Oranjeverenigingputten.nl, v2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Ik ben momenteel bezig met een website voor een klant, en nu zou ik graag jullie mening daarover horen:

Oranjeverenigingputten.nl/v2
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 07:55:59
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 22:38:00
Quote Anchor link
De content staat erg dicht tegen je menu aan. Wat is de reden dat je frames gebruikt?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:40:00
Quote Anchor link
Ik vind frames fijn werken en bovendien ben ik onbekend met betere technieken (behalve dan include)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Je kunt op zich met frames werken, maar:

1) stel dat iemand via Google op deze pagina terechtkomt, wat doe jij dan? Maak je je bezoeker attent op het feit dat hij niet in de framespagina terecht is gekomen?
2) wat doe je als een bezoeker een specifieke pagina van je site wil bookmarken?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:59:00
Quote Anchor link
hehe, ik zal ff javascriptje erin gooien morgen om het frame eromheen te requiren, en voor de bookmark tja... is ook wel op te lossen... ff een phpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($_GET['pag'] == "bestuur"){
$pag = bestuur.php;
}

echo'<frameset>';
echo'<frame name="top" src="top.html">';
echo'<frame name="content" src="';
echo $pag;
echo'">';
?>

Of iets in de richting...

Lijkt op:
Regel 181 to 190 van deze
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 23:05:00
Quote Anchor link
Een JavaScriptje om het frame eromheen te requiren is niet genoeg. Iemand verwacht via een zoekmachine op een relevante pagina terecht te komen. Als je het frame er omheen zet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="JavaScript">
if (top.location == self.location)
{
    top.location = 'mijnframespagina.html';
}
</script>

dan komt iemand altijd op je homepage uit. Als je het echt gebruiksvriendelijk wilt maken, zorg je dat iemand de keuze krijgt. Kijk voor voorbeelden op www.quirksmode.org
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 23:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="JavaScript">
if (top.location == self.location)
{
    top.location = 'index.php?pag=bestuur';
}
</script>

was al opgelost door bookmark
 
Marien xD

Marien xD

12/12/2006 23:42:00
Quote Anchor link
Dan kan je op deze manier toch net zo goed includes gebruiken? Dit werkt zonder frames alleen sla je het javascript principe over en geef je gewoon linke op naar pagina's als: index.php?pag=bestuur
 
Kalle P

Kalle P

13/12/2006 00:28:00
Quote Anchor link
Zijn prijzen zijn niet voor niets zo laag voor een websiteje scripten (?), euh in elkaar frutsen.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

13/12/2006 02:20:00
Quote Anchor link
Heb je het CMS zelf gemaakt? Zo ja, kun je je demo werkend maken? Ben idd ook wel benieuwd wat men krijgt met zo'n lage prijs.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 08:27:00
Quote Anchor link
mijn eigens site is nog in aanbouw, en ziet er hier en daar echt zwaar scheef uit... =P, en bovendien ben ik 14, ik moet nog niet teveel geld gaan vragen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Luke Banning

Luke Banning

13/12/2006 08:38:00
Quote Anchor link
Leeftijd zegt niks :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/12/2006 10:46:00
Quote Anchor link
Als jou kwaliteit in orde is waarom zou je niet "veel geld" vragen? Je moet wel je concurrentie in de gaten houden(half PHPhulp waarschijnlijk). Als een andere met een beter portfolio en beter toegankelijke site even duur is over goedkoper gaan ze daar nl. heen.
 
Alfred -

Alfred -

13/12/2006 11:10:00
Quote Anchor link
Waarom een Flash menu? Zoiets kan sneller met een rollover...
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 12:12:00
Quote Anchor link
hoe maak je een niet vierkante/rechthoekige rollover?
 
Kalle P

Kalle P

13/12/2006 12:19:00
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 14:12:00
Quote Anchor link
De demo van YPM CMS werkt nu...
CMS Werkt met .txt files (ja ik weet dat het slecht is), de editor is FCKeditor.
Gezien dit versie 2 is nog even over de oude =P:
ook met .txt, laat textarea zien met de inhoud van de .txt.

.txt files geinclude in de layout in beide versies.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 14:24:00
Quote Anchor link
@kalle: en een met images...?
 
Jan geen

Jan geen

13/12/2006 14:36:00
Quote Anchor link
Kan niet echt zeggen dat die meneer van die website er veel op vooruit gaat... waarom zou je nou opnieuw het wiel uitvinden, gebruik gewoon een bestaand CMS dat zich al bewezen heeft joomla bijv.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 19:18:00
Quote Anchor link
@rik: geen copyright notice.. het gevoel dat het custom made is... makkelijker voor mij om het in te bouwen in de layout...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.