output sql query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Ivo P

Ivo P

12/02/2016 11:46:20
Quote Anchor link
kijk voor regel 3 ook eens naar de functie filter_input() in combinatie met het juiste filter
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:30:09
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/02/2016 14:22:18
Quote Anchor link
Wait, what. Je laat de gebruikers ook zelf een kleur invullen? Waarom maak je niet gewoon een lijstje van voorkomende kleuren, die kun je dan ook meteen raadplegen om te zien of er een geldige kleur is opgegeven. En nog beter is dus een "genummerd lijstje" (in de vorm van een database-tabel). Dan hoef je alleen maar te controleren of het nummer bestaat.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.