Output tussen komma

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »
David Douma

David Douma

31/01/2011 01:58:18
Quote Anchor link
Ik heb momenteel een script wat netjes de output weer geeft van een tabel. Echter wil ik deze output hebben tussen 2 komma's. Bijvoorbeeld: 'AA,BB,CC,DD'. Ik bedoel de ' en ' op het begin en einde.

De komma tussen de outputs heb ik al. Mijn script:

-----------
$connection = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass);
$db = mysql_select_db($db_db, $connection);
$query = "SELECT gsm from users where gsm IS NOT NULL";

$result = mysql_query($query);
while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
$gsm = $row['gsm'] . ',';
echo ($gsm);
}

------------
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:41:57
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 09:04:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo '\'';
while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
  echo $row['gsm'] . ',';
}

echo '\'';
?>
 
Mar cel

Mar cel

31/01/2011 14:14:31
Quote Anchor link
- laat maar -
Gewijzigd op 31/01/2011 14:14:59 door Mar cel
 
David Douma

David Douma

31/01/2011 14:52:29
Quote Anchor link
thnx! dat werkt, echter niet helemaal 100% zoals ik wil.
Ik wil die code meesturen naar een script, om precies te zijn gebruik ik het i.c.m. het mollie sms script.

Deze code wordt erin verwerkt $sms->addRecipients($gsm);
Vandaar dat ik dus dit had gedaan: $gsm = $row['gsm'] . ',';

Hoe kan ik alsnog zorgen dat als ik addRecipients($gsm); doe dat dat hij dan ook de ' ervoor en de ' erachter zet?

Toevoeging op 31/01/2011 14:54:42:

Of nog beter ik denk dat dit het probleem is, als ik deze code gebruik:

------
$connection = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass);
$db = mysql_select_db($db_db, $connection);
$query = "SELECT gsm from users where gsm IS NOT NULL";
$result = mysql_query($query);

while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
$gsm = $row['gsm'];
}
echo ($gsm);
------

Dat krijg ik maar 1 output, terwijl er 2 nummers in de tabel staan, how come?
 
Dashti webdeveloper

Dashti webdeveloper

31/01/2011 15:02:12
Quote Anchor link
Hi David

Over je eerste vraag: Jij moet de text in een string plaatsen en dan kan via mollie smsen. Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
  $gsmString
= "'";
  $result = mysql_query($query);
  while ($row = mysql_fetch_assoc($result))
  {

    $gsmString .= $row['gsm'];
    if ( !is laatste regel ) // ik kan even niet vinden maar ik ga wel voor je uitzoeken
    {
       $gsmString .= ",";
    }
  }

  $gsmString .= "'";

  // en nu kan je $gsmString naar mollie sturen
?>


Over je tweede vraag:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
$gsm .= $row['gsm'];
}

echo ($gsm);
?>
Gewijzigd op 31/01/2011 15:04:21 door Dashti webdeveloper
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2011 15:02:44
Quote Anchor link
Ik denk dat je die aanhalingstekens aan het begin en eind helemaal niet nodig hebt.

"Dat krijg ik maar 1 output, terwijl er 2 nummers in de tabel staan, how come?"
Wat bedoel je? Je haalt maar 1 veld op in de database.
 
David Douma

David Douma

31/01/2011 15:14:17
Quote Anchor link
@Dashti Salar super thnx!, hoe kan ik nu van die eerste script van je de output laten zien in php zodat ik even kan zien wat hij gaat versturen naar Mollie voordat ik hem meteen laat smsen en het gaat fout :P

Toevoeging op 31/01/2011 15:25:04:

@Dashti, het werkt ik heb '$sms->addRecipients($gsm);' gewoon zo gelaten.

Enige kleine ding waar ik nu nog mee zit is het volgende:

Stel ik heb een tabel met de columns: id, text, gsm, met daarin bv:

ID TEXT GSM
1 test1 31612345678
2 test2 31612345679

Hoe laat ik het script nu naar ID 1 de tekst 'test1' sturen naar het bijbehorende gsm nummer en bij ID 2 de tekst test2 naar bijbehorend nummer?

Ik zat zelf te denken een loop ofzo in php te zetten dat hij in een extra veld een 1 zet en pas stopt met lopen als alles op 1 staat en niet 0.

