OS bekijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick

nick

29/03/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraag, is het mogelijk om in php iets te maken zodat de browser bv "hallo" zegt als je OS windows vista is, maar juist "hoi" zegt bij XP?

Ja ik weet het, ik vraag het misschien een beetje vaag, maar bij voorbaat dank.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:35:14
 
- -

- -

29/03/2009 19:54:00
 
Yoram

Yoram

29/03/2009 21:15:00
 
Nick

nick

29/03/2009 21:59:00
Quote Anchor link
Het gaat mij niet om de browser versie.
Ik wil eigenlijk het volgende:

Als een persoon op mijn site kijkt, en klikt op "handleiding" Dat hij dan naar Handleiding_Vista.php gaat, tenzei hij xp heeft, dan moet hij naar handleiding_xp.php gaat.
 
Winston Smith

Winston Smith

29/03/2009 22:11:00
Quote Anchor link
javascript detect os. De eerste link ziet er wel veelbelovend uit?
 
Nick

nick

29/03/2009 22:22:00
Quote Anchor link
Als je dat googled vind je niet wat voor versie van windows het is;) er staat dan gewoon "windows" "linux" etc.. ;) En je vind ook veel van browser detect >_>
En mn vraag was eerst of het in php gaat, maar ik denk dat dat dus niet gaat :P
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

29/03/2009 22:37:00
Quote Anchor link
Wat staat hierin met Windows?
 
Nick

nick

29/03/2009 22:40:00
Quote Anchor link
Ik weet niet waar dat je dat <a href="http://www.google.nl/search?q=javascript+detect+os&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a">hier</a> ziet

sorry voor de link zo, maar ik weet niet in welke taal dit moet :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door nick
 
Erwin Geen

Erwin Geen

30/03/2009 07:55:00
Quote Anchor link
Dat doe je met [url][/url] tags.
Dus zo: [url=http://ww.google.nl/search?q=javascript+detect+os&ie=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a]hier[/url]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Geen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

30/03/2009 08:38:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 29.03.2009 22:37:
Wat staat hierin met Windows?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
Array
(
    [browser_name_regex] => ^mozilla/5\.0 (windows; .*; windows nt 6\.0; .*; rv:1\.9.*) gecko/.* firefox/3\.0.*$
    [browser_name_pattern] => Mozilla/5.0 (Windows; *; Windows NT 6.0; *; rv:1.9*) Gecko/* Firefox/3.0*
    [parent] => Firefox 3.0
    [platform] => WinVista
    [win32] => 1
    [browser] => Firefox
    [version] => 3.0
    [majorver] => 3
    [frames] => 1
    [iframes] => 1
    [tables] => 1
    [cookies] => 1
    [javaapplets] => 1
    [javascript] => 1
    [cssversion] => 3
    [supportscss] => 1
    [minorver] => 0
    [alpha] =>
    [beta] =>
    [win16] =>
    [win64] =>
    [backgroundsounds] =>
    [cdf] =>
    [vbscript] =>
    [activexcontrols] =>
    [isbanned] =>
    [ismobiledevice] =>
    [issyndicationreader] =>
    [crawler] =>
    [aol] =>
    [aolversion] => 0
)


En da klopt, ik draai idd FF3 op Vista ATM
 
Nick

nick

30/03/2009 12:23:00
Quote Anchor link
Ik zei niet dat dat niet klopte, maar ik vind het nergens op google ;)
 
- -

- -

31/03/2009 16:42:00
Quote Anchor link
Je hoeft alleen maar dit zeer korte linkje aan te klikken:
Jonathan schreef op 29.03.2009 19:54:
 
- wes  -

- wes -

31/03/2009 16:45:00
Quote Anchor link
waarom vinden mensen dat toch altijd nodig om op hun site te zetten...

'och ja, bedankt voor het melden dat ik XP gebruik, dat wist ik echt niet...'

nee
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

31/03/2009 16:48:00
Quote Anchor link
Hier tussen de scripts staat net een nieuwe!!!

Die is wel leuk, en wordt nog af en toe geupdate.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.