?p= zonder p=

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Wouter J

Wouter J

07/01/2012 18:00:13
Quote Anchor link
Pepijn ---:
Nee ik heb geen dyslectie Ik tiep gewoon veel te snel.

Dat moet je langzamer typen. Hier op PHPhulp doen wij moeten om juist en correct een antwoord te geven, dan moet jij ook moeite doen om correct te vragen:
>>Nee, ik heb geen dyslectie. Ik tieyh gewoon veel te snel.

Pepijn:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?

Ja, waarom vraag je het niet op het forum? Aan een site iets vragen is niet echt geweldig, kleine kans dat de site een antwoord geeft. De site moet het hebben van de gebruikers, en jij bent een van die gebruikers. Dus zou jij misschien ook beter je best kunnen doen en meer zoeken en betere berichten schrijven?

Pepijn ---:
geef aub een voorbeeld

Dit vind ik de leukste. Jij doet 0 moeite, jij geeft zelf geen code, maar wij moeten wel code geven en moeite doen?

Offtopic:
Voor het geval ik weer een mail krijg, dit is wel persoonlijk bedoelt, maar natuurlijk niet agressief...


@Aar, ook Chrome en Opera hebben spellingscontrole (safari ook denk ik).
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:05:51
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 18:02:14
Quote Anchor link
Safari ook ja maar ik zal er op letten.
 
Chris -

Chris -

07/01/2012 18:28:57
Quote Anchor link
Pepijn, dit is je derde en laatste waarschuwing. Dit is overigens alleen nog maar voor dit topic en niet al je andere.

Let op de vragen die je stelt. Als je hulp nodig heb en leden geven je antwoorden, ga dan niet opeens zeggen "Waarom zou ik het aan PHPHulp vragen?". Het is hier ook géén afhaal-chinees, dus verwacht niet dat je een kant-en-klare oplossing krijg. We geven je hulp, tips en trucs en geven je gerust links naar tutorials die je kan doornemen. Als je echter wilt dat iemand het voor jou maakt, maak dan een vacature aan.

Laat dit alsjeblieft de laatste waarschuwing zijn voor een langere periode, je hebt er nu al een aantal staan!
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 18:39:56
Quote Anchor link
Dus... laten we Pepijn op z'n vingers tikken voor z'n Nederlands.

Terwijl Wouter J post : Hier op PHPhulp doen wij moeten om juist en correct een antwoord te geven.

Die zin houdt geen steek. Doen wij WAT wij moeten om ....

Z'n correctie zegt : Ik tyh gewoon veel te snel, ipv ik typ gewoon veel te snel.

tyh? :s

Pepijn zegt : Waarom zou ik het aan phphulp vragen?
Waarom wel? Laatst had er iemand iets gepost, en hij werd gehackt. Dus... zijn vraag is nogal redelijk goed.


En niet agressief bedoeld? Als je mikt op een moderator die waarschuwing geeft omwille van dit. Vind ik het nogal redelijk agressief. Anders zou je deze post niet maken. :)
Gewijzigd op 07/01/2012 18:46:06 door Ken DC
 
Eddy B

Eddy B

07/01/2012 18:43:29
Quote Anchor link
Vanaf nu gaan we verder ontopic.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 18:44:12
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 07/01/2012 18:43:29:
Vanaf nu gaan we verder ontopic.

wou ik net zeggen
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 18:44:21
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 07/01/2012 18:43:29:
Vanaf nu gaan we verder ontopic.

Okeej.
Gewijzigd op 07/01/2012 18:44:53 door Ken DC
 
Pim -

Pim -

07/01/2012 18:50:13
Quote Anchor link
Ik geloof dat de vraag dan al beantwoord is.
Let verder op remote file inclusion.
 
Wouter J

Wouter J

07/01/2012 18:53:30
Quote Anchor link
@Ken DC, zoooo ik maak een typfout!!! Phoehee, is dat even erg. Dat doe ik ook zo vaak... :S

En iedereen weet dat wij hier op veiligheid letten en dat wij dat met sitechecks testen. En hacken, wat er vaak gebeurd is een redirect naar phphulp of google ofzo. Zo erg is dat ook weer niet...

Maar ontopic:

Pepijn, heb je de .htaccess file wel in de root gezet? En heet het echt .htaccess (dus zonder bestandsnaam)?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 18:53:40
Quote Anchor link
Ja, ik ben degene die gehackt was.
Toch heel aardig van die gast... -.-
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 18:56:27
Quote Anchor link
Wouter J op 07/01/2012 18:53:30:
@Ken DC, zoooo ik maak een typfout!!! Phoehee, is dat even erg. Dat doe ik ook zo vaak... :S

En iedereen weet dat wij hier op veiligheid letten en dat wij dat met sitechecks testen. En hacken, wat er vaak gebeurd is een redirect naar phphulp of google ofzo. Zo erg is dat ook weer niet...

Maar ontopic:

Pepijn, heb je de .htaccess file wel in de root gezet? En heet het echt .htaccess (dus zonder bestandsnaam)?


