output sql query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle ontwikkelaar met PL/SQL en APEX in de regio

Bedrijfsomschrijving Het havengebied rondom Rotterdam biedt veel uitdagende projecten binnen o.a. container mangement, douane en warehousing. Deze organisatie biedt juist op dergelijke segmenten ICT-oplossingen van grote kwaliteit. Deze organisatie kenmerkt zich als een fullservice softwarehuis dat verantwoordelijk is voor zowel het bepalen van de informatie behoeftes bij klanten, inhouse software ontwikkeling en de implementatie van deze software. Dit doen ze inmiddels al een zeer geruime tijd voor voornamelijk klanten binnen de logistieke sector. Binnen de logistieke sector hebben ze inmiddels een imposant klantenbestand opgebouwd wat optimaal bediend wordt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld grote vervoers/transportmaatschappijen. De organisatie is zeer goed bereikbaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ivo P

Ivo P

12/02/2016 11:46:20
Quote Anchor link
kijk voor regel 3 ook eens naar de functie filter_input() in combinatie met het juiste filter
 
PHP hulp

PHP hulp

19/01/2022 15:06:32
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/02/2016 14:22:18
Quote Anchor link
Wait, what. Je laat de gebruikers ook zelf een kleur invullen? Waarom maak je niet gewoon een lijstje van voorkomende kleuren, die kun je dan ook meteen raadplegen om te zien of er een geldige kleur is opgegeven. En nog beter is dus een "genummerd lijstje" (in de vorm van een database-tabel). Dan hoef je alleen maar te controleren of het nummer bestaat.
 

Pagina: « vorige 1 2Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.