Output fields met fieldsetting 'date' in php dmv loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander W

sander W

11/11/2007 13:34:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Om mijn hele database weer te geven gebruik ik onderstaande code.
Dat werkt voor fields die bijv. ingevoerd zijn als: varchar of int
Nu heb ik in mijn table ook fields zitten die ingevoerd worden als: date
Deze wil mijn scriptje niet weergeven.
Iemand een idee wat ik moet veranderen?
Zie hier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
$result = mysql_query("SELECT * FROM table");

echo "<table border='1'>
<tr>
<th>naam</th>
<th>datum</th>
</tr>";
while($row = mysql_fetch_array($result))
  {
  echo "<tr>";
  echo "<td>" . $row['naam'] . "</td>";
  echo "<td>" . $row['datum'] . "</td>";
  echo "</tr>";
  }
echo "</table>";


Field naam gaat dus wel goed, maar field datum wil die niet weergeven.
Krijg ook deze error:
Undefined index: datum in /blabla
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:41:05
 
- Roland -

- Roland -

11/11/2007 13:41:00
Quote Anchor link
Gokje ...... Je hebt geen veld : datum
 
Sander W

sander W

11/11/2007 13:42:00
Quote Anchor link
jawel in phpmyadmin zie ik gewoon 2007-11-11 onder field datum
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door sander W
 
- Roland -

- Roland -

11/11/2007 14:50:00
Quote Anchor link
dan gaat er iets anders mis,
is dat je letterlijke code ?

ps. probeer geen varnamen te gebruiken die misschien gereserveerd zijn, table zou ik niet gebruiken
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

11/11/2007 14:55:00
Quote Anchor link
Tips:

1) stop je query in een var. Dat debugt makkelijker omdat je hem naar het scherm kunt echoën

2) controleer of je query's gelukt zijn

3) gebruik single quotes om te echoën dan hoef je niet zoveel te escapen. Query's daarentegen omgeef je met double quotes, want in query's komen veel single quotes tegen en die hoef je dan weer niet te escapen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.