Aangezien JIJ eerst off topic gaat en dan een on topic reply biedt.
Waarom iemand uitlachen omdat hij zegt dat z'n Nederlands niet goed is, terwijl jij wel even ver de fout in gaat?

En tuurlijk let iedereen op veiligheid. Maar om dan iemand te hacken voor de lol terwijl deze site voor HULP dient. Lijkt het me niet gehoord om zoiets te flikken. Ik vind het gewoon zielig als je op deze site bent gekomen om hulp te vragen/bieden, en dan zomaar even mensen loopt te hacken.

On topic : Kijk vorige post. :)
 
Jens erd

Jens erd

07/01/2012 19:04:03
Quote Anchor link
Bij deze stel ik voor dat we geen antwoord meer geven op de vraag van de Ts zolang hij het zelf vertikt een fatsoenlijk bericht te schrijven. Een d/t die ergens mist alaaf, maar dit slaat alles. Ik voel mij als onderdeel van dit forum totaal niet serieus genomen als ik dit onder ogen krijg.

@ken, schei alsjeblieft uit. Behalve dat die post van jou óók vol staat met spelfouten heeft het totaal geen toegevoegde waarde in dit topic. evenals de vier bovenstaande berichten.

@pepijn, lees de oplossingen die gegeven worden op de eerste pagina. Aar en Bram geven 2 oplossingen die prima moeten werken. Mocht het niet lukken, post dan wat je hebt en een duidelijk vraag erbij. Uiteindelijk gaat het wel lukken, maar "het moet van beide kanten komen" zoals men altijd zegt.
Gewijzigd op 07/01/2012 19:04:50 door Jens erd
 
Niels K

Niels K

07/01/2012 19:37:59
Quote Anchor link
Beste Ken,

Ik was diegene die als eerste offtopic ging. Ik mag, omdat ik moderator ben, gebruikers op hun gedrag aanspreken. (Eventueel een waarschuwing geven)

Quote:
Waarom iemand uitlachen omdat hij zegt dat z'n Nederlands niet goed is, terwijl jij wel even ver de fout in gaat?

Daar ging het mij helemaal niet om. Als je mijn eerste reactie goed had gelezen had je kunnen zien dat ik zei dat iedereen wel eens (spel)fouten maakt. Het ging mij erom dat er zoveel spelfouten in zaten dat ik de vraag niet eens snapte. En dat is met alle topics zo. (Die door Pepijn zijn aangemaakt)

Ik, en veel meer mensen ergeren zich hieraan, en zoals ik al zei ben ik bevoegd om er wat van te zeggen.

Pepijn is al meerdere malen (zowel in topics als via PM) gewaarschuwd voor zijn gedrag dus is de reactie/sanctie van Chris volkomen terecht.

Niels
Gewijzigd op 07/01/2012 19:40:59 door Niels K
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 19:44:40
Quote Anchor link
@ Jens. Schei zelf uit. Jij bent niet eens een moderator. Dus hoeft niemand van jou iets te pikken. Ik ben hier op dit forum om geholpen te worden, en misschien anderen te helpen als ik kan. Verder denk ik niet dat iemand op het gebruik van de Nederlandse taal moet letten, tenzij ze effectief niks begrijpen van de vraag.
En de reden waarom IK zoveel fouten maak, is omdat ik vlaams ben, niet Nederlands.
Ik dacht dat deze forum BE & NL was in plaats van dat iedereen perfect NL moest kunnen. :)

@ Niels. Ik begrijp je post en leg me hierbij neer. Argument is denk ik al opgelost en iedereen werd erop gewezen on topic te blijven.
 
Niels K

Niels K

07/01/2012 19:50:29
Quote Anchor link
Quote:
Ik begrijp je post en leg me hierbij neer. Argument is denk ik al opgelost en iedereen werd erop gewezen on topic te blijven.

Inderdaad. Volgende offtopic reacties worden zonder pardon verwijderd. Wanneer je het er niet mee eens bent mag je mij PMen.

Pepijn weet nu ons pijnpunt en heeft nog 1 poging om dit te verbeteren.

Vanaf nu ontopic.
Gewijzigd op 07/01/2012 19:51:45 door Niels K
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 15:40:01
Quote Anchor link
Bump.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/01/2012 17:35:16
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 14:14:21:
[07-Jan-2012 06:56:15] PHP Fatal error: Call to undefined function verplaats() in /home/u657104357/public_html/index.php on line 8

dit was de laatste regel in error_log

Als je dit bedoeld, je roept een functie aan met de naam verplaats(), die niet bestaat.
Dus zorg dat PHP die kan vinden.
Dit staat verder los van mod_rewrite....
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 17:37:11
Quote Anchor link
Dat had ik al op gelost
 
Chris -

Chris -

11/01/2012 17:39:50
Quote Anchor link
Pepijn, kun je dan aangeven wat nog niet is opgelost? Zodat we je kunnen helpen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/01/2012 17:39:52
Quote Anchor link
En vanwaar die bump dan?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.