Dit is mijn huidige mollie script wat trouwens nu wel werkt met het verzenden naar 1 nummer.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
include("include/config.php");
include("include/connect.php");

$connection = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass);
$db = mysql_select_db($db_db, $connection);
$query = "SELECT id,text,gsm from users where gsm IS NOT NULL";
$result = mysql_query($query);
                

while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
$gsm .= $row['gsm'];
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?

require('classes/class.mollie.php');

$sms = new mollie();
$sms->setGateway(1);
$sms->setLogin('xxxx', 'xxxx');
$sms->setOriginator('xxxx');
$sms->addRecipients($gsm);

$sms->sendSMS('test');

if ($sms->getSuccess()) {
    echo '<b>OK!</b>';
  }

else {
    echo '<b>Sending the message has failed!</b><br>
        Errorcode: '
. $sms->getResultCode() . '<br>
        Errormessage: '
. $sms->getResultMessage();
  }

?>
 
Dashti webdeveloper

Dashti webdeveloper

31/01/2011 15:38:12
Quote Anchor link
@David

ik heb twee vragen (ik ben niet bekend met mollie sms):

$sms->addRecipients($gsm); <<--- hier komt gsm nummer?

$sms->sendSMS('test'); <<--- en hier de text ?
 
David Douma

David Douma

31/01/2011 15:44:45
Quote Anchor link
Klopt :) 'test' heb ik er zelf ff ingezet maar er kan dus ook staan: $sms->sendSMS($message); .

Als het werkt stuur ik je gratis een lekkere fles wijn op haha.
 
Dashti webdeveloper

Dashti webdeveloper

31/01/2011 15:48:35
Quote Anchor link
HAHA een fles wijn, daar kan ik geen nee tegen zeggen haha

nou ik heb even aangepast, kijk of dit werkt.

edit:

ik vraag me af hoe gaat dit werken:
$sms->addRecipients( $row['gsm'] );

wordt constant gsm nummer toegevoegd aan het object sms, of vervangt hij de oude. Mocht het niet juist werken dan stuur even class mollie dan ga ik even uitzoeken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

/**
 * @author phpDesignerTest
 * @copyright 2011
 */


$connection = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass);
$db         = mysql_select_db($db_db, $connection);
$query      = "SELECT id,text,gsm from users where gsm IS NOT NULL";
$result     = mysql_query($query);
$num_rows   = mysql_num_rows($result);

if ( $num_rows > 0 )
{

    require('classes/class.mollie.php');
    $sms = new mollie();
    $sms->setGateway(1);
    $sms->setLogin('xxxx', 'xxxx');
    $sms->setOriginator('xxxx');
      
    while ($row = mysql_fetch_assoc($result))
    {

        $sms->addRecipients( $row['gsm'] );
        $sms->sendSMS( $row['text'] );
    
        if ($sms->getSuccess())
        {

            echo '<b>OK!</b>';
        }
else {
            echo '<b>Sending the message has failed!</b><br>';
            echo 'Errorcode: ' . $sms->getResultCode() . '<br>';
            echo 'Errormessage: ' . $sms->getResultMessage();
        }
    }
}
else {
    // als je query leeg is, dan moet je andere actie nemen
}
?>
Gewijzigd op 31/01/2011 15:51:43 door Dashti webdeveloper
 
David Douma

David Douma

31/01/2011 15:50:07
Quote Anchor link
Ga ik zo even teste, eerst ff op weg naar de winkel thnx alvast!

Toevoeging op 01/02/2011 07:27:07:

@Dashti Salar

Super werkt als een klokje!
Had in de avond wat internet problemen, dus vandaar dat ik nu pas kon testen & reageren.

Nu heb ik nog 1 script cq probleem waar ik zelf niet uit kom. Enige interesse om me hier ook bij te helpen?
 
David Douma

David Douma

02/02/2011 10:34:04
Quote Anchor link
Het is mezelf al gelukt, moest een SELECT en INSER query in 1 hebben :)
 
Dashti webdeveloper

Dashti webdeveloper

02/02/2011 14:06:33
Quote Anchor link
Goed om te horen :)
Mocht je nog iets nodig hebben dan hoor ik het wel.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2011 14:56:05
Quote Anchor link
David Douma op 31/01/2011 15:44:45:
Als het werkt stuur ik je gratis een lekkere fles wijn op haha.

@David: en ik neem aan dat er binnenkort een fles wijn bij Dashti wordt bezorgd he! Beloofd is beloofd.
 
David Douma

David Douma

02/02/2011 19:40:22
Quote Anchor link
Ozzie, zeker zeker! als Dashti me zijn postadres stuurd gaat hij er zeker komen, belofte maakt schuld en die hou ik graag!
 
Dashti webdeveloper

Dashti webdeveloper

05/02/2011 19:40:20
Quote Anchor link
@ozzie .. haha goeie man :D
@David, ik ga je zo mailen :D, ik ben helemaal benieuwd ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.