kunnen laten meewerken.

Daarbij ga je ervan uit dat de data afkomstig is van een externe website/server. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn.


Toevoeging op 05/11/2022 21:08:29:

Dat gezegd hebbende ...

>> Kan iemand mij vertellen wat er niet goed gaat?

@Marcel kun je aangeven wát er niet goed gaat? We hebben namelijk geen glazen bol ;-)
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

05/11/2022 21:57:18
Quote Anchor link
Zet else if eens aan elkaar : elseif

Toevoeging op 06/11/2022 11:21:18:

Heb e.e.e. wat aangepast zodat je niet oneindige elseif hoef te doen.

Zelf uitbreiden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
<?php
$h
    = date('H'); //set variable $h to the hour of the day
$d    = date('w'); //set variable $d to the day of the week.
$year = date('Y'); //set variable $year to the current year
//G is the date key for hours in 24 format (not 12), with no leading 0s, like 02.
// Adjust 2 hour offset for MST below.

$h   = $h + 0;
$url = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/';
echo $h . ', ' . $d . ', ' . $year . '<br />';

$afbeeldingen = [
    'nons' => 'nonstop.png',
    'eenm' => 'eenmaster.png',
    'gouk' => 'goudkoorts.png',
    'demm' => 'demuziekfabriek.png',
    'midd' => 'middleoftheroad.png',
    'dekk' => 'dekkerradio.png',
    'wink' => 'winkelwagenshow.png',
    'regg' => 'reggearewindontheblock.png',
    'gouf' => 'goudenfoutshow.png',
    'robo' => 'robopwoensdag.png',
    'orah' => 'oranjetop30herhaling.png',
    'tour' => 'tourguidepodcast.png',
    'hadi' => 'hadiedave.png',
    'pete' => 'peterfietsthetweekendin.png',
    'uurw' => '2uurwhitelion.png',
    'holl' => 'hollandsplein',
    'deja' => 'dejaren70',
    'radi' => 'radiospektakel',
    'orat' => 'oranjetop30',
    'deco' => 'deconnectie.png',
    'hetr' => 'hetradiofestijn.png',
    'toen' => '19toen.png',
    'dehi' => 'dehitkampioen.png',
    'kloo' => 'klooienmetvanrooijen.png',
    'baar' => 'baars&co.png',
    'danc' => 'danceexspress.png',
];


$afbeeldingen_sort = [
    'toen' => '19toen.png',
    'uurw' => '2uurwhitelion.png',
    'baar' => 'baars&co.png',
    'danc' => 'danceexspress.png',
    'deco' => 'deconnectie.png',
    'dehi' => 'dehitkampioen.png',
    'deja' => 'dejaren70.png',
    'dekk' => 'dekkerradio.png',
    'demm' => 'demuziekfabriek.png',
    'eenm' => 'eenmaster.png',
    'gouf' => 'goudenfoutshow.png',
    'gouk' => 'goudkoorts.png',
    'hadi' => 'hadiedave.png',
    'hetr' => 'hetradiofestijn.png',
    'holl' => 'hollandsplein.png',
    'kloo' => 'klooienmetvanrooijen.png',
    'midd' => 'middleoftheroad.png',
    'nons' => 'nonstop.png',
    'orat' => 'oranjetop30.png',
    'orah' => 'oranjetop30herhaling.png',
    'pete' => 'peterfietsthetweekendin.png',
    'radi' => 'radiospektakel.png',
    'regg' => 'reggearewindontheblock.png',
    'robo' => 'robopwoensdag.png',
    'tour' => 'tourguidepodcast.png',
    'wink' => 'winkelwagenshow.png',
];


echo '<pre>' . print_r( $afbeeldingen, TRUE ) . '</pre>';

echo '<pre>' . print_r( $afbeeldingen_sort, TRUE ) . '</pre>';

$nons = $afbeeldingen['nons'];

$schema = [
    '0' => [
        '22' => 'danc',
        '20' => 'baar',
        '18' => 'kloo',
        '17' => 'dehi',
        '15' => 'nons',
        '13' => 'toen',
        '10' => 'hetr'
    ],
    '1' => [
        '23' => 'nons',
        '21' => 'wink',
        '19' => 'nons',
        '17' => 'dekk',
        '16' => 'midd',
        '15' => 'nons',
        '14' => 'demu',
        '13' => 'gouk',
        '9'  => 'nons',
        '8'  => 'eenm',
        '0'  => 'nons',
        ],

    '2' => [],
    '3' => [],
    '4' => [],
    '5' => [],
    '6' => [],
];


echo '<pre>' . print_r( $schema, TRUE ) . '</pre>';

//echo '<p>' . $schema[$d][$h] . ' | ' . $afbeeldingen[$schema[$d][$h]] . '</p>';
$tijdblokken = $schema[$d];
$img = $nons;
foreach ( $tijdblokken as $tijd => $afbeelding ):
    if ( $h >= $tijd):
        $img = $afbeeldingen[$afbeelding];
    endif;

endforeach;
?>


<figure style="margin: 0px; max-width: 1000px; background: ivory; text-align: center;">
    <img src = "<?php echo $url . $img; ?>" style = "width: 100%;" />
    <figcaption style="padding: 0.500em;">De huidige uitzending</figcaption>
</figure>

<hr />

<div class="image-wrapper">
    <img src = "<?php echo $url . $img; ?>" style = "max-width: 1000px;" />
</div>


Toevoeging op 06/11/2022 11:35:45:

Aanvulling.
Na regel 112 toevoegen :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
break;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2022 22:16:40
Quote Anchor link
Lekker bezig A.S. :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.